• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tatlım üzülmemek,kafaya takmamak elde değil ama sabretmek ve bu acıyla başa çıkmak zorundayız.
yeniden hamile kalmak istiyosak bunu başarmalıyız,stres çok etkiliyo çünkü bunu biliyosun.
az kaldı canım inşallah yakında mutluluk haberlerimizi paylaşıcaz,hem daha test için çok erken inşallah meleğin seninledir.ama adetini 3 gün geçmesini bekle o zaman tekrar yap.şimdiden kendini harab etme.
bu ay kaçıncı ayın tatlım?
bu arada benim eşimde bana kızıyo okuyosun yazılanları,hamileleri,üzülüyosun strese giriyosun,interneti kapatacam valla diyo ben biraz üzülme belirtisi göstersem.kaydirigubbakcemile

cok dogru dıyosun sabredıyoruz ama bazen ıste ınsan dayanamıyor
ıns burda hep beraber cıglıklar atarız
hala adet olmadım ıns olmam allahımda sızlerle sevıncımı paylasırım
bebegımı kaybedelı 5 ay oldu
ben artık esım evdeyken gırmıyorum buraya gıcık oluyor bu sayfayı gorunce
oda uzulmeme dayanamıyor bebek lafı hamıle lafı actırmaz hıc yanımda
herseyın hayırlısı allahtan

cok dogru dıyosun sabredıyoruz ama bazen ıste ınsan dayanamıyor
ıns burda hep beraber cıglıklar atarız
hala adet olmadım ıns olmam allahımda sızlerle sevıncımı paylasırım
bebegımı kaybedelı 5 ay oldu
ben artık esım evdeyken gırmıyorum buraya gıcık oluyor bu sayfayı gorunce
oda uzulmeme dayanamıyor bebek lafı hamıle lafı actırmaz hıc yanımda
herseyın hayırlısı allahtan

ay inşalallah adet olmazsında bebişin gelir bu ay canım.herşeyin hayırlısı öncelikle canım.

kıslar ben buğün dr gittim
e2 testimin sonucu çok iyi çıktı 762
yumoşlar büyümüş yarın çatlatma iğnemi vurulucam ,ondan sonraki günde maçlara başlıycaz:jeyyar:
bir dahaki kontrolümde p.tesi.ondan sonra beklemeye başıycaz artııık.
bu arada dr hamiş kalırsam aspirin içeceğimi söyledi.ay çok heyecanlıyım inşallah mutlu sonla biter bu ay ki koşuşturmam.dua edin kıslarr.
ee kıslar sizlerden ne haber nasıl gidiyo bakim.herkesin keyfi yerindedir inşallah.kimsenin morelini bozuk görmek istemiyorum çünkü.herkes mutlu olsuuuna.s.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Pretty baby.........................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?
.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

nericiiiiim ,kadrişciiim nerelerdesiniz günleriniz geçmiş güzel haberleriniz var mı bizlere.
kıslar bekliyoruz güzel haberlerinizia.s.

fundacım canım benim,inşallah bu ay güzel haberlerini alıcaz arkadaşım.
senin inatçı yumoşlar yola gelmeye başladı çok şükür,hep böle devam eder umarım.hadi bakalım hayırlısı artık,dualarımız seninle tatlım...

canım o hormon ne oluyo sonradanmı cıktı bu sorun sende,nıye yuksek cıkıomus sebep ne çaresı yokmu

canım bilmiyorum o hormon beyinden yumurtalığı etkileyen hormonmuş galiba nette araştırıp bakmaktan psikolojim bozuldu acaba pkomu var falan dedim.perşembe doktora gideceğim bakalım ne dicek.adetin 3. gününde yaptığım için normal güne göre farklılık gösterebilirmiş. yarın yine tahlil yaptıracağım bakalım ne çıkacak.

evet zor ama allahtan gelende vardır bır hayır
en yakın arkadasımla bız beraber hamıle kalmıstık
o ıns 18 martta doguracak yazık ben uzulmeyeyım dıye hıc anlatmıyor bısey
benım bebegımın karnımda öldu ve hısbır belırtı yokdu
dr kontrolumde ogrenmıstım sok olmustum
ama arkadasım ıcın cok mutluuyum o saglıklı sıhhatlı dogurcak ıns

darısı hepimizin başına inşallah:Saruboceq:

kıslar ben buğün dr gittim
e2 testimin sonucu çok iyi çıktı 762
yumoşlar büyümüş yarın çatlatma iğnemi vurulucam ,ondan sonraki günde maçlara başlıycaz:jeyyar:
bir dahaki kontrolümde p.tesi.ondan sonra beklemeye başıycaz artııık.
bu arada dr hamiş kalırsam aspirin içeceğimi söyledi.ay çok heyecanlıyım inşallah mutlu sonla biter bu ay ki koşuşturmam.dua edin kıslarr.
ee kıslar sizlerden ne haber nasıl gidiyo bakim.herkesin keyfi yerindedir inşallah.kimsenin morelini bozuk görmek istemiyorum çünkü.herkes mutlu olsuuuna.s.

hadi hayırlısı tatım inşallah hamiş haberini en kısa zamanda verirsin ve senin sevincinle bizde mutlu olur ve mutluluk hormonu salgılaması ile stres gider bebek gelir

kızlar tedaviye başlamak için ne kadar zaman beklediniz ve ilk ne tedaviler yapıldı banada söyleyin yaaa:uhm:

teşekkür ederim kıslar inşallah bu ay güzel haberler verebilirim sizlere..
esraie cim ben kürtaj olalı 8 ay oldu.bu süre içinde hiç korunmadık anladık ki benim yumoşları dürtmeden bu iş olmuycak.bu ay gittim dr.

teşekkür ederim kıslar inşallah bu ay güzel haberler verebilirim sizlere..
esraie cim ben kürtaj olalı 8 ay oldu.bu süre içinde hiç korunmadık anladık ki benim yumoşları dürtmeden bu iş olmuycak.bu ay gittim dr.

benimde 7 ay oldu ben de başlamaya karar verdim geçen ay gittiğim dr sadece hormon tahlili istedi. başka birşey istemedi çok yoğun olduğu için fatih medicalparkı bıraktım dru değiştiriyorum bahçelievler medicalparka gitmeye karar verdim. bu zamana kadar gittiğim doktorlar halen tedavi falan birşey demedi. herşey temiz gözüküyormuş. daha öncede dediğim gibi iki gündür kasık ağrısı belimi büktü.tahlildede işte fsh hormonu yüksek çıktı.işte böyle canım

esraie LH/FSH oranın kaç? Sonuç üçten yüksek olursa pko ihtimali söz konusu. Bir de pko bir belirtiler bütünüdür. Hormon tahlilleri, yumurtalıklarda ultrasonla farkedilen pko görüntüsü, düzensiz adet veya adet olamama, kilo, tüylenme gibi belirtileri vardır. Bunlar arasında en önemli iki belirti düzensiz adet ve hormon sonuçları. Pko hastalarında vücutta bariz bir LH hormonu baskınlığı vardır. Bu yüzden LH/FSH oranı çok önemli. Ama dediğim gibi tek başına bununla karar verilmiyor adet düzeni ve ultarson görüntüsü de çok önemli.
Tahlil sonuçlarınla doktora göründüğün zaman kafandaki pek çok sorunun cevaplanacağı kanaatindeyim.

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız bakiim? Ben uğradığım zaman sizler olmuyorsunuz, siz geldiğiniz zaman da ben :jeyyar:

Melikecim, özlemcim keyifler nasıl,moraller iyi gördüğüm kadarıyla hep böyle olun canlarımhihoyyyt

Fundişim çalışmalara başlamışsın artık, hadi rast gele canımdelikafadulden Bu arada benim beklenen regl tarihini 19 marta çeker misin, ben de geç ovulasyon oldu da, boşuna heyecan yapmayalım:delphin:

Esraie canım, panik olacak hiçbir şey yok güzelim, bri kere hormon testleri reglin 2. veya 3. günü yapılır, başka gün yapılanlar bildiğim kadarıyla net sonuç vermiyor, sen hormon testlerini tekrarlat ama iyi bir doktor bul, aynı çıkarsa zaman geçirmeden tedaviye başla, hayırlısıyla herşeyin çaresi var, derdin bu olsun cadıkaydirigubbakcemile3

esraie LH/FSH oranın kaç? Sonuç üçten yüksek olursa pko ihtimali söz konusu. Bir de pko bir belirtiler bütünüdür. Hormon tahlilleri, yumurtalıklarda ultrasonla farkedilen pko görüntüsü, düzensiz adet veya adet olamama, kilo, tüylenme gibi belirtileri vardır. Bunlar arasında en önemli iki belirti düzensiz adet ve hormon sonuçları. Pko hastalarında vücutta bariz bir LH hormonu baskınlığı vardır. Bu yüzden LH/FSH oranı çok önemli. Ama dediğim gibi tek başına bununla karar verilmiyor adet düzeni ve ultarson görüntüsü de çok önemli.
Tahlil sonuçlarınla doktora göründüğün zaman kafandaki pek çok sorunun cevaplanacağı kanaatindeyim.

Kısss peluse hastayım kedine, ısısrıcam onu haberin olsun:jeyyar:

anjelik canım bende üç tane kedi var da bu kedi benim değil Amerika'daki bir barınakta çekilmiz evsiz bir yavru kedinin fotoğrafı.ınşallah uyutulmamıştır ve bu şirinlikle kendine güzel bir ev bulmuştur.

canım eltimin doktoruna gösterdim sadece fsh hormonu yüksek dedi kendim doktora perşembe günü göstereceğim bugün tekrar tahlil yaptıracağım.bende tüylenme falan yok. düşükten sonra adet düzensizliğim oldu.5 ay düzensiz oldum.sadece geçe ay ve bu ay düzenli oldu.fsh hormonu 10,4 lh ise 8,27 canım. pko hastası strestenmi oluyor acaba. 1 ay önce doktorum alttan ultrasonla baktı ama rahim temiz dedi bir sorun olmadığını söyledi.pko da kistler olmalı değilmi ve utrasonda çıkıyormuş. galiba ben yumurta çatlatamıyorum. bakalım perşembe günü çıkacak dra herşeyi soracağım.CADIARZU

Kızlar nasılsınız bakiim? Ben uğradığım zaman sizler olmuyorsunuz, siz geldiğiniz zaman da ben :jeyyar:

Melikecim, özlemcim keyifler nasıl,moraller iyi gördüğüm kadarıyla hep böyle olun canlarımhihoyyyt

Fundişim çalışmalara başlamışsın artık, hadi rast gele canımdelikafadulden Bu arada benim beklenen regl tarihini 19 marta çeker misin, ben de geç ovulasyon oldu da, boşuna heyecan yapmayalım:delphin:

Esraie canım, panik olacak hiçbir şey yok güzelim, bri kere hormon testleri reglin 2. veya 3. günü yapılır, başka gün yapılanlar bildiğim kadarıyla net sonuç vermiyor, sen hormon testlerini tekrarlat ama iyi bir doktor bul, aynı çıkarsa zaman geçirmeden tedaviye başla, hayırlısıyla herşeyin çaresi var, derdin bu olsun cadıkaydirigubbakcemile3

ne bilim bebiş olmuyor birde tahlil sonuçları kafamı karıştırdı.nette araştırayım dedim dahada allak bullak oldum.adetin 3. günü yaptırdım ama bu zamanda zaten yumurtlama olmadığı için değerler normal güne göre farklılık gösterebilirmiş doktora gitmeden önce birde normal zamanda yaptırayımda ikisi arasındaki farkı anlayalım.pko var ise nasıl bir tedavi uygulanıyor bileniniz varmı?:uhm:

esraie, pko olduğunu zannetmiyorum canım. Stresten oluşma ihtimali çok düşük genellikle genetik oluyor bu durum ve ilk adet görmeye başladıktan sonra kendini gösteriyor. LH/FSH oranında normal sınırlar içinde pek çok pko hastasında LH, FSH'dan çok daha yüksek değerlerde oluyor.Normal değerlerine göre fsh hormonun biraz yüksek yumurta rezervinde azalma olduğunun göstergesi olabilir ama çok da yüksek bir değer değil. Doktorlar infertilite değerlendirmesi için adetin 2. ya da 3. günü yapılan testleri baz alıyorlar o yüzden eğer doktorun istemezse başka bir gün test yaptırmana gerek olmadığını sanıyorum. Yalnız yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini görmek için adetinin 21. günü doktor progesteron tahlili isteyebilir.
Pko durumunda yumurtalıklarında yan yana tesbih tanesi gibi dizilmiş kistlerin görünmesi lazım.

Düşük sonrası adet düzensizliği sıklıkla görülebilen bir durummuş. Seninki de sanırım böyle bak düzelmeye de başlamış. Bence perşembe günü kafandaki soru işaretleri cevaplanmış olacak canım. Yoksa böyle oturup düşünüp netten araştırınca insan daha kötü oluyor ve aslında olmayan pek çok hastalığı da kendine yoruyor.

Back
X