• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar slm herkes iyidir umarım,ben bugün sancım için usg çektirdim,idrar yolu enfeksiyonu çıktı.doktor antibiyotik verdi.moralim bozuk zaten kayınbabam kalp krizi geçirdi,hastanedeler şuan eşimde yanında.yarında jinekoloğuma gidicem,yumurtlama olduysa bile bu ay olmaz artık.hayırlısı böyleymiş diyorum.antibiyotiği kullanayım bari,içim sıkıldı yaa,kayınbabamada üzüldüm denk gelen günede.kısmet işte yaa.allahım sağlık versin herşeyden önce canlarım.
hepinizi öpüyorum tatlişkolarımmm....[/QUO

geçmiş olsun özlemcim.üşütmekten kaynaklanıyo bu enfeksiyon dikkat et , ayakalarını sıcak tut.kayınpederin için de geçmiş olsun diliyorum canım allah şifa versin.herşey dediğin gib kısmet canım.sen iyi olda bebek önümüzdeki ay gelsin dimi .inşallah
bu arada benimde geçen yıl son adet tarihim 21 nisandı.seninde 27 miş. kalsaydı bebeklerimiz aynı zmanlarda doğcaklarmış.herşeyde vardır bir hayır canım.
ben hala beklemedeyım arkadaşlr

kadrişcim görünmüyosun uzun zamadır,uğramaz oldun topiğimize.inşallah gelmez kırmızılarda hamiş haberlerini alırız.

kız esraaaaa,biz birbirimize çok benziyoruz hakkaten.sorunlarımızda aynı,yaşadıklarımızda.
sağol tatlişkom,sanada mı antibiyotik verdi ne zaman kullanmaya başlıcaksın tatlım,bende yrn doktoruma sorcam benim yumoşlar biüyümediyse zaten bu ayı boş geçicez o zaman rahat rahat kullanırım ilacı.adet zamanıda klomene başlıcaz sanırım,bakalım yrn belli olacak.

bencede tatlım herşey uyuyor.yoksa biz kardeşmiyizkaydirigubbakcemile3 kocacığım ilacımı almaya gitti. tahlili yaptırdığım hastanede tanıdık vardı benim yerime tahlilimi dra göstermiş reçete ondaydı gelince ne verdiğine bakacağım. kesin antibiyotiktir. sperm testini dr istedi.önce kocandan başlayalım onda sorun yoksa sana geçeriz dedi. simir testi yaptık haftaya cuma alacağım. pazartesi günü yumurtlama durumuna bakacak.ovilasyon dönemimya. hastanedeki tanıdık kadın doğum doktoruna sormuş çok erken demiş çünkü rahim kendini ancak toparlar herkese öyle zıt pıt muayene olmasın demiş. diyen doktorda kadın ve doğum hastanesinde. bilmiyorum yani kafam karıştı. özel hastane para alabilmek içinmi böyle yapıyor.

kız esraaaaa,biz birbirimize çok benziyoruz hakkaten.sorunlarımızda aynı,yaşadıklarımızda.
sağol tatlişkom,sanada mı antibiyotik verdi ne zaman kullanmaya başlıcaksın tatlım,bende yrn doktoruma sorcam benim yumoşlar biüyümediyse zaten bu ayı boş geçicez o zaman rahat rahat kullanırım ilacı.adet zamanıda klomene başlıcaz sanırım,bakalım yrn belli olacak.

canım şimdi benim ilaç geldi ilacın adı monurol.içinde sadece bir tane var onuda yatmadan önce son idrardan sonra suya koyup içecekmişim.ama üstünde antibiyotik yazıyor.inşallah canım yumoşalr kocaman olur ve gelir bebiş.hakkımızda hayırlısı canım

kızlar benim günüm geçti sanırsam fakat bebiş olabileceğini hiç sanmıyorum kesin stresten günüm geçmiştir

ee sizler nasılsınız yeni hamilelerimiz var allah hepinize sağlıklı doğumlar nasib etsin
kızlar sizden naber nasıl gidiyo hayat anlatın bakim hıı

nihalcim selam canım hoşgeldin.inşallah bebiştir canım ya geçikemenin nedeni.valla canım ben tedaviye başladım okumuşsundur belki.şu an herşey g
zel yumoşlar büyüdü.buğünden itibaren çalışmalarım var.:jeyyar:umarım önümüzdeki haftalarda güzel haberler vermek nasip olur.
sen neler yaptın,herşey yolunda mı

ah fundacım malesef eşim daha düzelmedi hala rahatsız bi bakıyorum iyi bi bakıyorum kötü geceleri çoğunlukla uyuyamıyo anlıcan bizim daha baya bi zamana ihtiyacımız var düzelmek için

belkide günüm stresten geçmiştir diyorum tam olarak geçen ay kaçında olduğumu bile hatırlamıyorum ocak ayında 5 inde olmuştum ama şubatta sanırsam bi kaç gün önce gelmişti tam bilmiyorum yani kaç gün geçtiğini bile bilmiyorum ee kafamda o kadar çok şey varki günlerimi takip etmiyordum hatırlıyorum geçen ay erken oldum günümü size yazim dedim sonra vaz geçtim zaten olmucak artık diye günümüde bu yüzden unuttum
neyse inşallah tedavin tez zamanda olumlu cevap verirde bi an önce yiğenimizi kucaklarsın canım seni öpüyorum

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Pretty baby.........................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Gamzegül...........................18 mart
Anjelic................................19 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Mehtapgülü.........................?
.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

[COLOR="Magenta"
]xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Funda72................on altıncı hamiş [/COLOR]

fundacım sağol tatlım,inşallah sıra sana geldi artık arkadaşım sonra arkandanda biz geliriz inşallah.
hadi bakalım çalışmalar bereketli olsun,bugün adetin kaçıncı günü canım?
bu ay senin ayın olsun arkadaşım...

nihalcim hoşgeldin canım,özlettin kendini yaa.
inşallah bebişin sürpriz yapar sana ve seninledir şuan.
eşine şif diliyorum,en kısa zamanda toparlar kendini inşallah.
öpüyorum canım...

ah fundacım malesef eşim daha düzelmedi hala rahatsız bi bakıyorum iyi bi bakıyorum kötü geceleri çoğunlukla uyuyamıyo anlıcan bizim daha baya bi zamana ihtiyacımız var düzelmek için

belkide günüm stresten geçmiştir diyorum tam olarak geçen ay kaçında olduğumu bile hatırlamıyorum ocak ayında 5 inde olmuştum ama şubatta sanırsam bi kaç gün önce gelmişti tam bilmiyorum yani kaç gün geçtiğini bile bilmiyorum ee kafamda o kadar çok şey varki günlerimi takip etmiyordum hatırlıyorum geçen ay erken oldum günümü size yazim dedim sonra vaz geçtim zaten olmucak artık diye günümüde bu yüzden unuttum
neyse inşallah tedavin tez zamanda olumlu cevap verirde bi an önce yiğenimizi kucaklarsın canım seni öpüyorum

arkadaşım eşine çok geçmiş olsun inşallah en yakın zaman da iyileşir

canım şimdi benim ilaç geldi ilacın adı monurol.içinde sadece bir tane var onuda yatmadan önce son idrardan sonra suya koyup içecekmişim.ama üstünde antibiyotik yazıyor.inşallah canım yumoşalr kocaman olur ve gelir bebiş.hakkımızda hayırlısı canım

esracım o ilacı doktor banada verdi,monuol ve cipro denen ilacı.bakalım yrn belli olacak benim işim.hayırlısı,yumoşlar büyümedi sanırım,usgde bişe yok dedi çünkü doktor.1gecedede büyümez heralde.
artık başlarım yrn antibiyotiklere.

esracım o ilacı doktor banada verdi,monuol ve cipro denen ilacı.bakalım yrn belli olacak benim işim.hayırlısı,yumoşlar büyümedi sanırım,usgde bişe yok dedi çünkü doktor.1gecedede büyümez heralde.
artık başlarım yrn antibiyotiklere.

bana sadece tek ilaç vermiş. hayırlısı olsun arkadaşım en yakın zamanda olsunda bizleri bekletmesinler artık değilmi. tabiki önce Allah'ın izni ile.

mehtapçım nerdesin gülüm bittimi kanaman nasıl oldun bacım sana bi kokulu öpücük gondereyim hade al a.s.
geldim geldiiimm canıımm.RABBİME şükürler olsun iyiyim.artık kendimi epey toparladım.çok şükür kanamamda bitti,ama böyle çok sarı bi akıntım var onu anlayamıyorum.birde sanki p.tesi (9 unda)yumurtlamış gibiyim.sizce böyle bişii olabilirmi kıslar?valla ben dr'u dinlemedim çalışmalara başladım-nasıl olsa hemen hamiş kalamıyorum..bi zararı olurmukifisfisfis
kıslar ben buğün dr gittim
e2 testimin sonucu çok iyi çıktı 762
yumoşlar büyümüş yarın çatlatma iğnemi vurulucam ,ondan sonraki günde maçlara başlıycaz:jeyyar:
bir dahaki kontrolümde p.tesi.ondan sonra beklemeye başıycaz artııık.
bu arada dr hamiş kalırsam aspirin içeceğimi söyledi.ay çok heyecanlıyım inşallah mutlu sonla biter bu ay ki koşuşturmam.dua edin kıslarr.
ee kıslar sizlerden ne haber nasıl gidiyo bakim.herkesin keyfi yerindedir inşallah.kimsenin morelini bozuk görmek istemiyorum çünkü.herkes mutlu olsuuuna.s.
fundiiişş canıım tam gaz çalışmalara devaamm..inşallah ALLAHIN izniyle bu ay bi hamiş haberide senden gelir canım benimm..dualarım hepimiz için fıstığım..
kızlar bende bu ay ilk kez bir hevesle bekliyorum .adetimin 2-3.günü aşılama için dr gitcem.bu son şansım maddi açıdan olmadı oluruna bırakcaz.yaş oldu 36 umarım çok geç kalmam artık annelik için.:çok üzgünüm:
canım hayırlı olsun, inşallah aşılaman tutar bitanem.MEVLAM artık bekletmez seni inşş çünkü en çok bekleyenimiz sensin canım benimm..
snapcap.png
[/IMG]
canım arkadaşlarım .hamişim en sonunda yine.rabbim sizede nasip etsin inşallah.
kııs anne fundaa çookk sevindiimm:teytey::teytey:RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlımm..darısı tün bebiş isteyenlerin başınaaa..:Saruboceq:
arkadaşlar bende gittim bugün doktora. simir testi yaptırdık sonucu cuma günü alacağım.pko hastalığı yok. herşey temiz dedi. sadece yumurtalık biraz geride dedi.buda çozuk olmasını engellemezmiş. ilk olarak eşimden başlıyoruz tedaviye kocişimi zor ikna edeceğim galiba sperm testi için.erkeklere göre onlar kusursuzya.pazartesi benim yumurtlama günü o yüzden pazartesi günü kontrole çağırdı. bakalım benim yumoşlar oluşacakmı azmı çokmu? hakikaten çocuk için bile para lazım. dağıta dağıta hastaneden çıktım.tahillerimi bir daha yaptıracağız sonuçları pek güvenilir bulmadı.önümüzdeki adetin 3. gününü bekleyeceğiz.inşallah o zamana kadar bebişim annesinin karnına konarda onu çok mutlu eder. Allah'ım dualarımızı kabul et
canım tahlilinin temiz çıkmasına çok sevindim..dr'dan hayırlı haberlerle dönersin inşşş..

canım bu 4. aşılamam dr tüp bebeğe geç dedi .ama maddi olanaklar böyle umarım sondur bu bebişim sağlıklı gelir.
canıımm inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş haberini alırız bitanemm..
Kürtaj sonrası ben eşimle sadece bir kez birlikte oldum..O da 2-3 gün evvel...fisfisfiskafamçokkarıştı
bademcim nasıl oldun tatlım.. RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmadan bebişlerimiz sağlıcakla gelir inşşş..
kızlar slm herkes iyidir umarım,ben bugün sancım için usg çektirdim,idrar yolu enfeksiyonu çıktı.doktor antibiyotik verdi.moralim bozuk zaten kayınbabam kalp krizi geçirdi,hastanedeler şuan eşimde yanında.yarında jinekoloğuma gidicem,yumurtlama olduysa bile bu ay olmaz artık.hayırlısı böyleymiş diyorum.antibiyotiği kullanayım bari,içim sıkıldı yaa,kayınbabamada üzüldüm denk gelen günede.kısmet işte yaa.allahım sağlık versin herşeyden önce canlarım.
hepinizi öpüyorum tatlişkolarımmm....
özlem canım kayınpederine ALLAH acil şifalar versin,geçmiş olsun tatlım.canım üzülme vardır bundada bi hayır. önümüzdeki ay inşallah sendende bi hamiş haberi gelir, hamiş patlaması yaşarız innşallaaaaaahhh..
kızlar benim günüm geçti sanırsam fakat bebiş olabileceğini hiç sanmıyorum kesin stresten günüm geçmiştir

ee sizler nasılsınız yeni hamilelerimiz var allah hepinize sağlıklı doğumlar nasib etsin
kızlar sizden naber nasıl gidiyo hayat anlatın bakim hıı

nihal canım inşallah bebiş geliyodur bebiiişş..

kısllaarr hatırlarsanız bende akıntı için gittiğimde yumoşumun çatladığını öğrenmiştim.dr banada antibiyotik ve merhem vermişti 7 tüp.ben onları kullandım, o ayda hamiş kalmıştım.inşallah sizlerde tez zamanda tekrar hamiş kalırsınıııızzz.
hepinizi çoookk öpüyorum fıstıklarıımm..ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar ben böyle antibiyotik kullanıpta o ay hamiş kalanları duyuyorum...hatta bu akşam bi arkadaşımın hamiş olduğunu öğrendim klomenin 5. ayındaymış bide o ay antibiyotik kullanmış sivilce çıkmış vucudunda o yüzden ama ümüdü yoktu ne güzel yaaaa

yarın dr gidicem yarına kadar vazgeçmezsem hiçde gitmek istemiyom hatta randevuyu iptal etmeye çalıştım ama edilemiyor...pek umudum yok ya o yüzdende dr falanda gitmek gelmiyo artık içimden bakalım yarın 13 te randevu gidersem eğer

ooyy mehtabım iyi olmana çok sevindim inşallah akıntında düzelir...kız yumoş hissetmişin belki vardır hee bu ay 12den vurursun bellimi olur

kızlar şifa diliyen herkeze çok teşekkür ederim
bebişe gelincede hiç ummuyorum ama eğer varsa gerçekten çok büyük bi sürpriz olacağı kesin

snapcap.png
[/IMG]
canım arkadaşlarım .hamişim en sonunda yine.rabbim sizede nasip etsin inşallah.

ayyy çok sevindim Allah hayırlısıyla sağ salım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş ya bu topic de hamile haberlerini alınca o kadar mutlu oluyorum ki....:teytey:

yarın dr gidicem yarına kadar vazgeçmezsem hiçde gitmek istemiyom hatta randevuyu iptal etmeye çalıştım ama edilemiyor...pek umudum yok ya o yüzdende dr falanda gitmek gelmiyo artık içimden bakalım yarın 13 te randevu gidersem eğer

canım sen yinede git doktoruna bak randevu iptal edilmiyormuş herşeyde bir hayır vardır ihmal etme sen. bende bu akşam antaibiyotik kullanacağım acaba hamiş kalabilirmiyimCADIARZU

arkadaslar bugun adet gunum bende beklemedeyım bakalım nolcak
herseyın hayırlısı
funda 72 cok tebrık ederım ınsallah bızde senın gıbı guzel haberler verırız

Back
X