tatlişkolar hepinizi öpüyoruuummmm...
nasılsınız canlarıım?
yazdıklarınızı okudum,yelizcim geçmiş olsun tatlım çok acı çeksende kurtuldun bitti gitti tatlım,sonuçlarda temiz çıkar inşallah içimiz daha çok rahatlar.
mehtapcım toparlanmana sevindim canım inşallah hayırlı zamanda meleğini kucağına almayı nasib etsin rabbim.
fundişim sende yoğundun bu hafta umarım yorgunluğuna,koşuşturmana değer ve nazlı bebeğin konar göbüşüne inşallah bu ay...
nilayım,oğluşun büyümüş maşallah canım yaa,vakit ne çabuk geçiyo dimi,size yetişiriz diyoduk ama kısmet olmadı neyse bikaç aya kadar inşallah bizde müjdeyi veririz size canım,dikkat et kendinede minnoşunada.
melikecim sen nasılsın tatlım,hadi bakalım bitkisel kürler işe yarar umarım.biz bebek için herşeyi yapıyoruz bizim kocişlerde biraz dikkat etsin artık,sigara bırakma işi iyi olur canım,hem bebeğinize kavuşunca zaten bırakmak zorundaydı o minnoşun yanında hiç sigara içilirmi yahu,dimi ama...
pınarcık senden ne haberler,inşallah adet olmazsında müjdeyi verirsin bu ay tatlım..
esracım senden nbr,yrn doktor günü he,hadi bakalım yumoşlar çatlamaya yaklaşmıştır inşallah.sen yinede bu geceyi es geçme canım.
eveetttt,hadi bakalım canlarım çalışması olanlara bereketli bir ay diliyorum,günü yaklaşanlarada hayırlı haberi vermelerini diliyorum en kısa zamanda inşallah...