Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar nasılsınız bugün,hepinizi kokulu öpüyorumm...
ben cumartesi progesteron testi yaptırcam,ne kadar bu test bana yardımcı olur musunuz?bide sağlık ocakları bu testi yapar mı?
eşimede sperm testi yaptıralım diyorum bunun fiyatı nedir acaba bilgi verirsenniz çok sevinirim tatlişkolarım...

canım zeytinburnunda balıklı rum hastanesi sigortalıya 11 liraya yapıyormuş bizde eşime yaptıracağız özel hastaneler 100 lira istiyor ve sigortadan yararlanamıyor

Merhaba arkadaşlara.s.Bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim ben. Allah kısmet ederse bir kızım olacak. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu:Saruboceq:[/QUO

ooo kız patlaması var gelsin kızlar. sağlıcakla dünyaya gelsin küçük meleğin. darısı başımıza

Merhaba arkadaşlara.s.Bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim ben. Allah kısmet ederse bir kızım olacak. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu:Saruboceq:[/QUO

ooo kız patlaması var gelsin kızlar. sağlıcakla dünyaya gelsin küçük meleğin. darısı başımıza

Amin canım. Meleğimle hep dua ediyoruz kader arkadaşlarım da en kısa zamanda bize katılsınlar diye. Sakın ümidinizi kaybetmeyina.s.

Merhaba arkadaşlara.s.Bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim ben. Allah kısmet ederse bir kızım olacak. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu:Saruboceq:

canımm, kız haaa,ne güzelll...maşallah bitanem...:nazar:
oh oh gelsin şekerli cicili bicili elbiseler,bol renkli minik tulumlarr:emir_bebek:
canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah..:1hug:

canım zeytinburnunda balıklı rum hastanesi sigortalıya 11 liraya yapıyormuş bizde eşime yaptıracağız özel hastaneler 100 lira istiyor ve sigortadan yararlanamıyor

tatlişikom,sağol..
ben bi yer buldum progesteron testini 15e yaoptırıcam cumartesi.ama sperm testini araştırıcam..
eşindemi sperm testi yaptıracak,doktorun istemi canım?
benimki öle bişe istemedi şimdilik ben kendi kendime yaptıralım diyorum işte..:delphin:
sende ne var ne yok tatlım?

canımm, kız haaa,ne güzelll...maşallah bitanem...:nazar:
oh oh gelsin şekerli cicili bicili elbiseler,bol renkli minik tulumlarr:emir_bebek:
canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah..:1hug:

Sağol canım benima.s.Allah en hayırlı zamanda hepinize nasip etsin inşallah

tatlişikom,sağol..
ben bi yer buldum progesteron testini 15e yaoptırıcam cumartesi.ama sperm testini araştırıcam..
eşindemi sperm testi yaptıracak,doktorun istemi canım?
benimki öle bişe istemedi şimdilik ben kendi kendime yaptıralım diyorum işte..:delphin:
sende ne var ne yok tatlım?

canım doktorum istedi önce bir eşini araştıralım boşu boşuna sadece senin üstüne yoğunlaşmayalım dedi. bakalım bizde şu yumrtlama günleri geçince yaptıracağız. bu günler boş geçmeyelim dedik:roflol: ya sanada sormak istiyorum ben doktora gittiğimde bende kaç yumurta olup olmadığını söylemedi yumurtlama zayıf dedi. gittiğim zaman 12 gündü daha geç yumurtlama oluyor olamazmı. zaten benim içime pek sinmedi. tekrar eski dr gideceğim. bakalım randevu günüm 22 nisan o zamana kadar bebiş gelsede sadece kontrole gitsem.sen nasılsın tatlişkom:1hug:

canım doktorum istedi önce bir eşini araştıralım boşu boşuna sadece senin üstüne yoğunlaşmayalım dedi. bakalım bizde şu yumrtlama günleri geçince yaptıracağız. bu günler boş geçmeyelim dedik:roflol: ya sanada sormak istiyorum ben doktora gittiğimde bende kaç yumurta olup olmadığını söylemedi yumurtlama zayıf dedi. gittiğim zaman 12 gündü daha geç yumurtlama oluyor olamazmı. zaten benim içime pek sinmedi. tekrar eski dr gideceğim. bakalım randevu günüm 22 nisan o zamana kadar bebiş gelsede sadece kontrole gitsem.sen nasılsın tatlişkom:1hug:

esracım ben adetin 11.günü gittiğimde yumurtadan eser yoktu ve rahimde kalınlaşma filan olmamıştı doktor bugün yumurtanın görünmesi gerekirdi dedi,benim moral 0 tabi.15.gün gittiğimde benim yumurta 23mm olmuşkaydirigubbakcemile2 doktor bu gece ya da yarın çatlar çalışmalara başlayın dedi.adetin 19.gün yani geçen pazartesi gittiğimdede yumurtanın çatladığını gördük.yani ben 30 günde bir adet olduğum için 16.gün yumurtlama olmuş.
seninde 12.gün çok erken 16.gün gidebilirsen bi görün doktora için rahat eder en azından.
ama çok kafana takma tamam mı tatlım,çünkü 16.gün yumurtlarsın sende.
yumurtlama olsa bile progesteron düşük olursa gebelik gerçekleşmez dedi doktor,bu yüzden cumartesi günü o testi yaptırıcam.düşük çıkarsa nisan sonu testleri tekrarlayıp progesteron iğnelerine başlıcam canım.temmuz ağustosa kadar hamile kalamazsam aşılamayı araştırcam esracım.
rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

esracım ben adetin 11.günü gittiğimde yumurtadan eser yoktu ve rahimde kalınlaşma filan olmamıştı doktor bugün yumurtanın görünmesi gerekirdi dedi,benim moral 0 tabi.15.gün gittiğimde benim yumurta 23mm olmuşkaydirigubbakcemile2 doktor bu gece ya da yarın çatlar çalışmalara başlayın dedi.adetin 19.gün yani geçen pazartesi gittiğimdede yumurtanın çatladığını gördük.yani ben 30 günde bir adet olduğum için 16.gün yumurtlama olmuş.
seninde 12.gün çok erken 16.gün gidebilirsen bi görün doktora için rahat eder en azından.
ama çok kafana takma tamam mı tatlım,çünkü 16.gün yumurtlarsın sende.
yumurtlama olsa bile progesteron düşük olursa gebelik gerçekleşmez dedi doktor,bu yüzden cumartesi günü o testi yaptırıcam.düşük çıkarsa nisan sonu testleri tekrarlayıp progesteron iğnelerine başlıcam canım.temmuz ağustosa kadar hamile kalamazsam aşılamayı araştırcam esracım.
rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

canımcım sağol cuma günü simir testimin sonucunu alıcam ve doktora göstereceğim bakalım ozaman belki yine muyene eder. zaten doktor kılın teki idi. benden progestoeon testi falan istemedi. biliyorumki yine gittiğimde sperm testini soracak ama bu günler malum günler olduğu için boş geçmek istemiyorum ve tahlil içinde 4 günlük bir perhiz lazım yani kısacası 1 hafta sonra yaptıracağım

canımcım sağol cuma günü simir testimin sonucunu alıcam ve doktora göstereceğim bakalım ozaman belki yine muyene eder. zaten doktor kılın teki idi. benden progestoeon testi falan istemedi. biliyorumki yine gittiğimde sperm testini soracak ama bu günler malum günler olduğu için boş geçmek istemiyorum ve tahlil içinde 4 günlük bir perhiz lazım yani kısacası 1 hafta sonra yaptıracağım

anladım canım,en iyisi o testi haftaya yaptırman tabii.siz bu günleri boş geçirmeyin arkadaşım,bereketli olsun çalışmalar inşallah:asigim:
öpüyorum seniii....

canım pes etmek yok hadi bakalım

saol canım ya pes etmek yok tabi geçen ay gittim doktora daha ama bu ay farklı bi doktora gitcem 1 sene olmadan tüm tahlilleri yapmıyo doktorum gerek yok diye ben de başka bi doktora gidiyim tamamen tüm tahlilleri falan yaptırıyım diyorum içim rahat etsin eşim de yarın gitcek doktora tahlil yaptırcak doktor gerek yok diyo ama ben vakit kaybetmek istemiyorum hayırlısı olur inş

saol canım ya pes etmek yok tabi geçen ay gittim doktora daha ama bu ay farklı bi doktora gitcem 1 sene olmadan tüm tahlilleri yapmıyo doktorum gerek yok diye ben de başka bi doktora gidiyim tamamen tüm tahlilleri falan yaptırıyım diyorum içim rahat etsin eşim de yarın gitcek doktora tahlil yaptırcak doktor gerek yok diyo ama ben vakit kaybetmek istemiyorum hayırlısı olur inş

canım ben 6 aydır korunmuyorum fakat bebiş olmuyor tahlillerimi doktor yapmaya başladı bile. için rahat değilse doktorunu değiştir

melikecim neyseki yakınımda bi tıp merkezi buldum,progesteron hormon testini 15tl ye yapıyolarmış,orda yaptırcam.
eşime sperm testi yaptıralım mı die sordum dün akşam tamam dedi,doktor şimdilik böle bişi istemedi ama ben içimiz rahat etsin istiyorum.daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum artık.onun testinide özelde yaptırcaz,tüp bebek merkezi olan bi hastanede.bakalım inşallah bi problem çıkmaz.
senden ne haberler canım,listemizde gerilerde kaldı gününe ne kadar kaldı?
bu arada pınarcığımın günü geçti sanırım uğramıyo bu aralar,inşallah müjdeli haberi bize nasıl vereceğini düşünüyodur...kaydirigubbakcemile2

aa ne güzel yaa ben herşeyi çok pahalıya yaptırdım tabi şimdiki gibi ucuz değildi herşey...bencede eşinin testlerinide yaptır...ben 28 şubatta adet olmuştum daha var yani 30 günde bir oluyorum...pınarımı bende özledim bizi unuttumu ne??? :1closedeyes:

Merhaba arkadaşlara.s.Bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim ben. Allah kısmet ederse bir kızım olacak. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu:Saruboceq:

ne güzel arkadaşım Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...kızlar ne şeker oluyolar yaa...sağol canım inşallah bizde anne olma şerefine ereriz hayırlı sağlıklı uzun ve güzel ömürlü olsun da kız erkek farketmez hepsi çok güzel bir lütuf dimi...Allaha emanet ol

canım ben 6 aydır korunmuyorum fakat bebiş olmuyor tahlillerimi doktor yapmaya başladı bile. için rahat değilse doktorunu değiştir

ben de öyle yapıcam inş bu ay değiştircem doktoru araştırıyorum şu an ii bir doktor bulup başlıcam araştırmalara içim rahat olur en azından RAbbim en kısa ve en hayırlı zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş

merhaba canım teşekkür ederim bilgi için. Senin bir düşük mü vardı? Kendi dr um bana bir düşükte araştırılmıyor bu 2 yada daha fazla düşüklerde bakılıyor demişti. Hastanede soruyorlar mı sen nasıl yaptırdın testleri bilgi verirsen sevinirim.

canımcım genetıkdekı bıyolog esımın arkadsı onun sayesınde yaptırdık..
gecen ay bebegımn kalbı durdugundan dolayı kurtaj oldum..
bana bısey sormadılar oyuzden..sende 2 dusuk desen nolcakkı..bısey derlermı..:uhm:

Back
X