- Konu Sahibi minik_kelebek
- #7.281
canım diziler bitti geldin dimi seni gidi senisırnaşık şey
öle oldu valla esracııım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım diziler bitti geldin dimi seni gidi senisırnaşık şey
sen nasılsın esracım .nasıl geçti haftanın ilk günü.ay ben bütün gün tembellik yaptım ya.hiiç bi iş yapmadım buğün sadece yemeklerimi yaptım o kadar.yan gelip yayıldım tv karşısında bütün gün.
sealm kuzular,herkez iyyidir inşallah,bizdeiyiyiz bebişimle arada kıpırkıpır bazense dinlenıyor yanıbizde durum Allah a şükür iyi.buarada sanırım bı hamiş daha cıkmıs cok sevındım.ANNEM BIR MELEK gözünaydın.hayırlı olsun,canım.Allah saglıkla kucagımıza almak nasip etsın inşallah hepimize.hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaslarımızada enkısa zamanda hamişlik nasip etsın inşallah
buarada kızlar evde bı süre daha netım yok ondan hiç ugrayamıyorum. suan eşimin yanında dükkandayım bı selam cakıp cıkıyım dedım.cok öpüyorum sizi
Arkadaşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. Ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kaldım ama 9 haftalık bebeğim doktorumun hiçbir önlem almamasından düştü. Allahın takdiri dedik ama yaklaşık 5aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım neden olabilir benim gibi bir durumu yaşayan varmı arkadaşlar iyice strese girdim
Arkadaşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. Ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kaldım ama 9 haftalık bebeğim doktorumun hiçbir önlem almamasından düştü. Allahın takdiri dedik ama yaklaşık 5aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım neden olabilir benim gibi bir durumu yaşayan varmı arkadaşlar iyice strese girdim
kaydirigubbakcemile3ne demek kız bebişimle kıpır kıpır kız hamilesinde bizemi söylemiyon
sealm kuzular,herkez iyyidir inşallah,bizdeiyiyiz bebişimle arada kıpırkıpır bazense dinlenıyor yanıbizde durum Allah a şükür iyi.buarada sanırım bı hamiş daha cıkmıs cok sevındım.ANNEM BIR MELEK gözünaydın.hayırlı olsun,canım.Allah saglıkla kucagımıza almak nasip etsın inşallah hepimize.hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaslarımızada enkısa zamanda hamişlik nasip etsın inşallah
buarada kızlar evde bı süre daha netım yok ondan hiç ugrayamıyorum. suan eşimin yanında dükkandayım bı selam cakıp cıkıyım dedım.cok öpüyorum sizi
Arkadaşlar merhaba,
fundacım 23 mart olan tarihimde regl olmadım buay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü 18.gün olarak tespit ettim ondan regl günümde 26sına çıktı bu sabah test yaptım malesef tek çizgi canım yeni tarihimi bilmiyorum daha kart yemedim(
sen ne alemdesin nası gidiyor tedavi inşallah sen hamişsindir.
canım bende tam 9 ay oldu ama hala bekliyorum .burada herkes senin gibi canım bekliyo.zamanı vakti var sanırım .bize de sabırla beklemek kalıyo canım.Arkadaşlar merhaba,
canım bir kaçgün daha bekleyelim.daha yeni belki ondan çıkmıyodur testte.
bende beklemedeyim canım .şafak sayıyorum.hamileliğe dair bir belirtim yook henüz.daha önce ki hamileliğimdede hiç bir belirtim yoooktu.şu an hafif kasıl ağrısı ve bol miktarda gazdan başka bişiyim yoook:)))
kaydirigubbakcemile3
tatlım bizim topikimizde iki tane minik kelebek var biri ben diğeri tuğbamız.o hamile maşallah,bi kızımız olacak.yani o msjı yazan tuğba.
onunla tanışmamıştın sen sanırım ondan karıştırdın şeker..