• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sen nasılsın esracım .nasıl geçti haftanın ilk günü.ay ben bütün gün tembellik yaptım ya.hiiç bi iş yapmadım buğün sadece yemeklerimi yaptım o kadar.yan gelip yayıldım tv karşısında bütün gün.

sen nasılsın esracım .nasıl geçti haftanın ilk günü.ay ben bütün gün tembellik yaptım ya.hiiç bi iş yapmadım buğün sadece yemeklerimi yaptım o kadar.yan gelip yayıldım tv karşısında bütün gün.

canım aynen dediğin gibi yaptım çamaşırı makine yıkadı bulaşığı yine aynı çıkarandan Allah razı olsun akşam üstü sadece kocişime yemek yaptım cumartesi misafirim gelecekti evi kıyı köşe zaten temizlemiştim bilgisayar tv falan takıldım işte

fundacım 23 mart olan tarihimde regl olmadım buay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü 18.gün olarak tespit ettim ondan regl günümde 26sına çıktı bu sabah test yaptım malesef tek çizgi canım yeni tarihimi bilmiyorum daha kart yemedim :((

sen ne alemdesin nası gidiyor tedavi inşallah sen hamişsindir.

Arkadaşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. Ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kaldım ama 9 haftalık bebeğim doktorumun hiçbir önlem almamasından düştü. Allahın takdiri dedik ama yaklaşık 5aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım neden olabilir benim gibi bir durumu yaşayan varmı arkadaşlar iyice strese girdim

sealm kuzular,herkez iyyidir inşallah,bizdeiyiyiz bebişimle arada kıpırkıpır bazense dinlenıyor yanıbizde durum Allah a şükür iyi.buarada sanırım bı hamiş daha cıkmıs cok sevındım.ANNEM BIR MELEK gözünaydın.hayırlı olsun,canım.Allah saglıkla kucagımıza almak nasip etsın inşallah hepimize.hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaslarımızada enkısa zamanda hamişlik nasip etsın inşallah

buarada kızlar evde bı süre daha netım yok ondan hiç ugrayamıyorum. suan eşimin yanında dükkandayım bı selam cakıp cıkıyım dedım.cok öpüyorum sizi

sealm kuzular,herkez iyyidir inşallah,bizdeiyiyiz bebişimle arada kıpırkıpır bazense dinlenıyor yanıbizde durum Allah a şükür iyi.buarada sanırım bı hamiş daha cıkmıs cok sevındım.ANNEM BIR MELEK gözünaydın.hayırlı olsun,canım.Allah saglıkla kucagımıza almak nasip etsın inşallah hepimize.hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaslarımızada enkısa zamanda hamişlik nasip etsın inşallah

buarada kızlar evde bı süre daha netım yok ondan hiç ugrayamıyorum. suan eşimin yanında dükkandayım bı selam cakıp cıkıyım dedım.cok öpüyorum sizi

ne demek kız bebişimle kıpır kıpır kız hamilesinde bizemi söylemiyon

Arkadaşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. Ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kaldım ama 9 haftalık bebeğim doktorumun hiçbir önlem almamasından düştü. Allahın takdiri dedik ama yaklaşık 5aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım neden olabilir benim gibi bir durumu yaşayan varmı arkadaşlar iyice strese girdim

canım senin gibiler var canım yani bizler benimde düşüğüm oldu ve 7 aydır bebiş olmuyor canım panik yapma

kıızlar ya ben avatarımı değiştiremiyorum nedenini bilen varmı resmi koyunca değişiklikleri kaydet diyorum internet bağlantısı yok diyor

Arkadaşlar merhaba,

canım geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inş benim de 10 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimim kürtaj olmak zorunda kaldım biz de5 aydır korunmuıyoruz olmadı daha bebek stres yapma canım ben de çok stres yaptım doktora gittim doktor normal olduğunu söyledi vücut yeniden hazır polmadan tam toparlanmadan hamile kalınmıyoruş tabi stres de en önemli etken düşüğün neden olduğunu araştırdın mı

ne demek kız bebişimle kıpır kıpır kız hamilesinde bizemi söylemiyon
kaydirigubbakcemile3
tatlım bizim topikimizde iki tane minik kelebek var biri ben diğeri tuğbamız.o hamile maşallah,bi kızımız olacak.yani o msjı yazan tuğba.
onunla tanışmamıştın sen sanırım ondan karıştırdın şeker..

hoşgeldin tatlişikom,canım benim iyi olmanıza çoook seviniyorum inan.allahım sağlık sıhhat versiin hamiş arkadaşlarıma inşallah.
minik kelebeklerimiz pır pır dönsün etrafınızda...
darısıda bize bulaşsın yakında inşallah...

Arkadaşlar merhaba,

tatlım çok geçmiş olsun.bende 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi,şimdi korunmayı bırakalı 5 ay bitti ve hala bişe yok.burdaki bazı arkadaşlarımda öyle,sabırla bekliyoruz canım.
allahım hayırlı zamanda versin inşallah bize meleklerimizi..
çok kafana takma tatlım olmuyo neden filan diye,bende çok üzülüyodum ama araştırdım benim gibi bekleyen çok.sabredicez arkadaşım..

melikecim bugün nasılsın canım,moraller yerinde mi?
benim aşkım gelince nete giremiyorum dün hemen çıkmak zorunda kaldım..
esracım sen nerelerdesin tatlişikom,foto eklemek istiyosun sanırım ama ben hiç bilmiyorum canım yaa..
fundişimde burdaymış akşam,tatlım belirti filan yok mu,seninle adet günlerimiz yakın.benim göğüslerim acayip şişti ve sızlıyo.başkada bişe yok.gerçi aylardır her belirtiyi yaşadığım için bunu belirti saymıyorum.sadece canım tatlı istiyo bu yüzden adet olacağım kesinleşti sayılır..
mehtapcım sen nasılsın arkadaşım,grip olmuşsun geçmiş olsun..toparlandın dimi canım?
cancer umarım kırmızılar gelmez,bize müjdeyi verirsin bikaç güne kadar.hem 18.gün yumurtlamışsın testte çıkması imkansız şuan.bu ayda olmadı moduna girme şimdiden tatlım.inşallah bebeğin seninledir...

haydi kızlarrr,bekliyorumm...
ben dün gece rüyamda tavşan gördüm,hemde kanatları vardı..
bide bisürü keçii..hayırdır inşallah hayırdır inşallahhh :)
ben bi rüya tabirlerine bakiimm..

fundacım 23 mart olan tarihimde regl olmadım buay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü 18.gün olarak tespit ettim ondan regl günümde 26sına çıktı bu sabah test yaptım malesef tek çizgi canım yeni tarihimi bilmiyorum daha kart yemedim :((

sen ne alemdesin nası gidiyor tedavi inşallah sen hamişsindir.

canım bir kaçgün daha bekleyelim.daha yeni belki ondan çıkmıyodur testte.
bende beklemedeyim canım .şafak sayıyorum.hamileliğe dair bir belirtim yook henüz.daha önce ki hamileliğimdede hiç bir belirtim yoooktu.şu an hafif kasıl ağrısı ve bol miktarda gazdan başka bişiyim yoook:)))

Arkadaşlar merhaba,
canım bende tam 9 ay oldu ama hala bekliyorum .burada herkes senin gibi canım bekliyo.zamanı vakti var sanırım .bize de sabırla beklemek kalıyo canım.
umarım en kısa zamanda gelir bebeklerimiz.

canım bir kaçgün daha bekleyelim.daha yeni belki ondan çıkmıyodur testte.
bende beklemedeyim canım .şafak sayıyorum.hamileliğe dair bir belirtim yook henüz.daha önce ki hamileliğimdede hiç bir belirtim yoooktu.şu an hafif kasıl ağrısı ve bol miktarda gazdan başka bişiyim yoook:)))

benimde canım ilkinde hiç belirti olmamıştı kafam karmakarışık canım ya umuyorum yeni diye çıkmamıştır güzel haberlerini bekliyorum canım seninde:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar ,
aranıza yeni katıldım. ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kalmıştım ama 9 haftalık bebeğimi kaybettim çok acıydı benim için. Şimdi yaklaşık 5aydır hamile kalmak için uğraşıyorum çok istiyorum ama bu seferde olmuyor arkadaşlar bana düşüncelerinizi yazın bekliyorum ben serap...

Merhaba arkadaşlar . Bende PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi. Ben de dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. Bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. İlaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.

kaydirigubbakcemile3
tatlım bizim topikimizde iki tane minik kelebek var biri ben diğeri tuğbamız.o hamile maşallah,bi kızımız olacak.yani o msjı yazan tuğba.
onunla tanışmamıştın sen sanırım ondan karıştırdın şeker..

evet canım ben onunla tanışmamışım galiba bende Allah Allah bebiş falan deyince acaba dedim bu kız bize söylemiyormu dedimkaydirigubbakcemile3

Back
X