• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba arkadaşlar . Bende PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi. Ben de dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. Bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. İlaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.

canım bende 12. gün doktora gittiğimde banada yumurtlama zayıflığı var dedi sonra bir sürü test istedi ben istediği testleri zaten yzptırmıştım kabul etmedi.bende doktoru bıraktım sen kullan bakalım iyi gelirse bizede yazarsın. birde yumurtlama için kuru incir suyunu dene

Merhaba arkadaşlar ,
aranıza yeni katıldım. ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kalmıştım ama 9 haftalık bebeğimi kaybettim çok acıydı benim için. Şimdi yaklaşık 5aydır hamile kalmak için uğraşıyorum çok istiyorum ama bu seferde olmuyor arkadaşlar bana düşüncelerinizi yazın bekliyorum ben serap...

canım öncelikle çok geçmiş olsun burdaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı. bazımız atlatabildi baımız ise hala kafaya takıyor.canım burdaki arkadaşlarımızın çoğu en az 5 ayda hamile kaldı ben 7 aydır bekliyorum yani arkadaşım panik yapmana gerek yok

melikecim bugün nasılsın canım,moraller yerinde mi?
benim aşkım gelince nete giremiyorum dün hemen çıkmak zorunda kaldım..
esracım sen nerelerdesin tatlişikom,foto eklemek istiyosun sanırım ama ben hiç bilmiyorum canım yaa..
fundişimde burdaymış akşam,tatlım belirti filan yok mu,seninle adet günlerimiz yakın.benim göğüslerim acayip şişti ve sızlıyo.başkada bişe yok.gerçi aylardır her belirtiyi yaşadığım için bunu belirti saymıyorum.sadece canım tatlı istiyo bu yüzden adet olacağım kesinleşti sayılır..
mehtapcım sen nasılsın arkadaşım,grip olmuşsun geçmiş olsun..toparlandın dimi canım?
cancer umarım kırmızılar gelmez,bize müjdeyi verirsin bikaç güne kadar.hem 18.gün yumurtlamışsın testte çıkması imkansız şuan.bu ayda olmadı moduna girme şimdiden tatlım.inşallah bebeğin seninledir...

canım burdayım bugün buranın pazarı vardı pazar alışverişini yaptım
birde annem bendeydi ana kız kahvaltı yaptık çıktık biraz gezdik tatlım

canım burdayım bugün buranın pazarı vardı pazar alışverişini yaptım
birde annem bendeydi ana kız kahvaltı yaptık çıktık biraz gezdik tatlım

ayyyy ne güzelll,bayılırım pazar gezmelerine...benim için en büyük stres topudur pazarlarsırnaşık şey
ne güzel annende yakınında,maşallah kıskandım sizi valla...

Merhaba arkadaşlar . Bende PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi. Ben de dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. Bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. İlaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.

tatlım ben bu tarz aktarlara karşı değilim ama cesaret edipte kullanamam sanırım,çünkü bu bitkilerde yan etkiler var.
bence iyice araştır ve iyi bir doktor bul herşeye baştan başla,yaptırdıpğın testleri göster ve artık zaman kaybetmek istemediğini ve ilaç tedavisine başlamak istiyorum de.hayır demez heralde doktor.madem yumurta göremedi 12.günde,14 ve 16.günlerde birer kere daha çağırıp yumurtanı kontrol edebilirdi.
bende bu ay 11gün gittiğimde yumurtadan eser yoktu,ama 15.gün gittim ve çatlamak üzereydi yumoşum.bide emin olmak için 19.gün çağırdı beni doktorum ve çatlamıştı.artı progesteron testi yaptırıp yumurtlamanın sağlıklı olduğunu anladık.ilk gittiğimde bende çok üzülmüştüm yumurtlama problemim var die,ama doktorum bırakmadı sonuna kadar takip etti beni sağolsun..
anlıcan doktorunun iyi olması çoook önemli,o yüzden doktorunu değiştir ve önce yumurtlama takibi yaptır olmuyosa ona yardımcı ilaçlar kullan canım.
benim fikrim bu tabi,en doğru kararı sen verirsin arkadaşım..

ayyyy ne güzelll,bayılırım pazar gezmelerine...benim için en büyük stres topudur pazarlarsırnaşık şey
ne güzel annende yakınında,maşallah kıskandım sizi valla...

canım kıskanma tatlım sende gel. evet annemle aynı semtte oturuyoruz yürüyerek 20 dakika sürüyor.yok canım buranın pazarı çok büyük değil annemin ordaki pazara bayılıyorum herşey var pazarda

aaaaa canım benide dokyor müsvettesi 1 kez çağırdı ve yumurtlama zayıflığı var dedi 12. günde gitmiştim bak sen şu kadının ettiğine iyikide bırakmışım doktoru:oklava:

aaaaa canım benide dokyor müsvettesi 1 kez çağırdı ve yumurtlama zayıflığı var dedi 12. günde gitmiştim bak sen şu kadının ettiğine iyikide bırakmışım doktoru:oklava:

iyi yapmışsın tabi tatlım,bazı doktorlar malesef insanı daha çok strese sokuyo.hiç anlayışlı olmuyolar.inşallah süperrr bi doktor bulursun ve bidaha bırakmazsın...

muhasebe selam canım.kullan bakalım inşallah işe yarar.valla ben hi. denemedim her kes bişi diyo yook şunu al bunu ye şaşırdım valla.ben buğüne kadar sadece soğan suyu içtim.umarım şifa olur canım yediklerin.bende pko var ama kürtaj olduğuman beri allahıma şükür kistim olmadı adetlerimde en geç 37 gün geldi zaten dr lar 40 güna kadar normal sayıyolar.her şer de var bir hayır işte.daha önce adet bile olamazken şimdi şükür düzene bile girdi.ama tabi yumurtalarım yine zamanında büyüyüp çatlamıyor o ayrı.
ben şimdi tedavi görüyorum 12. gün dr gittiğimde yumurtalarım vardı bir sürü ama çok çok küçüklerdien büyüğü 10mm galiba diğerleri daha küçüktü.ama iğnerle kocaman oldular şükür.yani 12. günden sonra da büyüyolar canım.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Neriman83...........................?
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Mehtapgülü.........................?
Pretty baby..........................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Funda72................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek... on yedinci hamiş

merak ettım nasıl bır macunmus acaba
arkadas kullansın bakalım ıse yarar ınsallah
bebek sevdasıyla kım ne derse yapar hale geldık allah yardımcımız olsun
bıran once yavrularımıza kavustursun

muhasebe selam canım.kullan bakalım inşallah işe yarar.valla ben hi. denemedim her kes bişi diyo yook şunu al bunu ye şaşırdım valla.ben buğüne kadar sadece soğan suyu içtim.umarım şifa olur canım yediklerin.bende pko var ama kürtaj olduğuman beri allahıma şükür kistim olmadı adetlerimde en geç 37 gün geldi zaten dr lar 40 güna kadar normal sayıyolar.her şer de var bir hayır işte.daha önce adet bile olamazken şimdi şükür düzene bile girdi.ama tabi yumurtalarım yine zamanında büyüyüp çatlamıyor o ayrı.
ben şimdi tedavi görüyorum 12. gün dr gittiğimde yumurtalarım vardı bir sürü ama çok çok küçüklerdien büyüğü 10mm galiba diğerleri daha küçüktü.ama iğnerle kocaman oldular şükür.yani 12. günden sonra da büyüyolar canım.

ooh ooh yarasın fundacığıma çaylasın çatlasın içine bebiş kaçsınkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım sonra görüşürüz.gideyim hayırlı gelin olarak kayınvalideye bakayyım kaydirigubbakcemile3

heyyy ben burdayım hala....
bugün dizilerim var,işlerimi erkenden bitirdim diziciklerimi bekliyorum.birazdan çayda demlicemm,ohh sonra yan gelip tv izlicem.
siz neler yapıyosunuz kuzular...

Back
X