E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #7.301
Merhaba arkadaşlar . Bende PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi. Ben de dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. Bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. İlaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.
canım bende 12. gün doktora gittiğimde banada yumurtlama zayıflığı var dedi sonra bir sürü test istedi ben istediği testleri zaten yzptırmıştım kabul etmedi.bende doktoru bıraktım sen kullan bakalım iyi gelirse bizede yazarsın. birde yumurtlama için kuru incir suyunu dene