• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sunwats ve minik kelebek, canlarim tebrik ederim, allahim saglikla kucaginiza versin .. ayy cok sevindim ya, icim kipir kipir oldu, 3 gün topige bakmadim, 2 hamisimiz vaaaaarrr hihoyyythihoyyyt MASALLAH... allahim bizlere hep böyle güzel haberler almak nasip etsin.. darisi basimiza...
ayyy fundisim canim ya, nasil dayancan? ben catlardim :-)) ama icinden nasil geliyorsa öyle davran bitanem, allahin izniyle hayirli haberlerini alicaz..
eeee MART ayiiii :-)))
allahim bu güzel duyguyu bizlerede tekrar tekrar yasatsin insallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

BTRKLC canim benim, hayirli haberlerini bekliyoruz..

aa nilayciiiim, evet azcuk merakliyimdir.... haklisin vallah kocaman olduk yaa..
öpüyorum seni ve oglusuuuu

kizlar benimde karnimda felaket gaz var, davul gibi sisti, kasiklarimda agiriyo, yumurtlamam gecen haftaydi.. safak 9... allahtan bu hafta yogun calisiyorumda zaman cabuk geciyo.. (p.tesi tesellisi iste) :-))

öpüyorum fistiklar

sunwats ve minik kelebek, canlarim tebrik ederim, allahim saglikla kucaginiza versin .. ayy cok sevindim ya, icim kipir kipir oldu, 3 gün topige bakmadim, 2 hamisimiz vaaaaarrr hihoyyythihoyyyt MASALLAH... allahim bizlere hep böyle güzel haberler almak nasip etsin.. darisi basimiza...
ayyy fundisim canim ya, nasil dayancan? ben catlardim :-)) ama icinden nasil geliyorsa öyle davran bitanem, allahin izniyle hayirli haberlerini alicaz..
allahim bu güzel duyguyu bizlerede tekrar tekrar yasatsin insallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

aa nilayciiiim, evet azcuk merakliyimdir.... haklisin vallah kocaman olduk yaa..

kizlar benimde karnimda felaket gaz var, davul gibi sisti, kasiklarimda agiriyo, yumurtlamam gecen haftaydi.. safak 9... allahtan bu hafta yogun calisiyorumda zaman cabuk geciyo.. (p.tesi tesellisi iste) :-))

öpüyorum fistiklar

nericiiiiim canım hadi bakalım seninde az kalmış.güzel haberlerini alırız inşallah.
sorma valla mart pek bereketli geldi topiğimize:jeyyar:

kızlarrrrr,canlarııııııımmmmmm ben HAMİLEYİMMMMMM......:CüvCüv::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
özlemciiimm canıımm.inanki çoook sevindim bitanemm:dance::dance:RABBİM sağlıklı bi hamişlikten sonra hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim..darısı inşşş bizlerin başınaaa..:Saruboceq:
ah canım benim tahmin ediyorum yaşadığın duydu selini.allahım nazarlardan korusun.ah özlemim ben aslında buğün yapıcaktım testide kocişim bekle biraz daha diyo.üzülmemi istemiyo oda napsın.zaten şu an stresli olduğumun farkında.ona kalsa cuma ya kadar bekle diyo.ama ben o kadar bekleyemiycem.çarşamba gününe kadar gelmezse çarşamba sabahı yapıcam testi.
herşey çok güzel olur inşallah bu sefer canım.sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum bi tanem
funda canım arkadaşım,inşallah çarşamba günü sendende alıcaz sevinçli haberiii inşallaaaaahh..:Saruboceq:
selam canlarımmm ben geldımm lıstede adımı gordum coks ewındım
darısı olmayan herkesın basına aa
amin arkadaşım inşşş..canımm hamiş haberlerine inanki çoookk seviniyorum..RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..
hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah hersey guzel gelısır ve melegıne kavusursun
bende adetımı beklıyorum bu ay bende asılama yaptırcam allah emeklerımızı bosa cıkarmasın

ayyyyyyyy canım benım gozunaydın allahım tamamına erdırır ınsallah
ne kadar sevındıgımı anlatamam :sm_cool:
bak zamanını beklıyormus bosuna stres yapıyoruz
yumurta takıbı falan yaptırmısmıydın ozlemcım yoksa kendılıgınden mı
ınsallah FUNDA danda alıcaz bu guzel haberden:Saruboceq:
yeliz canımm aşılaman inşallah tutar bitanem.sendende alıcaz RABBİMİN izniyle hamiş haberini..sonra hep beraber halayaahihoyyyt:teytey:

öpüyorum fistiklar

nericim, kıs çok yoruluyorum diye boş geçirmedin dimi yumoş günleriniii..:oklava:
hadi canım inşallah sende bu ay verirsin hamiş haberini.

beter canımm yaptırdınmı aşılamanı..canımm inşallah tutarda hamişlerimiz çoğalır.RABBİM gönlünüze göre versin canlarımm..dualarım hepimiz için RABBİM kabul eder inşallaaaaaahh:Saruboceq:

adım elıf bu arada darısı hepııınnnııızzeeeeeeee

Bugün kürtajın 40. günü olduğu ve hala ne gelen ne de giden olmadığı için ne var ne yok öğrenmeye doktora gittim. Muayene saatini beklerken bir gebelik testi yapayım dedim. Bir baktım ki test pozitif hem de ikinci çizgi bayağı belirgin çıkmıştı. Bu durum tabii beni sevindirmedi çünkü 25. güne kadar korunmuştuk, artı hiçbir belirtim de yoktu zaten hamilelikle ilgili. Parça kaldığında test pozitif çıkabiliyormuş diye biliyordum korktum açıkçası.
Neyse ki sorun yokmuş. Adet olmak üzereymişim, testin bu şekilde çıkması da normalmiş beta hcg sıfırlanmayabilirmiş bu kadar zamanda.

Hamile kalan arkadaşlar varmış. Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah.

merhabalar,
senin için çok üzüldüm.ilk hamileliğinde düşük yapmak çok kadında ( her yüz kadından 3 tanesi) görülen bir durum. ben de iki kere düşük yaptım.seni gerçekten çok iyi anlıyorum.ama ümidimizi kesmeyelim,bizim de en kısa zaman bebeğimiz olacaktır.
sevgiler..

merhabaa.s.,
adım esra ..ben de sizin gibi düşük yaptım.hem de iki kere. ...sizi o nedenle çok iyi anlıyorum.senağlama lütfen ümidinizi yitirmeyin.hamile kalan her 100 kadının 3 ü düşük yapması normalmiş.biz herhalde o üç kişden biriyiz.en kısa zaman da bebek sahibi olmamız dileğiyle:ecrin_bebek:.sevgiler..:nazar:.

canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım.özlemim canım seninde gözün aydın tatlım. fundişim ya yarın yap bendede kahveler geldi biliyorsun 1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım yarın canım sende yap senden de hayırlı haberler bekliyoruz tatlım.,
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
diğer hamile arkadaşıda tebrik ediyorum
darısı diğer can dostlarımın başına

bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım.özlemim canım seninde gözün aydın tatlım. fundişim ya yarın yap bendede kahveler geldi biliyorsun 1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım yarın canım sende yap senden de hayırlı haberler bekliyoruz tatlım.,

tebrık ederıım.rabbım bebisını saglıkla kucagına almayı nasıp eder:nazar::nazar:
:teytey::teytey::teytey:

ben arada bır gelıyorum buraya hep hamıs haberıyle karsılasıyorum..cok sevınıyorum..
ne guzelk yenıden heyecenlar baslıyor..
sızlerı boyle gorunce tekrar umutlanıyorum:1hug:

oooo esraie çok sevindim ben dün kahve akıntı oldu deyince anladım ama yazmadım eger yoksaa üzülürsün die oooo Mart ayı yaradı kızlar

Allah ım bu ne güzel haberler böyle yaaa...martın bereketi kaydirigubbakcemile3
hadiyin halayaaa :teytey: :teytey: :teytey:
esracım tebrik ederim canım kaç gün geçmişti ki günün hemen nasıl çıktı ne güzel :Saruboceq:

sunwats , minik kelebek ve esraie NASIL SEVINDIM BILEMEZSINIZ
hatta suan sızın yerınızde olmak ısterdım o kadar yanı :)
allahım meleklerınızı saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp eder ıns
bu hafta cok bereketlı oldu allahım sen cok buyuksun
kımseyı hayal kırıklıgına ugratma allahım

Allah ım bu ne güzel haberler böyle yaaa...martın bereketi kaydirigubbakcemile3
hadiyin halayaaa :teytey: :teytey: :teytey:
esracım tebrik ederim canım kaç gün geçmişti ki günün hemen nasıl çıktı ne güzel :Saruboceq:

canım günüm geçmedi daha 3 günüm vardı başka topikte bir arkadaş günü gelemeden yapmış ve çıkmış.canım kahve akıntım oldu ki bu zamana kadar hiç olmazdı.dayanamadım test yaptım canım ve 2. çizgi hemen çıktı.bazı belirtilerde vardı.

darısı senin başına canım

inşallah arkamdan sizlerde gelirsiniz kızlar
Allah'ım hepinize nasip etsin

oooo esraie çok sevindim ben dün kahve akıntı oldu deyince anladım ama yazmadım eger yoksaa üzülürsün die oooo Mart ayı yaradı kızlar

hiç sorma canım kedilere özendik.kaydirigubbakcemile3 doğru söylüyorsun annemde hemen yapma dedi ama dayanamadım darısı canım sizlerin başına

Back
X