- Konu Sahibi minik_kelebek
- #7.481
sunwats ve minik kelebek, canlarim tebrik ederim, allahim saglikla kucaginiza versin .. ayy cok sevindim ya, icim kipir kipir oldu, 3 gün topige bakmadim, 2 hamisimiz vaaaaarrr hihoyyythihoyyyt MASALLAH... allahim bizlere hep böyle güzel haberler almak nasip etsin.. darisi basimiza...
ayyy fundisim canim ya, nasil dayancan? ben catlardim
) ama icinden nasil geliyorsa öyle davran bitanem, allahin izniyle hayirli haberlerini alicaz..
eeee MART ayiiii
))
allahim bu güzel duyguyu bizlerede tekrar tekrar yasatsin insallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
BTRKLC canim benim, hayirli haberlerini bekliyoruz..
aa nilayciiiim, evet azcuk merakliyimdir.... haklisin vallah kocaman olduk yaa..
öpüyorum seni ve oglusuuuu
kizlar benimde karnimda felaket gaz var, davul gibi sisti, kasiklarimda agiriyo, yumurtlamam gecen haftaydi.. safak 9... allahtan bu hafta yogun calisiyorumda zaman cabuk geciyo.. (p.tesi tesellisi iste)
)
öpüyorum fistiklar
ayyy fundisim canim ya, nasil dayancan? ben catlardim

eeee MART ayiiii

allahim bu güzel duyguyu bizlerede tekrar tekrar yasatsin insallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
BTRKLC canim benim, hayirli haberlerini bekliyoruz..
aa nilayciiiim, evet azcuk merakliyimdir.... haklisin vallah kocaman olduk yaa..
öpüyorum seni ve oglusuuuu
kizlar benimde karnimda felaket gaz var, davul gibi sisti, kasiklarimda agiriyo, yumurtlamam gecen haftaydi.. safak 9... allahtan bu hafta yogun calisiyorumda zaman cabuk geciyo.. (p.tesi tesellisi iste)

öpüyorum fistiklar