• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:mehtapcım geçmiş olsun eşine ayrıca adetine 4 gün varmış ondan silik çıkmış bence sen gününü bekle inşallah bebiştir:CüvCüv:
canımm çok sağol..tatlım valla ben beklemek istemesemde, eşim bekle dedi:oklava:.eee mecburen bekliycem zaten ne kaldıki şurda,tabii beklerken böyledelikafadulden olmazsamlaelaelaelaelae
sen nasılsın bitanem..
iyi aksamlar kizlar..
yeni gelenler hosgeldiniz, ins. allahim fazla bekletmeden bebislerinize kavusturur..
hasta olanlara gecmis olsun..
yeni hamislerimiz varmiiiisss :-) MASALLAH, allahim saglikla kucaginiza versin yavrularinizi..
fundisim canim benim, aklim hep sende...
mehtap kiiiiz insallah hamilesindir.. alllahim hayirlisini versin.. telas yapma sakin, kendine bu aralar cok dikkat et, agir falan kaldirma.. ayyy insallah yaaa...ne zaman girsem bir hamis haberi okuyorum, masallah, ne bereketli topigimiz, nazar degmesin..

eveeeet kizlar gel gelelim banaa :
bende durumlar arap saci, öncelikle uzun zaman giremedigim icin özür diliyorum hepinizden, ama 4 gün paskalya tatiliydi burda, havada güzeldi, hic evde yoktuk bu biiirr...sonracigima c.tesi istanbuldan anneannem ve dedem geldiler bütün vaktimi onlarla geciriyorum bu ikiiii.. ee bugün malesef yine ise basladik bu üüücc :-))
hatirlarsaniz ben test yapmistim 2 tane, 2.cizgi cook silik cikmisti.. biraz bekliyelim dedik, e bekledik ve günümde gecti, normalde 9 nisanda olmam lazimdi ama 10 nisan aksami (ki benim hep gününde ve saatinde gelir) hafif pembe biseyler geldi, sonra kesildi, ne agri ne bisey (normalde adet agrisi beni yataga baglar)sonracigima 11 nisanda kanama geldi ama öyle 1-2 ped lik bütün gün icin..12 nisanda kahverengiye döndü, dünde tas catlasa 4-5 damla kahverengi biseyler geldi okadar, bitti gitti yani... anlamadim gitti ben bu durumu.. bidaha test de yapmadim moralim bozuluyo diye..kirlendim iste dedim, ama aslinda kirlenmedim gibime geliyo..benim kanamam en az 4-5 gün sürer, 1 günde kahverengi gelir okadar.. bugünde is yerinde bi kasiklarim agirdi, sanki biseyler sisiyo ve sönüyo, geriliyo falan .. dr umu aradim sonunda ama tatildeymis kadin hala, yarin ara dedilerr yarin sabah aricam.. bi baksin ne var ne yok??? ins. cok yogun degildir cagirir yarin icin , cok merak ediyorum. eger bisey yoksa (ki yoktur) klomen isticem,, onun icinde gec kaldin dicek, ayin 10. dan sayarsak ilk gününü, yarin 6.günüm oluyo, ve klomene 3. yada 5. gün baslatiyo..
yorumlariniza ihtiyatim var, sizde neyim var doktor? :-)))
öpüyorum

mehtapim gördüm seniii burdasin.. naber canim

nericim canımm,inşallah yaa hep beraber hamiş kalalım..canımm valla pek umutlu değilim, belkide bana öyle geliyodurkafamçokkarıştıeşimde gördü ama bilmem:uhm:neyse hayırlısı neyse öyle olsun:Saruboceq:
kıııss belki sende hamişsindir, yerleşme kanamasıdır, inşallah be gülüm inşallaaahh:Saruboceq:gözünaydın tatlişkom ananenler gelmiş.ilgilen gez toz tabii tatlım.canım drdan çok çok iyi sevindirici haberlerle dönersin inşallah bacım:1hug:canım ben seni görmeden çıkmışım be gülüm,kızımın intten dersi varmış başımda dikiliyodu:kızgın: çıkmak zorunda kaldım kusura bakma tatlişkom emii:1hug:
bu arada başka dr yokmu gitsene tatlım.. veya kan testi yaptırsan, valla sabırsızlıkla cevabını bekliycem...

mehtap gülü geçmiş olsun canım umarım güzel haberide verirsin senin nekadar oldu düşük yapalı pretty baby senin haberede çok sevindim darısı ümitle bekleyen herkesin başına

sağol tatlım..26 şubat'ta düşük yapmıştım,dr 2 ay korunma süreci vermişti,ama hemen kalamıyorum diye korunmadım..amiiinn canım, anne olmak isteyen herkesin başına hayırlısıyla inşallaaahh:Saruboceq::Saruboceq:

prettybaby gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah
mehtabım eşine çook geçmiş olsun nasıl bir kaza bu canım...inşallah hayırlısı olsun senin hakkındada ben de önceki ay test yapmıştım ikinci çizgi çıktı biliyosun ama adet olmuştum hevesinizi kırmak istemem ama umutlanıpta hayal kırıklığı daha kötü canım dimi?en garanti kan testi ben bundan sonra adetim 5 gün geçerse kan testi yaparım idrara pek güvenmem artık...ama benim öyle oldu diyede sizin de olacak değil yani bakarsın hamişsindir ne güzel olur :emir_bebek: insan yinede biraz heyecanlanıyor dimi canım

nerimancım inşallah canım hayırlısı olsun heyecanla beklicem senle mehtabın sonuçlarını inşallah hayırlı sağlıklı bebişleriniz olur :Saruboceq:

prettybaby çook çook tebrik ederiim.
allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallaahh..

ben 24. günde pozitif sonucu almıştım canım..
herkeste farklı olabiliyor, hayırlısı olsuunn.

fundişiiimm :1hug:

canım ayliniiiiiiim Şeniz

selam kıslar nasılsınız?
fundişim canımm tekrar geçmiş olsun bitanem.:teselli:RABBİM bu sefer inşş fazla bekletmeden bebişini göbüşüne kondurur.
yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,hoş geldiniz.RABBİM fazla bekletmeden inşallah takrar hamiş haberlerinizi alırız..
oooo yeni hamişlerimiz var.kıslar maşallah:nazar::nazar:,tebrik ederim.sorunsuz bi hamişlikten sonra RABBİM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
beter,yeliz canlarım adet olmuşsunuz.üzülmeyin kıslar bu ay olmadı, önümüzdeki ay inşallah bebişleriniz sürpriz yapar.:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile4
eee beni esracımdan başka merak eden olmamış:çok üzgünüm:.olsun be gönüllerimiz bir olsun..a.s.canım kader arkadaşlarım,bu aralar topiğe pek giremedim.sebebi eşim iş kazası geçirdi.neyse şimdi iyi çok şükür.birde bu düşüklerimin sebebini araştırıyorum hatırlarsanız...ay ne zor işmiş bu yaa..devlette yapılmayan kan testlerimin kalanını üniversite hastanesinde yaptırmam gerekiyormuş.gittim oradada hepsi yapılmıyormuş.çapa'ya git dediler bende ssk'yla anlaşmalı özel hastaneleri araştırıyorum,hangisinde tüm tahlillerim yapılırsa orada yaptırmak istiyorum.bir kaçı orda bir kaçı burda kafamçokkarıştı
kıslar size birde birşey sormak istiyorum.düşükten sonra 23.günü adet olmuştum.normalde 28 günde olduğum için,düşükten sonraki ikinci adet tarihimi,(emin olmadığım için)30.gün olarak yazdırmıştım.ama benim akıntım ve idrarım yoğunlaştı,kokusu değişti.birde sık sık tuvalete gidiyorum.kasıklarımda ağrı ve batmalarda var.gerçi adet belirtileride olabilir..dün merak attim olabilirmi,acaba dedim ve test yaptım.ikinci çizgi gölge gibi zar zor belliydi.hadi sabah ilk idrarımla yapayım dedim ve 2. çizgi yine aynı,hatta eşimi çağırdım,bak ne görüyorsun dedim.tek çizgi ,başka dedim.şurda sanki bi çizgi daha var dedi.yaa kıslar şimdi ben ne düşüneyim hamişmiyim yoksa :uhm:kan testi yaptıralım dedim,gününü bekle dedi of ooffkafamçokkarıştı
canım tekrar geçmiş olsun
bence biraz bekle canım gününü.sonra kan tesyi yaptırırsın .orada kesin sonuç çıkar zaten
inşallah güzel haberler verirsin bize

iyi aksamlar kizlar..
yeni gelenler hosgeldiniz, ins. allahim fazla bekletmeden bebislerinize kavusturur..
hasta olanlara gecmis olsun..
yeni hamislerimiz varmiiiisss :-) MASALLAH, allahim saglikla kucaginiza versin yavrularinizi..
fundisim canim benim, aklim hep sende...
mehtap kiiiiz insallah hamilesindir.. alllahim hayirlisini versin.. telas yapma sakin, kendine bu aralar cok dikkat et, agir falan kaldirma.. ayyy insallah yaaa...ne zaman girsem bir hamis haberi okuyorum, masallah, ne bereketli topigimiz, nazar degmesin..

eveeeet kizlar gel gelelim banaa :
bende durumlar arap saci, öncelikle uzun zaman giremedigim icin özür diliyorum hepinizden, ama 4 gün paskalya tatiliydi burda, havada güzeldi, hic evde yoktuk bu biiirr...sonracigima c.tesi istanbuldan anneannem ve dedem geldiler bütün vaktimi onlarla geciriyorum bu ikiiii.. ee bugün malesef yine ise basladik bu üüücc :-))
hatirlarsaniz ben test yapmistim 2 tane, 2.cizgi cook silik cikmisti.. biraz bekliyelim dedik, e bekledik ve günümde gecti, normalde 9 nisanda olmam lazimdi ama 10 nisan aksami (ki benim hep gününde ve saatinde gelir) hafif pembe biseyler geldi, sonra kesildi, ne agri ne bisey (normalde adet agrisi beni yataga baglar)sonracigima 11 nisanda kanama geldi ama öyle 1-2 ped lik bütün gün icin..12 nisanda kahverengiye döndü, dünde tas catlasa 4-5 damla kahverengi biseyler geldi okadar, bitti gitti yani... anlamadim gitti ben bu durumu.. bidaha test de yapmadim moralim bozuluyo diye..kirlendim iste dedim, ama aslinda kirlenmedim gibime geliyo..benim kanamam en az 4-5 gün sürer, 1 günde kahverengi gelir okadar.. bugünde is yerinde bi kasiklarim agirdi, sanki biseyler sisiyo ve sönüyo, geriliyo falan .. dr umu aradim sonunda ama tatildeymis kadin hala, yarin ara dedilerr yarin sabah aricam.. bi baksin ne var ne yok??? ins. cok yogun degildir cagirir yarin icin , cok merak ediyorum. eger bisey yoksa (ki yoktur) klomen isticem,, onun icinde gec kaldin dicek, ayin 10. dan sayarsak ilk gününü, yarin 6.günüm oluyo, ve klomene 3. yada 5. gün baslatiyo..
yorumlariniza ihtiyatim var, sizde neyim var doktor? :-)))
öpüyorum

mehtapim gördüm seniii burdasin.. naber canim

nericim canım benim.
canım ya inşallah düşündüğüm şeydir.ay çok mutlu olucam valla.güzel haberlerini heyecanla bekliyorum tatlım .
ay bu drun da ne bitmez tatili varmış beeeee.ay gelsinde hemen git ona.

pretty canım benimde durumum aynı senin gibiydi tek fark benim beta 5600 idi benim drumda rahimde hiçbir şey göremedi 1 hafta bekleyelim dedi ama deger bir düşüyor bir çıkıyordu bana ameliyat dendi ama dış gebelik olduguda kesin degildi drumun bana dedigi dr ultrasonlar bazı bölgelerigöstermemesiydi baska dr gittim oda dooplere yanı ayrıntılı ultrasona gönderdi özel bi yere gittik orda anlaşıldı ve ilaca bile gerek kalmadan 2 ayda düştü drum bana hamilelik boyunca içtigimiz progesteron ilacı adeti geçiktirdigi ve ondan kanamam baslamadıgını söyledi belki bir yardımım olur diye yazdım geçmiş olsun
ay aynen ya ama tek fark benim değerim o kadar yüksek değil.şu anlattıkların aynen benim durumum.herşeyin belirsiz olması beni daha çok strese sokuyo ne olucaksa olsun artık da bende kurtulayım.
ya artık rüyalarımda bile ameliyat olduğumu görüyorum.çok sıktı beni bu durum.
saol canım gerçekten yardımcı oldun .

teşekkür ederim esracım inşallah hayırlı ve sağlıklı olsun ne diyebilirim ki artık korkuyorum etrafımda problemleri görünce...
fundacım inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın bu günleri sen çooook güçlüsün asla yılmayan birisin seni mutlu görmek istiyoruz ne kadarda neşeli başladın tedaviye dimi beni bile karamsarlıktan uzaklaştırmıştın...tatlım değer çıkıyor diyorsun belki bebiş normaldir canım bide yanlış birşey yapılmasın azar azar arttığı içinmi dış gebelikten şüphe ediyor dr...tatlım hakkında hayırlısı olsun üzülme senin sağlığın çok önemli öptüm canım a.s.
melikeceim canım değer çıkıyo ama çok az ilerliyo bebeğin sağlıklı olması neredeyse imkansız ve rahim içindede görünmüyo zaten büyük olasılık tüplerde tutunmuş.
saol bi tanem bende çok öpüyorum seni

canım kürtaj olmadan önceki bhch değerim 750 idi. Ve 560 tan 750 ye gelene kadar sürekli takip ettiler. En sonunda kürtaj yaptılar ve dış gebelik teşhisi koydular ve aynı gün 2 doz ilacla sonlandırmaya karar verdiler. Hem erken olduğu için hemde ameliyatın riskleri olduğu için. (İstersen ilacı özel olarak bildirebilirim ) Bu iğneden sonra 1 hafta daha bhcg takibi yapıldı ve 1 haftada değerim sıfırlandı drum çabuk tepki verdiğimi söylemişti hatta. Inan hiç ağrılı bir dönem geçirmedim. Kürtajı ve ilaçı cumartesi olmuştum ve pazartesi işbaşı yaptım izin bile almadım düşün. Kafana takılan birşey olursa sor canım. Geçecek bunlarda iananıyorum:)
senin değerler epey düşükmüş canım .ama benim 1390 oldu ve buğün yine gidicem bhcg yaptırmaya.buğünde bi yükselme varsa sonuç kaçınılmaz.aksi gibi kanamam da gelmiyo.gelse herşey kendiğilinden sonlanıcak .
ya bı dış gebelik için bir gün mü hastanede yattın canım.doktorum 5-6 gün yatırıcam seni diyo.bu daha da sıktı beni.
ya bide o ilacı nerden veriyolar rahimden mi kabadan mı.

fundacımm canım hayırdır yeni gördüm geçmiş olsun hayatım allah gönlüne göre versin senin için neyse hayırlısı o olsun canım.. umarım iyi şeyler olur..
amiiin canım.uğraşıyorum .bi an önce kurtulayım şu kısır döngüden hayır yapıcam valla

kızlar bu arada benim nette bi problem var dünden beri.ağ bağlantılarımda sorun.çok fazla giremeyebilirim haberiniz olsun.şu an karşı komşumdan kaçak bağlantı yapıyorum:jeyyar:
gelişen durumları bildirmeye çalışıcam.
hepinizi öpüyoruuuum

bence biraz bekle canım gününü.sonra kan tesyi yaptırırsın .orada kesin sonuç çıkar zaten

nericim canım benim.
canım ya inşallah düşündüğüm şeydir.ay çok mutlu olucam valla.güzel haberlerini heyecanla bekliyorum tatlım .
ay bu drun da ne bitmez tatili varmış beeeee.ay gelsinde hemen git ona.

ay aynen ya ama tek fark benim değerim o kadar yüksek değil.şu anlattıkların aynen benim durumum.herşeyin belirsiz olması beni daha çok strese sokuyo ne olucaksa olsun artık da bende kurtulayım.
ya artık rüyalarımda bile ameliyat olduğumu görüyorum.çok sıktı beni bu durum.
saol canım gerçekten yardımcı oldun .

melikeceim canım değer çıkıyo ama çok az ilerliyo bebeğin sağlıklı olması neredeyse imkansız ve rahim içindede görünmüyo zaten büyük olasılık tüplerde tutunmuş.
saol bi tanem bende çok öpüyorum seni

senin değerler epey düşükmüş canım .ama benim 1390 oldu ve buğün yine gidicem bhcg yaptırmaya.buğünde bi yükselme varsa sonuç kaçınılmaz.aksi gibi kanamam da gelmiyo.gelse herşey kendiğilinden sonlanıcak .
ya bı dış gebelik için bir gün mü hastanede yattın canım.doktorum 5-6 gün yatırıcam seni diyo.bu daha da sıktı beni.
ya bide o ilacı nerden veriyolar rahimden mi kabadan mı.

amiiin canım.uğraşıyorum .bi an önce kurtulayım şu kısır döngüden hayır yapıcam valla

kızlar bu arada benim nette bi problem var dünden beri.ağ bağlantılarımda sorun.çok fazla giremeyebilirim haberiniz olsun.şu an karşı komşumdan kaçak bağlantı yapıyorum:jeyyar:
gelişen durumları bildirmeye çalışıcam.
hepinizi öpüyoruuuum

canımcım ben hiç hastanede yatmadım. Kürtajdan hemen sonra rahimde bir hamilelik belirtisine rastlamadıkları için aynı gün kabadan iğne oldum ve eve geldim. 3 gün sonra bhcg tahlillerine başladılar. ve ilk tahlilde 700 den 40 düştü sonraki tahlilde ise sıfırlandı. 4-5 gün hastane çok değil mi prettycim ya ? bu arada doktorun özel mi yoksa hastaneye mi gidiyorsun canım?

mehtapcıım inşallah güzel haberlerini alırız canım, kan testiyle kesinleşir senin işin tatlımm. hadi bakalım hayırlısı olsuun..
nericiim adet düzensizliği olmuş yani sende, eğer bu ay bebiş yoksa yakındır demek ki:)) benim hep adetlerim böyle şaşırınca ertesi ay hamile olduğumu öğreniyorumm.
fundişiim canım, bakalım bugün ne çıkıcak kan tahlili, heyecanla bekliyoruuz canım..

kızlaar yeni hamişler nasılsınız, herkesin keyfi yerinde mii kızlaarr??

Son düzenleme:
sağol tatlım..26 şubat'ta düşük yapmıştım,dr 2 ay korunma süreci vermişti,ama hemen kalamıyorum diye korunmadım..amiiinn canım, anne olmak isteyen herkesin başına hayırlısıyla inşallaaahh:Saruboceq::Saruboceq:

canım bende şubatın 2 de düşük yapmıştım aynı ayda bebişlerimizi kaybatmişiz seninki tedaviylemiydi ve ne kadarlıktı kürtaj olmuşmuydun benimki 2.düşüğüm ikiside tedaviyleydi 6 yıllık evliyim 5 haftalıkkken kürtajsız düşük oldu ilkide kürtajsız 7 haftalıktı onda bulantım iki defa olmuştu bunda hiç başlamadan bulantılarım gitti senden kendinden bahsedersen memnun olurum kaydirigubbakcemile5 :teselli:

merhaba arKADAŞLR NASILSINZ BEN AYNIYIM :)
BEKLIYORUM YINE..
FUNDA GULUM SENDE DURUMLAR NASIL. NERıMAN CANIM ıNŞ USTUNE GÖRME OLMUŞTUR GUZEL HEBRI EN YAKIN ZAMNDA VERIRISIN SENDE BIZE

pretty women yakından tanışmıyo da olsak acını paylaşıyorum üzüldüm fakat bu imtihanın farkında bilinçli duruşun beni çok etkiledi.Şunu da aklımızdan çıkarmamalıyız ki bu sabrınla elde edeceğin ecir ve ücret,yaşadıklarınla ölçülemeyecek kadar çoktur.İnsan üzülür bu elinde değildir ama sabrı,onu imtihanı geçme güzelliklerine kavuşturur.Senin de o güzelliklere kavuşacağına inanıyorum ve muradına kavuşacağına...Allah hepimize hayırlı sabır versin.Dua ile...

Sağolun,Allah razı olsun mesajınızı okuduğumda içimi huzur kapladı diyebilirim,gerçektende sabretmeye çok ihtiyacım var hayat türlü zorluklarla dolu ,hepimizin ayrı ayrı imtihanları var,bazı konularda insan paylaşma gereği duyuyo duygularımı paylaştığınız için teşekkürler ..a.s.

slm kızlar nasılsınız .ben iyiyim sadece iştahsızlıkla boğuşuyorum. nete fazla giremediğim için geçmişi okuyamadım.

fundacığım özlemciğim melike nasılsınız kızlar

anjelic ablam senide unutmadım sen nasılsın

fundacığım canım ya ben demeden çizelgemle uğraşmışsın sağol canım ya yeğeninle birlikte teşekkür ediyoruz ve kocaman öpüyoruz seni.

mehtap abla sen nasılsın

slm kızlar nasılsınız .ben iyiyim sadece iştahsızlıkla boğuşuyorum. nete fazla giremediğim için geçmişi okuyamadım.

fundacığım özlemciğim melike nasılsınız kızlar

anjelic ablam senide unutmadım sen nasılsın

iyiyim esracım bende artık bebek için uğraşmıyorum artık problemin eşimden olduğu kanısındayım bende hiiç bişi yok çok iyi biliyorum dün yine afedersiniz ama rahim ağzına sancı girdi yine yumurtladım sanırım ama her ay böyle zaten eşimin tembelliği olmasa bıktım artık yaaa bu gün dedim ona bende birşey yok kendine iyice baktır tedavi neyse yaptır artık beni daha fazla ağlatma dedim hiç sesini çıkarmıyor biraz sert konuştum ama başka türlüde ayaklanmıyorki üşenip duruyor herşeye boşuna dememişler tembelin çocuğu olmaz diye kaydirigubbakcemile3
bu zamana kadar çok ağladım çok sitem ettim ama hata bizdeymiş yangelip yatmakla kısmetin ayağına gelmiyorki...neyse tatlım çok konuştum ben yine :utangac:
sen nasılsın iştahın yokmuş olsun canım razı değilmiyiz ki bu kadarcık şeylere zor gelmez sana dimi annesi inşallah güzel bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı ve hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz :Saruboceq: kendine dikkat et

prettybaby gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah
mehtabım eşine çook geçmiş olsun nasıl bir kaza bu canım...inşallah hayırlısı olsun senin hakkındada ben de önceki ay test yapmıştım ikinci çizgi çıktı biliyosun ama adet olmuştum hevesinizi kırmak istemem ama umutlanıpta hayal kırıklığı daha kötü canım dimi?en garanti kan testi ben bundan sonra adetim 5 gün geçerse kan testi yaparım idrara pek güvenmem artık...ama benim öyle oldu diyede sizin de olacak değil yani bakarsın hamişsindir ne güzel olur :emir_bebek: insan yinede biraz heyecanlanıyor dimi canım

nerimancım inşallah canım hayırlısı olsun heyecanla beklicem senle mehtabın sonuçlarını inşallah hayırlı sağlıklı bebişleriniz olur :Saruboceq:
canımm çok sağol bitanem.eşimi kriz nedeniyle işten çıkarttılar canım.(muhasebeci)eşimde ne yapsın evi geçindirebilmek için,hem iş arıyo hemde eniştesi inşaat kalfası,yanında çalışıyo.3. kattan ayağına kalas düşmüş,eve bi geldi ayak resmen kütük gibi şişmiş.neyse dr gittik çok şükür kırık,çıkık yok ama 10 gündür evde yattı.
melikecim ben zaten pek umutlu değilim.olursa olur,olmazsa bidahaki aya inşş.tabii RABBİM hayırlısını,sağlıklı,eli ayağı düzgün versin hepimize canımcım..

çok sağol tatlişkom.fundacım nasıl oldun bitanem,moralin biraz düzelmiştir inşş.canım RABBİM bizleri sınıyo tatlım,bizde sabırla,isyan etmeden,bol bol dua ile beklemeliyiz.bitanem RABBİM hayırlısıyla tez zamanda, tekrar hamiş haberini vermeyi,aynı acıları yaşatmadan,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım.. canım zaten günüm geldi,yarın olmazsam 18ini bekliycem.belim ve kasıklarım ağrımaya başladı kırmızılerı görecem galiba..RABBİM'den hayırlısını diliyorum hepimiz için..öpüyorum canım kendine dikkat et bitanem önce senin sağlığın önemli..
mehtapcıım inşallah güzel haberlerini alırız canım, kan testiyle kesinleşir senin işin tatlımm. hadi bakalım hayırlısı olsuun..
nericiim adet düzensizliği olmuş yani sende, eğer bu ay bebiş yoksa yakındır demek ki:)) benim hep adetlerim böyle şaşırınca ertesi ay hamile olduğumu öğreniyorumm.
fundişiim canım, bakalım bugün ne çıkıcak kan tahlili, heyecanla bekliyoruuz canım..

kızlaar yeni hamişler nasılsınız, herkesin keyfi yerinde mii kızlaarr??
aylincim nasılsın tatlım..yiğenim nasıl?canım günüm geçerse yaptıracam kantesti,beklemedeyim canımcım..
canım bende şubatın 2 de düşük yapmıştım aynı ayda bebişlerimizi kaybatmişiz seninki tedaviylemiydi ve ne kadarlıktı kürtaj olmuşmuydun benimki 2.düşüğüm ikiside tedaviyleydi 6 yıllık evliyim 5 haftalıkkken kürtajsız düşük oldu ilkide kürtajsız 7 haftalıktı onda bulantım iki defa olmuştu bunda hiç başlamadan bulantılarım gitti senden kendinden bahsedersen memnun olurum kaydirigubbakcemile5 :teselli:
canım tekrar geçmiş olsun.RABBİM vakti saatini bekliyo,hayırlısıyla sende anne olacaksın bitanem sabır..canım benimde ikinci düşüğüm.2 düşüğümün arası tam 1 yıl.ikiside tedavisiz,yani ilki tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra oldu.on haftalıktı kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.2.si ilaçsız akıntı tedavisi görürken kalmışım.o da aynı on haftalıktı,evde düşük yaptım.işte böyle canım,vardır bundada bi hayır deyip,tekrar çalışmalara devamm:utangac:
fundacığım canım ya ben demeden çizelgemle uğraşmışsın sağol canım ya yeğeninle birlikte teşekkür ediyoruz ve kocaman öpüyoruz seni.

mehtap abla sen nasılsın

esracım iyiyim bitanem.günümü bekliyorum işte.senden naber canım..iştahın yokmuş,düzelir bitanem yeterki yiğenim sağlıklı gelsin..aahh senin iştahsızlığın benim olsaaa:teytey:oynardım kıss.diyetisyene gittim bakalım 14 gün sonra kontrole çağırdı,inşş bir gramcıkda olsa verebilirim:roflol:

Mehtapgülüm sıkma canını, sağlık olsun da gerisi önemli diil, eşin inşallah en kısa sürede iyileşir ve güzel bir iş bulur arkadaşım.

Mehtapgülüm sıkma canını, sağlık olsun da gerisi önemli diil, eşin inşallah en kısa sürede iyileşir ve güzel bir iş bulur arkadaşım.

amiin arkadaşım,ayağı epey düzeldi çok şükür..inşallah hayırlısıyla bir an önce iş bulur..
canım pınarım sağlık olsun sende inşallah önümüzdeki ay,hamiş haberini verirsin bitanemm...öpüyorum seni ve tüm kıslarıııı..Şenizhepinizi çooook seviyorummmmm.....:1hug::asigim:

amiin arkadaşım,ayağı epey düzeldi çok şükür..inşallah hayırlısıyla bir an önce iş bulur..
canım pınarım sağlık olsun sende inşallah önümüzdeki ay,hamiş haberini verirsin bitanemm...öpüyorum seni ve tüm kıslarıııı..Şenizhepinizi çooook seviyorummmmm.....:1hug::asigim:

mehtapcım esıne cok gecmıs olsun en kısa zamanda kendı ısıne doner ınsallah
ayyyyyyyy ınsallah bebıs vardır da ondan cıkmıstır cızgı
kan testı yaptırsan bellı olur aslında hayırlısı olsun be canım
bılıyorsun bende bu ayda bırsey yok bosverdım artık saldım cayıra mevlam kayıra hesabı
ılac falanda kullanmıyorum artık bırgun olacak bılıyorum beklemekten baska care yok

Back
X