- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.161
canımm çok sağol..tatlım valla ben beklemek istemesemde, eşim bekle dedi:mehtapcım geçmiş olsun eşine ayrıca adetine 4 gün varmış ondan silik çıkmış bence sen gününü bekle inşallah bebiştir:CüvCüv:

sen nasılsın bitanem..
iyi aksamlar kizlar..
yeni gelenler hosgeldiniz, ins. allahim fazla bekletmeden bebislerinize kavusturur..
hasta olanlara gecmis olsun..
yeni hamislerimiz varmiiiisssMASALLAH, allahim saglikla kucaginiza versin yavrularinizi..
fundisim canim benim, aklim hep sende...
mehtap kiiiiz insallah hamilesindir.. alllahim hayirlisini versin.. telas yapma sakin, kendine bu aralar cok dikkat et, agir falan kaldirma.. ayyy insallah yaaa...ne zaman girsem bir hamis haberi okuyorum, masallah, ne bereketli topigimiz, nazar degmesin..
eveeeet kizlar gel gelelim banaa :
bende durumlar arap saci, öncelikle uzun zaman giremedigim icin özür diliyorum hepinizden, ama 4 gün paskalya tatiliydi burda, havada güzeldi, hic evde yoktuk bu biiirr...sonracigima c.tesi istanbuldan anneannem ve dedem geldiler bütün vaktimi onlarla geciriyorum bu ikiiii.. ee bugün malesef yine ise basladik bu üüücc)
hatirlarsaniz ben test yapmistim 2 tane, 2.cizgi cook silik cikmisti.. biraz bekliyelim dedik, e bekledik ve günümde gecti, normalde 9 nisanda olmam lazimdi ama 10 nisan aksami (ki benim hep gününde ve saatinde gelir) hafif pembe biseyler geldi, sonra kesildi, ne agri ne bisey (normalde adet agrisi beni yataga baglar)sonracigima 11 nisanda kanama geldi ama öyle 1-2 ped lik bütün gün icin..12 nisanda kahverengiye döndü, dünde tas catlasa 4-5 damla kahverengi biseyler geldi okadar, bitti gitti yani... anlamadim gitti ben bu durumu.. bidaha test de yapmadim moralim bozuluyo diye..kirlendim iste dedim, ama aslinda kirlenmedim gibime geliyo..benim kanamam en az 4-5 gün sürer, 1 günde kahverengi gelir okadar.. bugünde is yerinde bi kasiklarim agirdi, sanki biseyler sisiyo ve sönüyo, geriliyo falan .. dr umu aradim sonunda ama tatildeymis kadin hala, yarin ara dedilerr yarin sabah aricam.. bi baksin ne var ne yok??? ins. cok yogun degildir cagirir yarin icin , cok merak ediyorum. eger bisey yoksa (ki yoktur) klomen isticem,, onun icinde gec kaldin dicek, ayin 10. dan sayarsak ilk gününü, yarin 6.günüm oluyo, ve klomene 3. yada 5. gün baslatiyo..
yorumlariniza ihtiyatim var, sizde neyim var doktor?))
öpüyorum
mehtapim gördüm seniii burdasin.. naber canim
nericim canımm,inşallah yaa hep beraber hamiş kalalım..canımm valla pek umutlu değilim, belkide bana öyle geliyodurkafamçokkarıştıeşimde gördü ama bilmem:uhm:neyse hayırlısı neyse öyle olsun:Saruboceq:
kıııss belki sende hamişsindir, yerleşme kanamasıdır, inşallah be gülüm inşallaaahh:Saruboceq:gözünaydın tatlişkom ananenler gelmiş.ilgilen gez toz tabii tatlım.canım drdan çok çok iyi sevindirici haberlerle dönersin inşallah bacım:1hug:canım ben seni görmeden çıkmışım be gülüm,kızımın intten dersi varmış başımda dikiliyodu

bu arada başka dr yokmu gitsene tatlım.. veya kan testi yaptırsan, valla sabırsızlıkla cevabını bekliycem...