• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mehtapcımm iyiyim canım arastırmalar yapılıyor evimde 1 haftadır inşaat var yorgunum yani sen nasılsın arastırma yaptırıyodun senin sayende oldu arastırmalarım çünkü sen söyledin bana 2 yıl içinde olanlara yapılıyormuş die öpüyorum seni
lolo ALLAH güç kuvvet versin başına talihsizlikler geliyor Allah daha büyük dertler göstermesin inşallah

selam arkadaşlar.epeydir yorumlarınızı okumama rağmen yeni kayıt yaptırdım.8 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim.ta ki 5. haftadan beri kahverengi akıntım vardı.aralarda da kanamam oldu.kaç doktor deşirtirdim düşerse düşer bekliyeceğiz,iki rahim var bebek birine yerleşmiş bunu diğer rahim yapıyo gibi şeyler söyleyip önemsemediler.6.haftada bebeği ve kalp atışını gördük fakat kalbi yavaş atıyodu,10gün istirat ve progestandan sonra dün yine giitim ne bebek büyümüş ne de kalp atışı kalmış.hemen kürtaj dedi inanamadım.yarın başka bir doktora gitcem ama çok ama çok korkuyorumm...ya sonrası??Allah hepimizin yardımcısı olsun..

çok geçmiş olsun canım.eğer doktorun eminse bebeğin yaşamadığından büyük ihtimalle kürtaj olursun canım.ama istersen başka bi doktora daha görün kesin sonucu ona göre verirsiniz.

bende bugun 7+3 günlük bebegimi kaybettm allah herkeze sabır versin cok zor kac ay sonra tekrar deneyebiliriz
çok geçmiş olsun canım .çok fazla beklemene gerek yok ,eğer doktorun bişey söylemediyse, ilk adetini olduktan sonra bebek için çalışmalarına başlayabilirsin

slm kızlar nehabersınız
ben sabah dr.a gıttım bır tanecık yumurta var oda kucuk
carsamba tekrar gıdıcem buyumuşse asılama yapıcak
dualarınıza ıhtıyacım var allah ıslerımızı kolaylastırsın ınş.
bızım kızlar opuyorum hepınızı
yelizciiiim dualarım seninle tatlım inşallah güzel haberler alıcaz bu ay senden canım benim.bende çook öpüyorum

dün ikinci düşüğümü yaptım ....canım çok sıkkın allahım bir bebek nasip etsin.beta hcg yarıya düştü bebeğim düşüyor kanamam çok az..5hafta 3 günlüktü......başından bu tür olay geçen var mı
olmaz mı kuzum buradaki çoğu arkadaş bunu bir çokkez yaşadı.doğru yerdesin.
bende 2 kez yaşadım malesef bu kötü tecrübeyi.biri 11+5 günlüktü diğeri de 7+4 günlüktü.ikisinde de kürtaj oldum.allah bir daha yaşatmasın ne bana, ne de bi başkasına.

merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık 8 ay önce düşük yaptım 5 haftalıkken,şimdi tekrar deniyoruz bakalım kısmet herşey tabiki.allah isteyem herkese versin inşallah...
geçmiş olsun canım.bir daha bu acı tecrübeyi yaşamaman dileğiyle...

merhabalar. kulübe yeni üye oldum. geç keşvettim sizi. bilmiyorum sorumun yanıtını burda alabilirmiyim. benim adetim 10 gün kadar gecikmişti. test yaptırdım negatif çıktı. bunun üzerine farlutal kullandım 5 gün ve regli oldum. ancak şiddetli ağrım oldu. sağlık ocacına gittim. kan testinden sonra öğrendim ki hamileymişim. ordaki doktor bana düşük olduğunu söyledi. ultrasona girdim bişi gözükmüyor. acaba hala hamile olma olasılğıım varmı. düşük olduysada en yakın ne zaman tekrar hamile kalabilirim. kim yardımcı olur acaba. doktorlar çok yarım ağız cevap veriyorlar. durumumuzda müsait olmadığı için özele gidemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler
canım buna en doğru yanıtı bu konunu uzmanı bi doktor verebilir tabiki.nacizane fikrimi ileyim canım sana,öncelikle kanda bhcg(gebelik) testi yaptır en kesin sonuç olur bi hafta boyunca bu testi bir kaç kez yatırırsan değerlerin düşüp düşmediğini anlayabilirsiniz.değerlerinde artış varsa hamilelik devam ediyo demektir eğer değerlerin düşük çıkıyosa gebelik sonlanmış anlamına gelir.ultrasonda görünmedi demişsin karından bakıldıysa görünmeyebilir,vajinal ultrasonla bakılması en uygun olanı tatlım.çünkü bebek çok minik olduğu için görünmeyebiliyo
umarım bebeğin seninledir canım .eğer bebeğin düşmüşse ilk adetini gördükten sonra tekrar hamile kalabilirsin.çok uzun korunmana gerek yok.

benim kürtajımdan sonra hiç kanamam olmadı sadece 4-5 damla bu normalmi sizce?
geçmiş olsun tatlım .merak etme benimde kanamalarım hiç olmadı.bu korkulacak bişi değil.

hayırlı cumalar rabbım inş bebek ısteyen herkesın bu cuma yuzune bakar ve göbüşlerıne bebıslerı kondurur:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

fundacım dr sordum genetigi burda yaptır dedi özele gitme dedi enteresan olan benim genetigi iptal etti dna eldesi diye bişey istedi anlamadım gerek yok dedi ama faazla soru soramadım başı çok kalabalıktı bir gelişme olursa yazarım cnm
çok iyi tatlım boşu boşuna özele para vermemiş olursun.aa neden iptal etti ki vardır bi bildikleri demekki.tamam makbulecim gelişmelerden haberdar et beni takipdeyim.

Kızlar geçmiş sayfaları okuyamadım, yeni gelen arkadaşlar olmuş sanırım onlara çok geçmiş olsun diyorum, rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın.

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de...insan kendi başına gelince sadece kendi gibi hissdiyor ama ne kadar fazlaymış megerse...ben de 1 ölü doğum 2 düşük 1 dış gebelik yaşadım....Allah kimseye yaşatmasın...hiçbirisi tedavi değil kendiliğinden...heterozigot mutant diye kan pıhtılaşma sistemi ile ilgili bi hastalık var ben de o hastalığı taşıyanlardan biriyi...ilk hamileliğim 21 haftaya kadar devam etti ve hiçbir sorun yoktu ve aniden kalpleri durdu(ikizdi)...sonra diğerlerini yasadım..hepsi 1 sene içinde...ve şimdi hazziranda tekrar hamile kalmak istiyorum benim için de dua edin sorun yasamamam için...Allah herkese ikiz ikiz bebişler nasip etsin....görüşmek dileğiyle....

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de...insan kendi başına gelince sadece kendi gibi hissdiyor ama ne kadar fazlaymış megerse...ben de 1 ölü doğum 2 düşük 1 dış gebelik yaşadım....Allah kimseye yaşatmasın...hiçbirisi tedavi değil kendiliğinden...heterozigot mutant diye kan pıhtılaşma sistemi ile ilgili bi hastalık var ben de o hastalığı taşıyanlardan biriyi...ilk hamileliğim 21 haftaya kadar devam etti ve hiçbir sorun yoktu ve aniden kalpleri durdu(ikizdi)...sonra diğerlerini yasadım..hepsi 1 sene içinde...ve şimdi hazziranda tekrar hamile kalmak istiyorum benim için de dua edin sorun yasamamam için...Allah herkese ikiz ikiz bebişler nasip etsin....görüşmek dileğiyle....

Selamlar, ben de çok eski sayılmam :) ama sorunumu öğrendiğimden beri sürekli takip eder oldum her sayfayı..
Ben de 4 kez yaşadım rahim anomalisi nedeniyle ..Ama senin rahatsızlığından olan bir arkadaşım yeni doğum yaptı.Hiç aralıksız gebelik boyunca iğne olmuştu .kendi kendine yapabilinen bir iğne hem de.Basit bir çözümü var.iğne olmuş muydun?

fundacım ben geldim sen gitmişin:(
hay allah ya yakalayamadım seniiii
geçmiş olsun canım .bu rahatsızlık için hamileleğin boyunca iğne vurulman gerekiyo canım lilufer arkadaşımızın dediği gibi(bu arada sende hoşgeldin lilu).doktorunla bu konuyu gçrüşün ve bi sonraki hamileliğin için önlemini alın .

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Pretty Women.......................25 Mayıs
Meelike.................................01 Haziran
Mehtapgülü............................07Haziran
Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş

bnde insallah olistede olurum 3 gün oldu bebegimi kaybedeli kısmet insallah bidahaki bırakmaz annesini

selam arkadaşarım hepiniz iyisiniz umarım..
fundacım inşallah yakında güzel haberini alıcaz canım sen stres yapma,biliyosun stres çok etkiliyo bu hormonları canımcım..
mehtapcım canım,ben iyiyim çok şükür.sadece iştahım pek yok.artık 3 ayım bitti yemem gerek herşeyden az az ama olmuyo işte.sen nasılsın canım,doktor kontrollerin nasıl gidiyo.güzel haberlerle dön bize canım..
yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,doğru zamanda rabbim sizede bu mutluluğu tekrar yaşatacak inşallah..
aylinciiimin doğmuna az kaldı inşallah herşey yolunda gider ve paşasını alır sağlıkla kucağına arkadaşım..
melikecim,yaz gülüüü...iyi olmana sevindim canım..çalışmaları aksatmak yok dimi:) yakında ver müjdeli haberi inşallah bize..
hepinizi öpüyorum canlarımm..

bnm düsügüm kendi kendine oldu kürtaj olmadım acaba bi adet bekleyip snra tekrar5 mı denesem sanki bu bunalım depresyon anca yeni bi bebekle gecer gibi geliyo

yeni gelen arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun..
hamişler nasılsınız eskiden isim isim sayıyordum ama artık hafıza falan kalmadı bende kıslar...
benimde 4 hafta kaldı doğuma Allahın izniyle zaman hiç geçmiyor sanki..
fundişim gelmedimi hala kırmızılar eli kulağındadır tatlişkom..
özlemcim sende büyütmüşsün bebeği maşallah canımcım..
mehtapım nasılsın bitanem?
yelizcim senden ne haber tatlım?
hülyaya ne oldu doğum yaptımı acaba??

Back
X