Aşkolsun canım. Tabii ki burada herkes birbirine destek olmak için var. O konuşanlar daha uzun süre konuşmalarına devam edecekler. Bak ben hamileyim, hala bana soranlar oluyor. Hala beni hasta zannedip "kalkma, sürekli yat, okula gitme, aman o kitabı kaldırma" diyenler oluyor. Hasta falan değiliz. Çok şükür bebeğim de gayet sağlıklı. Gülüp geçiyorum insanların söylediklerine.
Bu topikte önce ağlayan, sızlayan, yaşadığı yıkımı anlatan, sonra hamile kalan hatta bebişini kucağına alan

çok arkadaşımız oldu. Benim aklıma ilk anda gelenler hülya (sanırım doğumunu yapmıştır), aylin (tosbaa), nilay, tuğba (minik_kelebek), hepsinden sonra da ben. Biz sizlere umut verelim diye bu topiği hiç bırakmadık. Çünkü bizden öncekiler de öyle yapmıştı. Umut dolu insanlar var burada gerçekten. Anlayacaksın
Ben düşükten sonra ilk hamile kaldığımda tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyordum ki...Randevuya gitmeden önce resmen stresten hasta olmuştum. Doktora daha önce bir düşük yaptığımı söyledim belki özel birşey yapar diye. "ben seni düşük yapmış kabul etmiyorum. İlk defa hamile kalmışsın gibi düşüneceğiz, sen de öyle düşüneceksin" dedi. Sonra da ekledi "Ben de düşük yaptım". O zaman kafama dank etti. Bunu HERKES yaşayabilir. Bu işi herkesten iyi bilen doktor bile.
Onun için kötü düşünceleri at kafandan