• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam arkadaşlar, burkocum sağol desteğin için , yazından çok etkilendim. böyle sözlere duymaya ihtiyacım vardı. çünkü etraftan abuk sabuk laflar duydum. dediğin gibi ağır mı kaldırdın, çok çalışıyorsun ......vs. . neyse kendimi toparlayacam yeni bir hayat beni bekliyor . inşallah hayırlısıyla çocuğum olur. bugün namaz kılmaya başladım ve rahatladım. hepimize hayırlı doğumlar nasib etsin. AMıN.

günaydın arkadaslar.11 haftalık bebegımı gectıgımız pazartesı kaybettım rutın kontroller ıcın gıttıgım doktor kontrolunde bebegmın kalp atısları gorulemedı ve doktorum müdahale etmek zorunda kaldı. bu acıyı ıcımden atamıyorum zaman zaman çok kötu oluyorum sizlerle paylasmak ıstedım

sagol guzelım inşallah bundan sonra yasamayız böle bırsey.çok ağır çok acı.haftaya kontrolum var.bıran önce yenıden hamıle kalmak ıstıyorum hayırlısıyla.ama doktorum ne zaman musade eder bılmıyorum.uzun bır süre sankı bekleyemem gıbı gelıyor

günaydın arkadaslar.11 haftalık bebegımı gectıgımız pazartesı kaybettım rutın kontroller ıcın gıttıgım doktor kontrolunde bebegmın kalp atısları gorulemedı ve doktorum müdahale etmek zorunda kaldı. bu acıyı ıcımden atamıyorum zaman zaman çok kötu oluyorum sizlerle paylasmak ıstedım

canım öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı şeyi bundan 5 ay önce yaşadığım için hemen yazmak istedim. Aynen 11 . hafta ikili teste gittiğim zaman kalbinin durdugunu öğrendim ve aldılar. tabii benim için çok büyük şoktu. İlk hamileliğimde de dış gebelik geçirmiştim geçtiğimiz haziran ayında. Ama herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Bebekte kromozom bozukluğu olduğu için kalbi durmuş . Bütün genetik testler yapıldı. Ve şu anda tekrar hamileyim 8 haftalık. Endişelerim çok fazla. AMa inanın hayırlısını dilemek , pozitif düşünmek en güzeli. Sormak istediğin birşey olursa cevaplayabileceğim birşey ise hiç çekinmeden sor canım

günaydın arkadaslar.11 haftalık bebegımı gectıgımız pazartesı kaybettım rutın kontroller ıcın gıttıgım doktor kontrolunde bebegmın kalp atısları gorulemedı ve doktorum müdahale etmek zorunda kaldı. Bu acıyı ıcımden atamıyorum zaman zaman çok kötu oluyorum sizlerle paylasmak ıstedım

çok geçmiş olsun canım. Acını biliyorum. Hepimize sabırlar versin. Allah bir daha nasib eder inşaallah, allah' tan ümidimizi kesmeyelim.

canım öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı şeyi bundan 5 ay önce yaşadığım için hemen yazmak istedim. Aynen 11 . hafta ikili teste gittiğim zaman kalbinin durdugunu öğrendim ve aldılar. tabii benim için çok büyük şoktu. İlk hamileliğimde de dış gebelik geçirmiştim geçtiğimiz haziran ayında. Ama herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Bebekte kromozom bozukluğu olduğu için kalbi durmuş . Bütün genetik testler yapıldı. Ve şu anda tekrar hamileyim 8 haftalık. Endişelerim çok fazla. AMa inanın hayırlısını dilemek , pozitif düşünmek en güzeli. Sormak istediğin birşey olursa cevaplayabileceğim birşey ise hiç çekinmeden sor canım

sagol canım ilk hamılelıgımdı benım.doktorum sakat olacagı ıcın böyle bırsey olabılecegını söyledı.sakin olmaya olumlu düşünmeye calısıyorum.zaman zaman kötu oluyorum.hep hayırlısını dılıyordum.dua edıyordum.kendımı çok sorguluyorum ne yaptımda böle oldu dıye benden ve esımden kaynaklanan bırsey olmamasına ragmen.insanın elınde olmuyor ıste..yenıden hamıle kalmak ıstıyorum hemde bır an önce. en erken ne zaman hamıle kalabılırım.gercı pazartesı doktorumuda sorucam ama acayıp bı sabırsızlık olusmaya basladı bende

allahım insallah senı ve bebegını korusun.hıc merak etme endıselenme bu sefer mutlaka gelıcek bebegın sana

sagol canım ilk hamılelıgımdı benım.doktorum sakat olacagı ıcın böyle bırsey olabılecegını söyledı.sakin olmaya olumlu düşünmeye calısıyorum.zaman zaman kötu oluyorum.hep hayırlısını dılıyordum.dua edıyordum.kendımı çok sorguluyorum ne yaptımda böle oldu dıye benden ve esımden kaynaklanan bırsey olmamasına ragmen.insanın elınde olmuyor ıste..yenıden hamıle kalmak ıstıyorum hemde bır an önce. en erken ne zaman hamıle kalabılırım.gercı pazartesı doktorumuda sorucam ama acayıp bı sabırsızlık olusmaya basladı bende

Kesinlikle sakin ol ve olumlu düşün. Çok şükür ben ve eşimde yapılan genetik analizlerde de birşey çıkmadı. Dr um tamamen kötü bir tesadüf olduğunu söyledi bana. Ve 3 adet döneminden sonra tekrar deneyebileceğimi belirtti. Ben 2 adet döneminden sonra kendisine tekrar gittim kontrol için ve herşeyin eski haline geldiğini çalışmalara başalayabileceğimizi belirtti. Hemen başladık bizde ilk ay olmadı ama ikinci ay çok şükür tuttu. Dediğim gibi şu an tekrar hamileyim. Umarım Allahın izniyle tamamlayacağım. Dr unu mutlaka dinle canım olur mu?

Kesinlikle sakin ol ve olumlu düşün. Çok şükür ben ve eşimde yapılan genetik analizlerde de birşey çıkmadı. Dr um tamamen kötü bir tesadüf olduğunu söyledi bana. Ve 3 adet döneminden sonra tekrar deneyebileceğimi belirtti. Ben 2 adet döneminden sonra kendisine tekrar gittim kontrol için ve herşeyin eski haline geldiğini çalışmalara başalayabileceğimizi belirtti. Hemen başladık bizde ilk ay olmadı ama ikinci ay çok şükür tuttu. Dediğim gibi şu an tekrar hamileyim. Umarım Allahın izniyle tamamlayacağım. Dr unu mutlaka dinle canım olur mu?

tamam canım tabı doktorun ne dıyecegı cok onemlı.umarım hersey yolunda gıder.hepmızın ıcın guzel seyler olur

neler yapmam lazım bu dönemde pekı kendıme özel bır bakım uygulamam gerekecekmı.yıne yedıgıme ıctıgıme dıkkat edecekmıyım.sana sımdıden cok ama cok tesekkur ederım.paylasacak bırını bulmak ve ozellıkle böyle bır durumla daha once karsılasmıs bır arkadasımla konusmak benı rahatlatacak.sagol canım benım

neler yapmam lazım bu dönemde pekı kendıme özel bır bakım uygulamam gerekecekmı.yıne yedıgıme ıctıgıme dıkkat edecekmıyım.sana sımdıden cok ama cok tesekkur ederım.paylasacak bırını bulmak ve ozellıkle böyle bır durumla daha once karsılasmıs bır arkadasımla konusmak benı rahatlatacak.sagol canım benım

Canım bende deneyimlerimi paylaşmaktan büyük mutluluk duyarım. Ben kendime çok özel bir bakım uygulamadım. Ama mümkün olduğunca yediklerime ve içtiklerime dikkat ettim. Doktorumun verdiği folic asit içeren vitaminimi aksatmadan içtim. Stresten uzak durmaya çalıştım (çok başarabilidm mi bilemiyorum ama çabalamak bile bir adımdır diye düşünüyorum ) Bunların dışında çok özel birşeyler yapmadım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

selam arkadaşlar, burkocum sağol desteğin için , yazından çok etkilendim. böyle sözlere duymaya ihtiyacım vardı. çünkü etraftan abuk sabuk laflar duydum. dediğin gibi ağır mı kaldırdın, çok çalışıyorsun ......vs. . neyse kendimi toparlayacam yeni bir hayat beni bekliyor . inşallah hayırlısıyla çocuğum olur. bugün namaz kılmaya başladım ve rahatladım. hepimize hayırlı doğumlar nasib etsin. AMıN.

Aşkolsun canım. Tabii ki burada herkes birbirine destek olmak için var. O konuşanlar daha uzun süre konuşmalarına devam edecekler. Bak ben hamileyim, hala bana soranlar oluyor. Hala beni hasta zannedip "kalkma, sürekli yat, okula gitme, aman o kitabı kaldırma" diyenler oluyor. Hasta falan değiliz. Çok şükür bebeğim de gayet sağlıklı. Gülüp geçiyorum insanların söylediklerine.

Bu topikte önce ağlayan, sızlayan, yaşadığı yıkımı anlatan, sonra hamile kalan hatta bebişini kucağına alan:nazar:çok arkadaşımız oldu. Benim aklıma ilk anda gelenler hülya (sanırım doğumunu yapmıştır), aylin (tosbaa), nilay, tuğba (minik_kelebek), hepsinden sonra da ben. Biz sizlere umut verelim diye bu topiği hiç bırakmadık. Çünkü bizden öncekiler de öyle yapmıştı. Umut dolu insanlar var burada gerçekten. Anlayacaksın

Ben düşükten sonra ilk hamile kaldığımda tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyordum ki...Randevuya gitmeden önce resmen stresten hasta olmuştum. Doktora daha önce bir düşük yaptığımı söyledim belki özel birşey yapar diye. "ben seni düşük yapmış kabul etmiyorum. ılk defa hamile kalmışsın gibi düşüneceğiz, sen de öyle düşüneceksin" dedi. Sonra da ekledi "Ben de düşük yaptım". O zaman kafama dank etti. Bunu HERKES yaşayabilir. Bu işi herkesten iyi bilen doktor bile.

Onun için kötü düşünceleri at kafandan

Aşkolsun canım. Tabii ki burada herkes birbirine destek olmak için var. O konuşanlar daha uzun süre konuşmalarına devam edecekler. Bak ben hamileyim, hala bana soranlar oluyor. Hala beni hasta zannedip "kalkma, sürekli yat, okula gitme, aman o kitabı kaldırma" diyenler oluyor. Hasta falan değiliz. Çok şükür bebeğim de gayet sağlıklı. Gülüp geçiyorum insanların söylediklerine.

Bu topikte önce ağlayan, sızlayan, yaşadığı yıkımı anlatan, sonra hamile kalan hatta bebişini kucağına alan:nazar:çok arkadaşımız oldu. Benim aklıma ilk anda gelenler hülya (sanırım doğumunu yapmıştır), aylin (tosbaa), nilay, tuğba (minik_kelebek), hepsinden sonra da ben. Biz sizlere umut verelim diye bu topiği hiç bırakmadık. Çünkü bizden öncekiler de öyle yapmıştı. Umut dolu insanlar var burada gerçekten. Anlayacaksın

Ben düşükten sonra ilk hamile kaldığımda tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyordum ki...Randevuya gitmeden önce resmen stresten hasta olmuştum. Doktora daha önce bir düşük yaptığımı söyledim belki özel birşey yapar diye. "ben seni düşük yapmış kabul etmiyorum. İlk defa hamile kalmışsın gibi düşüneceğiz, sen de öyle düşüneceksin" dedi. Sonra da ekledi "Ben de düşük yaptım". O zaman kafama dank etti. Bunu HERKES yaşayabilir. Bu işi herkesten iyi bilen doktor bile.

Onun için kötü düşünceleri at kafandan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tek kelimeyle süpersinalkisalkisalkis

selam arkadas lar ben daha bugun uye oldum internette aradigim sorulara cevap araken rastliyordum siteye yazilan lar insana umut veriyo ve konu acmak isdiyordum acaba benim gibi insanlarda varmidir diye arkadasim sanda cok gecmis olsun ben konuyu neden acacagimi bilemedigim icin buraya yazmak isdedim benim 6 yildir bebegim olmuyodu ve sonunda hamile kaldim bu sevinci sadece 5 gun yasayaibildim ve sonra bebegim dusdu simdi merak ediyorum benim gibi olupta hemen hamile kalan lar varmi diye

canım,çok gemiş olsun diğer topikte bişe yazamadım burdasındır diye.rabbim herşeyin hayırlısını versin arkadaşım,demekki henüz vakti gelmemiş.bu topikteki tüm arkadaşlarım aynı şeyleri yaşadı,seni çok iyi anlarız.ama sabretmekten,dua etmekten ve kendi sağlığımıza dikkat etmekten başka yapacağımız bişe yok.
bende çok üzüldüm,ağladım ama çok şükür şimdi yeniden hamileyim.kendini ne kadar çabuk toparlarsan bebeğin o kadar çabuk gelir sana bunu unutma canım.
desteğim,dualarım hepinizle.
en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum arkadaşım..

Canım ben de 4 sene sonra aşılamayla hamile kaldığım bebeğimi 9+1 günlükken kalbinin durması sonucu kaybettim 19 şubatta. Çoook zor çok yıpratıcı bir süreç anlıyorum.Bu süreçte ben hep şunu düşünmüştüm, hormonlarımız stresten çok etkileniyorlar ne kadar çabuk toparlarsam kendimi bebeğime yeniden kavuşmak o kadar çabuk olur. Bir adet dönemi sonra tekrar aşılamaya başlamayı düşünüyordum ki hamile kaldığımı öğrendim kendiliğinden.
ılk günler çok zordur ama yavaş yavaş acısı hafifler emin ol burada hepimiz yaşadık bu duyguları maalesef.
Sonuçta eşin ve sen sağlıklı olduktan sonra Allahım tekrar gönderecek bebişini inan ve ümitle bak hayata, her şeyin hayırlısı olsun hakkında canım.

Son düzenleme:
Back
X