• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ay canım inşallahh nasıl geçicek günler bilmiyorum

çalısıyomusun delfcim.mesleğin nedir.?buarada adınıda merak ettım.

adım ayşe benımde.istanbulda yaşıyoruz.beylıkdüzündeyim.özel birşirkette muhasebe işlerine bakıyorum.

ay yarısma programı gıbı oldu bu.alkisalkisalkis

delf.. cnmm bebişin herşeyini uymlu olmasına sevindim... down sendromu ihtimelini de düşünme bence.. öyle bi sonuç çıkmıcaktır allahın izniyle... sen sedece dua et ve moralini yüksek tutmaya çalışş.. aklına kötü şeyler getirme cnmm... bebişinde üzülür sonra :))

delf, bebişin iyi olduğuna sevindim. Down sendromu riski zaten çok düşük bir risk ve bu kadar düşük bir risk iki kere seni bulmaz merak etme canım. Ama tabii ki doktorun gerek görürse amniyosentez yaptırırsın, ikili testler de size fikir verecektir bu konuda. 23' ünde kaç haftalık oluyor ki?

sağol canım. inşallah . çünkü eşimle bana da bakıldı daha sonra birşey var mı ondan mı oldu diye. çok şükür sapasağlam çıktık. herhalde dediğin gibi ikili test biraz fikir verir. canım 23 unde 11+6 olacağım. operim seni

delf.. cnmm bebişin herşeyini uymlu olmasına sevindim... down sendromu ihtimelini de düşünme bence.. öyle bi sonuç çıkmıcaktır allahın izniyle... sen sedece dua et ve moralini yüksek tutmaya çalışş.. aklına kötü şeyler getirme cnmm... bebişinde üzülür sonra :))

sağol canım benim . inşallah

çalısıyomusun delfcim.mesleğin nedir.?buarada adınıda merak ettım.

adım ayşe benımde.istanbulda yaşıyoruz.beylıkdüzündeyim.özel birşirkette muhasebe işlerine bakıyorum.

ay yarısma programı gıbı oldu bu.alkisalkisalkis

evet canım çalışıyorum. özel bir firmada yönetici asistanıyım. adım da Pınar :) şutarafagitti

slm kızlar nasılsınız ben ve bebişim iyiyiz uzun zamandır giremedim topiğe.umarım hepiniz iyisinizdir

özlemcim az kaldı gülüm bekliyoruz günler geçsin diye sıcaklarda kocaman göbekle çok zor oluyor çok terliyorum..seninde büyümüş bebişin annesi sağ sağlim kucağına alırsın sende inşallah...
nerimancım üye olmak gerekmiyor tatlım neden göremedinki acaba..facebook da aylinin arkadaş listesinde vardın sen herhalde ordan bakarsın gülüm:))

fistikim nilayim güzel annem sagol, faceden hallettik o isi, ögleden sonra yüklemis aylinciiimm.. ayy cok tatli masallah, ayniii babasii, tipkisinin aynisi derler ya ondan iste masallah allahim uzun ömürler versin, darisi basina bitanem, allahim kolay bir dogum nasip etsin sana, sezeryan olacaksin galiba, sag saglim al kucagina efe pa$amizi annesi, ve eve gelir gelmez fotosunu yüklee..
kocamaaaaan öptüm, oglusu da oksa yerime olurmu... hadi ben yatar kizlar, askimemnuya bakicaktim ama cok uykum geldi, ütü yaptim baya yorulmusum... ugrarim gene..

özlemcim az kaldı gülüm bekliyoruz günler geçsin diye sıcaklarda kocaman göbekle çok zor oluyor çok terliyorum..seninde büyümüş bebişin annesi sağ sağlim kucağına alırsın sende inşallah...
nerimancım üye olmak gerekmiyor tatlım neden göremedinki acaba..facebook da aylinin arkadaş listesinde vardın sen herhalde ordan bakarsın gülüm:))

nilaycım ya Allahım geri sayım başladı desene. çok heyecanlı. Canım sana güzel, sağlıklı doğum diliyorum. Allahım analı babalı büyütsün şimdiden .

canım benim maşallahhhhh diyeyim önce.allahım insallah hayırlısıyla kucagına al bebeğini inşallahhhhhhhh....

pınarcım gunaydın hayatım nasılsın? bebiş nasıl....?dikkat edıyosun kendıne dımı?
kendını yorucak hıcbısey yapma sakın canım..

Merhaba kızlar, reglime son beş günüm kaldı..
o kadar çok istiyorum ki bu ay gelsin, sağlıkla gelsin :)

ınşallah hepimiz teker teker güzel haberler veririz:)

Back
X