• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kürtajın 23. gününde korunmayı bıraktık. Yumurtlama günü geçmiştir nasıl olsa diye adet sancılarım bile başlamıştı ama geç yumurtlamışım bir hafta on gün kadar ve sonuç; dört senedir beni uğraştıran, bekleten bebeğim gelmeye karar vermiş o arada.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Senin adına çok sevindim canım.İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini dört yıldan sonra...

Bakalım bende durumlar ne olacak? Olsun istiyorum ama hayırlısı diyorum. Zaten olmuşsa olmuştur. Olumlu olumsuz öğrenirim artık.

Peki doktorun sana 2 ay gibi bir süre vermedi mi? Bu hamileleğinde de aynı doktora mı gidiyorsun? Yani kürtaj sonrası gebeliğe sıcak bakmıyorlar galiba doktorlar o yüzden soruyorum canım ve merak ediyorum..

ayy cok sevindim fikirevi.allah en kisa zamanda saglikli bi sekilde bebegine kavustursun.bence beklemeden doktor kontrolune git.gereken kan testini yaptir.ve tabi ki bol bol yat dinlen.darisi bizim basimiza:)

ayy cok sevindim fikirevi.allah en kisa zamanda saglikli bi sekilde bebegine kavustursun.bence beklemeden doktor kontrolune git.gereken kan testini yaptir.ve tabi ki bol bol yat dinlen.darisi bizim basimiza:)

kızlar daha eşimin bile haberi yok ilk size haber verdim :)
bu kez hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum ona tam emin olayım ona sonra söyleyecegim
tüm dualarım allah isteyen herkese bebek nasip etsin
öyle şeyler duyuyorum çevrede insanlar nasıl kıyabiliyor minicik yavrularına
biz onların hasretiyle yanarken...

Hayırlı olsun..İnşallah hamilesindir ki öyle görünüyor...Eğer testi tekrarlayacaksan,sabah ilk idrarla denemeni tavsiye ederim çünkü gerçekten çok fark oluyor.Yani sabahki ilk idrarda hormon düzeyleri en fazla olan zamanmış o yüzden orada çıkması daha kolay olur daha belirgin çizgi olur inşallah...yoksa gün içinde tekrarlarsan fark olmaz

o zaman yarın sabahı bekleyeyim test için
öyle heyecanlıyımki
elim ayagıma dolaşıyor :sm_cool:

canlarııımmm ben geldiiimm..
2 günlüğüne eşimle gaziantepe gitmiştik,gezdik tozduk bol bol yöresel yemeklerdem yedik.çok güzel bi şehirmiş..
2 gündür uğrayamadım ama dönünce güzel haber aldım,fikirevi canım tebrik ediyorum seni,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah..darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına..
yelizimm,hemşomm benim ayyy inşallah seninde yakında müjdeli haberini alırız bitanem.kızın olursa dünür oluruz,oğlun olursada yakın arkadaş olurlar bizim minnoşlar:emir_bebek: tatlım adanadayım ya,bol bol geziyorum ve götürüyorum kebapları senin yerinedecokacimcoook kaydirigubbakcemile3
nerimancım,mehtapcım,nihalcim,fundişim çok teşekkürler güzel dilekleriniz için inşallah darısı size canlarım..
hepinizi öpüyorum kızlarropuyorumnanaktan

Senin adına çok sevindim canım.İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini dört yıldan sonra...

Bakalım bende durumlar ne olacak? Olsun istiyorum ama hayırlısı diyorum. Zaten olmuşsa olmuştur. Olumlu olumsuz öğrenirim artık.

Peki doktorun sana 2 ay gibi bir süre vermedi mi? Bu hamileleğinde de aynı doktora mı gidiyorsun? Yani kürtaj sonrası gebeliğe sıcak bakmıyorlar galiba doktorlar o yüzden soruyorum canım ve merak ediyorum..

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. İnşallah hepimiz bebişleri kucağımıza alırız sağlıklı bir şekilde.
Ben birçok doktorun görüşünü almıştım korunma konusunda. Anladım ki hepsi birbirinden farklı bir şey söylüyor. Kürtajı yapan altı ay korunma verdi, hamileliğimi takip eden iki ay dedi. Bazıları da ki çoğunluğu üç ay diyor. Bazı doktorlar da diyor ki rahim hazır olmadıysa zaten gebelik olmaz. Gebelik oluşmuşsa rahim hazır demektir.
Bir de ben tekrar hamile kaldığımı öğrenince Cerrahpaşa'dan bir profösör Levent Şentürk'le yazışmıştım cevabı aynen şu oldu "düşükten sonra hemen hamile kalmak tekrar düşük riskini yükseltmez"
Böyle canım işte hep farklı yaklaşımlar söz konusu.
Biz güya korunduk ama işte nasıl olsa bunca zaman olmadı diye çok da dikkat etmedik son zamanlar.

Kızlar nasılsınız? Ben geliyorum pek sessiz buralar? Özlem nasılsın canım? Kızlar ben de haberler iyi değil maalesef, tekrar aranıza katılıyorum, bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeyen gebelik, p.tesi küretaj oluyorum, 2. defa farklı bir şekilde bebeğimi kaybediyorum, p.tesi 9 haftalık olacak, çok ama çok yorgunum, Rabbim bunu kolayca atlatmam için güç kuvvet versin, sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyım diye endişeye boğuldum, ne düşüneceğimi bilmiyorum...

Kızlar nasılsınız? Ben geliyorum pek sessiz buralar? Özlem nasılsın canım? Kızlar ben de haberler iyi değil maalesef, tekrar aranıza katılıyorum, bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeyen gebelik, p.tesi küretaj oluyorum, 2. defa farklı bir şekilde bebeğimi kaybediyorum, p.tesi 9 haftalık olacak, çok ama çok yorgunum, Rabbim bunu kolayca atlatmam için güç kuvvet versin, sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyım diye endişeye boğuldum, ne düşüneceğimi bilmiyorum...

pınarcım çok üzüldüm canım..bebek yaşıyo ama gelişmiyo öylemi?ah yaa,rabbim herkesi farklı farklı sınıyo işte.güçlü olmak ve bu olayların üstesinden gelmek zorunda kalıyoruz.inşallah kendini toparladığında tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin arkadaşım..
umudunu yitirme..herşeyde var bir hayır derler ya,senin için hayırlı zaman değil demekki bebek için canım..

kızlar kurudukça belirginleşti ay galiba valla ben sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM

canım senı tebrık ederım... gözün aydın güzelim hadı hayırlısı ınsallah saglıkla sıhhatle tamamla bu kez hamılelıgını ve bebegını kucagına al ınsallah. senı cok cok öpüyorum....

pınarcııımm diyecek bir şey bulamıyorum...hepimiz hayırlı ve sağlıklı bebek istiyoruz öyle değilmi canım en güzel teselliyi yine sen kendine verirsin güzelim...Rabbim kolaylık versin...kötü şeyler düşünme eğer sabredersen mükafatı çook büyük biliyorsun...tabikide sağlıklı bebeğin olacak ALLAHın izniyle bizim bilemediklerimizi O bilir vardır bir hayır...seni çok öpüyorum :a015:

canım çok geçmiş olsun rabbim dayancak güç versin bizlere:Saruboceq:

peluse nasılsın canım,bebeğin nasıl?

Canım iyiyim şükür. Bebeği geçen hafta gördük en son bir hafta geçti ya bana yine geliyor gelenler ama tutuyorum kendimi haftaya üçlü test için çağıracak doktor o zaman görürüm hem de cinsiyetini de kesin öğrenmiş olurum diye umuyorum.
Sen de iyiymişsin çok sevindim oğluşun oluyormuş gerçekten de aralık annelerinin çoğunluk oğlu oluyor herhalde benimki de öyle gibi ama bakalım değişmezse.

Son düzenleme:
yelizimm,hemşomm benim ayyy inşallah seninde yakında müjdeli haberini alırız bitanem.kızın olursa dünür oluruz,oğlun olursada yakın arkadaş olurlar bizim minnoşlar:emir_bebek: tatlım adanadayım ya,bol bol geziyorum ve götürüyorum kebapları senin yerinedecokacimcoook kaydirigubbakcemile3

ohhhhhh yarasın arkadasıma afıyet olsun ayyyyyy canım cektı kız kokusu bıle yetıyor ınsana dımı bızde adanaya arabayla gıdınce evden once kebapcıya gıdıyoz vallahı
guzel guzel gez dınlen tatılının tadını cıkar tatlım aılenede benden selam
bızım damatada ıyı bak annesı opuyorum

yenı hamısımız var sanırım allah tamamına erdırsın canım
bence dr.a gıtmek ıcın bıraz bekle daha kesın sonuclar alırsın
kesesı falan daha net gorunur

anjelik seni takip ediyordum ne zamandır çok üzüldüm canım. Allah bir dahaki sefere inşallah yüzünü güldürsün. Bu acıyı bir daha yaşatmasın. Pazartesiye kadar bir şeylerin değişme ihtimali yok muymuş acaba?

Neden böyle oluyor acaba testlerini yaptırmış mıydın? Yaptırmadıysan da yeniden denemeden önce herhalde yaptırmanı isteyecektir doktor.
Lütfen sağlıklı bebek sahibi olamayacağım gibi düşüncelere kapılma, düşüklerin sebebi anlaşılırsa ona göre tedbir alınabilir biliyorsun, hiçbir sebep olmadan da bebeklerini kaybedip sonra çok sağlıklı bir hamilelik süreciyle kucağına alan bir sürü insan var lütfen olumlu düşün. Dualarımız seninle.

allah bi daha yasatmasın ama cok üzülmekte iyi degil bn düsk yaptım die 5 gün agladım gözümde yas kalmadı allah ole bi dert verdiki canımla ugrastım bebek falan gelmedi aklıma 2 ame oldum simdi cok sükür iyiyim öteki türlü aglıyodm düsk die en azından bir ay bekleyıp deneyecektım bu durum gelince basa simdi 6 ay bekliycem hemde tek tüpüm alındı ihtimal azaldı cok üzülmek iy degilmiş onu anladım

arkadaşlar kusura bakmayın konuyla biraz alakasız ama bilginiz varsa sevinirim yenissk kanuna göre benim eşim işten ayrılmıştı şimdi yeniden işe girdi yani ssk yeniden başladı benim muayene yani doktara görükebilmek için ne kadar zaman beklemem gerekiyor ?bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim konuyu nerde yazacağımı bilemedim özür dilerim

cnmm.. çook geçmiş olsun şimdiden... rabbim dayanma gücü versin... inş. sende sağlıklı bebeğini kucağına alıcaksın zamanı geldiğinde.. sakın ümitsizliğe kapılma.. inş. en kısa sürede bı olayı da atlatıpiyileşirsin ve sağ salim bebeğine hamile kalırsın ..

allah bi daha yasatmasın ama cok üzülmekte iyi degil bn düsk yaptım die 5 gün agladım gözümde yas kalmadı allah ole bi dert verdiki canımla ugrastım bebek falan gelmedi aklıma 2 ame oldum simdi cok sükür iyiyim öteki türlü aglıyodm düsk die en azından bir ay bekleyıp deneyecektım bu durum gelince basa simdi 6 ay bekliycem hemde tek tüpüm alındı ihtimal azaldı cok üzülmek iy degilmiş onu anladım

çook geçmiş olsun cnm.. üzüldüm bende okuyunca.. ama yine rabbine şükret bol bol dua et.. o, ol deyince olduran.. ne mucizeler yaratır isterse.. sen sadece dua et cnmm.. inş. sende sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebeğini kucağına alırsın...

bu arada fikirevi... kutlarım cnımm.. çook sevindim hamiş haberine... testi tekrarlarsan sonucunu yaz burdan.. rabbm bebeğine sana yapışma gücü versin... sana da onu sağlıka kucağına almayı nasip etsin inş..

Back
X