• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar nasılsınız? Ben geliyorum pek sessiz buralar? özlem nasılsın canım? Kızlar ben de haberler iyi değil maalesef, tekrar aranıza katılıyorum, bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeyen gebelik, p.tesi küretaj oluyorum, 2. Defa farklı bir şekilde bebeğimi kaybediyorum, p.tesi 9 haftalık olacak, çok ama çok yorgunum, rabbim bunu kolayca atlatmam için güç kuvvet versin, sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyım diye endişeye boğuldum, ne düşüneceğimi bilmiyorum...

canım benim çok ama çok geçmiş olsun. Rabbım sana dayanma gucu verecek unutma bunu ne olur. Sakın endıseye kapılma ltff.

arkadaşlar kusura bakmayın konuyla biraz alakasız ama bilginiz varsa sevinirim yenissk kanuna göre benim eşim işten ayrılmıştı şimdi yeniden işe girdi yani ssk yeniden başladı benim muayene yani doktara görükebilmek için ne kadar zaman beklemem gerekiyor ?bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim konuyu nerde yazacağımı bilemedim özür dilerim

Merhaba...Eski kanuna göre 3 aydı;artık 1 ay....30 gün beklemek yeterli...

selam kızlar bende dün dr.a gittim meleğimi görmek için ama malesef göremedik kese var ama içi boş olabilir dedi dr.yada geç dölleniş küçük olduğu için göremiyoruz dedi çarşamba yine gideceğim eğer yine görünmezse kürtaj dedi dr. çok üzgünüm dua edin bebeğim orada olsun....

pınarcım çok üzüldüm canım..bebek yaşıyo ama gelişmiyo öylemi?ah yaa,rabbim herkesi farklı farklı sınıyo işte.güçlü olmak ve bu olayların üstesinden gelmek zorunda kalıyoruz.inşallah kendini toparladığında tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin arkadaşım..
umudunu yitirme..herşeyde var bir hayır derler ya,senin için hayırlı zaman değil demekki bebek için canım..

ahh özlemcim 3 haftadır çektiğimi bir bilsen, en baştan herşey yavaş gelişiyordu, biraz alıştırdım kendimi aslında ama insan sarsılıyor, ilkinde çok sarsılmıştım, şimdi daha metanetliyim galiba, dediğin gibi benim yavrumun daha saati gelmemiş demek, bekliycem.

pınarcııımm diyecek bir şey bulamıyorum...hepimiz hayırlı ve sağlıklı bebek istiyoruz öyle değilmi canım en güzel teselliyi yine sen kendine verirsin güzelim...Rabbim kolaylık versin...kötü şeyler düşünme eğer sabredersen mükafatı çook büyük biliyorsun...tabikide sağlıklı bebeğin olacak ALLAHın izniyle bizim bilemediklerimizi O bilir vardır bir hayır...seni çok öpüyorum :a015:

saol melikecim, tevekkül etmekten başka şansım var mı? Nasipten öte yol yok biliyorum, sabırlı bir şekilde beklemesini de öğrenmem gerek, hakkımda hayırlısı bu demekki, inşallah daha fazla bekletmez napalım...Ben de seni çok öpüyorum.

canım çok geçmiş olsun rabbim dayancak güç versin bizlere:Saruboceq:

tşk ederim canım...

anjelik seni takip ediyordum ne zamandır çok üzüldüm canım. Allah bir dahaki sefere inşallah yüzünü güldürsün. Bu acıyı bir daha yaşatmasın. Pazartesiye kadar bir şeylerin değişme ihtimali yok muymuş acaba?

Neden böyle oluyor acaba testlerini yaptırmış mıydın? Yaptırmadıysan da yeniden denemeden önce herhalde yaptırmanı isteyecektir doktor.
Lütfen sağlıklı bebek sahibi olamayacağım gibi düşüncelere kapılma, düşüklerin sebebi anlaşılırsa ona göre tedbir alınabilir biliyorsun, hiçbir sebep olmadan da bebeklerini kaybedip sonra çok sağlıklı bir hamilelik süreciyle kucağına alan bir sürü insan var lütfen olumlu düşün. Dualarımız seninle.

Maalesef tatlım, doktor kesin konuştu, kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum bıraktım, p.tesiye kadar kan normale dönsün diye bekliyorum, peluse canım benim doktor ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi ama beklemeyip kendi haline bıraksam mı diyorum ne dersin? Sen akabinde hamile kalmıştın bildiğim kadarıyla. Canım bizim bütün testler yapıldı, kan pıhtılaşma, bağışıklık vs. neden yok, şimdi tek yapılamayan eşime ve bana genetik test onu da p.tesi yaptırıp kromozomlara baktırıcaz.

allah bi daha yasatmasın ama cok üzülmekte iyi degil bn düsk yaptım die 5 gün agladım gözümde yas kalmadı allah ole bi dert verdiki canımla ugrastım bebek falan gelmedi aklıma 2 ame oldum simdi cok sükür iyiyim öteki türlü aglıyodm düsk die en azından bir ay bekleyıp deneyecektım bu durum gelince basa simdi 6 ay bekliycem hemde tek tüpüm alındı ihtimal azaldı cok üzülmek iy degilmiş onu anladım

ktg canım çok geçmiş olsun, insanın elinde değil üzülmemek, sen de ümitsiz olma bak bir arkadşım var, forumda da yazıyor dış gebelik geçirmişti, tek tüpünü aldılar, o süresi biter bitmez hamile kaldı.

cnmm.. çook geçmiş olsun şimdiden... rabbim dayanma gücü versin... inş. sende sağlıklı bebeğini kucağına alıcaksın zamanı geldiğinde.. sakın ümitsizliğe kapılma.. inş. en kısa sürede bı olayı da atlatıpiyileşirsin ve sağ salim bebeğine hamile kalırsın ..

saol canım, inşallah kolayca atlatırım.

canım benim çok ama çok geçmiş olsun. Rabbım sana dayanma gucu verecek unutma bunu ne olur. Sakın endıseye kapılma ltff.

tşk ederim delfcim, inşallah daha iyi şeyler yaşarım artık...

selam kızlar bende dün dr.a gittim meleğimi görmek için ama malesef göremedik kese var ama içi boş olabilir dedi dr.yada geç dölleniş küçük olduğu için göremiyoruz dedi çarşamba yine gideceğim eğer yine görünmezse kürtaj dedi dr. çok üzgünüm dua edin bebeğim orada olsun....

ebruli kesenin büyülüğü ne, yolk sac var mıydı içinde?

ahh özlemcim 3 haftadır çektiğimi bir bilsen, en baştan herşey yavaş gelişiyordu, biraz alıştırdım kendimi aslında ama insan sarsılıyor, ilkinde çok sarsılmıştım, şimdi daha metanetliyim galiba, dediğin gibi benim yavrumun daha saati gelmemiş demek, bekliycem.

saol melikecim, tevekkül etmekten başka şansım var mı? Nasipten öte yol yok biliyorum, sabırlı bir şekilde beklemesini de öğrenmem gerek, hakkımda hayırlısı bu demekki, inşallah daha fazla bekletmez napalım...Ben de seni çok öpüyorum.

tşk ederim canım...

Maalesef tatlım, doktor kesin konuştu, kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum bıraktım, p.tesiye kadar kan normale dönsün diye bekliyorum, peluse canım benim doktor ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi ama beklemeyip kendi haline bıraksam mı diyorum ne dersin? Sen akabinde hamile kalmıştın bildiğim kadarıyla. Canım bizim bütün testler yapıldı, kan pıhtılaşma, bağışıklık vs. neden yok, şimdi tek yapılamayan eşime ve bana genetik test onu da p.tesi yaptırıp kromozomlara baktırıcaz.

ktg canım çok geçmiş olsun, insanın elinde değil üzülmemek, sen de ümitsiz olma bak bir arkadşım var, forumda da yazıyor dış gebelik geçirmişti, tek tüpünü aldılar, o süresi biter bitmez hamile kaldı.

cnmm.. çook geçmiş olsun şimdiden... rabbim dayanma gücü versin... inş. sende sağlıklı bebeğini kucağına alıcaksın zamanı geldiğinde.. sakın ümitsizliğe kapılma.. inş. en kısa sürede bı olayı da atlatıpiyileşirsin ve sağ salim bebeğine hamile kalırsın ..

saol canım, inşallah kolayca atlatırım.

tşk ederim delfcim, inşallah daha iyi şeyler yaşarım artık...

ebruli kesenin büyülüğü ne, yolk sac var mıydı içinde?

pınarcım aklım sende,hemen açtım siteyi.nasılsın canım?
allahım sabrını verecek canım,dualarımdasın.inşallah en kısa zamanda toparlayacaksın kendini..

cnım inşallah bebek küçük olduğu için görünmemiştir.şimdiden yıpratma kendini.
karından mı baktı canım?

allah bi daha yasatmasın ama cok üzülmekte iyi degil bn düsk yaptım die 5 gün agladım gözümde yas kalmadı allah ole bi dert verdiki canımla ugrastım bebek falan gelmedi aklıma 2 ame oldum simdi cok sükür iyiyim öteki türlü aglıyodm düsk die en azından bir ay bekleyıp deneyecektım bu durum gelince basa simdi 6 ay bekliycem hemde tek tüpüm alındı ihtimal azaldı cok üzülmek iy degilmiş onu anladım

çok geçmiş olsun ktg,tabiki önemli olan öncelikle kendi sağlığımız.eşin ve sen iyi olduğun sürece bebeğinin sana gelmesi daha yakın canım.
en kısa sürede toparlanırsın inşallah canım...

ohhhhhh yarasın arkadasıma afıyet olsun ayyyyyy canım cektı kız kokusu bıle yetıyor ınsana dımı bızde adanaya arabayla gıdınce evden once kebapcıya gıdıyoz vallahı
guzel guzel gez dınlen tatılının tadını cıkar tatlım aılenede benden selam
bızım damatada ıyı bak annesı opuyorum

yenı hamısımız var sanırım allah tamamına erdırsın canım
bence dr.a gıtmek ıcın bıraz bekle daha kesın sonuclar alırsın
kesesı falan daha net gorunur

yelizim nasılsın bitanem..
adanada olsaydın buluşurduk valla,inşallah başka sefere arkadaşım.bu yaz istanbula yolun düşerse bekliyorum biliyosun arkadaşşım.
damadına iyi bakıyorum merak etme..:emir_bebek:
inşallah yakın zamanda senden güzel haberi alırımda mutluluğum katlanır canım...opuyorumnanaktan

Kızlar nasılsınız? Ben geliyorum pek sessiz buralar? Özlem nasılsın canım? Kızlar ben de haberler iyi değil maalesef, tekrar aranıza katılıyorum, bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeyen gebelik, p.tesi küretaj oluyorum, 2. defa farklı bir şekilde bebeğimi kaybediyorum, p.tesi 9 haftalık olacak, çok ama çok yorgunum, Rabbim bunu kolayca atlatmam için güç kuvvet versin, sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyım diye endişeye boğuldum, ne düşüneceğimi bilmiyorum...

Rabbimiz hayırlı sabırlar,kolaylıklar versin.Olumsuz şeyler düşünüp kendini daha çok yıpratmamaya çalış..Benim yengem de 10 kez düşük yapmış şimdi 5 çocuğu var...İnşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun :Saruboceq:

İnşallah erken olduğu için görünmemiştir.Böyle şeyler olabiliyo biliyosun şimdiden sitres yapmamaya çalış hakkında hayırlısı olsun bebişin seninledir inşallah

Kızlar nasılsınız? Ben geliyorum pek sessiz buralar? Özlem nasılsın canım? Kızlar ben de haberler iyi değil maalesef, tekrar aranıza katılıyorum, bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeyen gebelik, p.tesi küretaj oluyorum, 2. defa farklı bir şekilde bebeğimi kaybediyorum, p.tesi 9 haftalık olacak, çok ama çok yorgunum, Rabbim bunu kolayca atlatmam için güç kuvvet versin, sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyım diye endişeye boğuldum, ne düşüneceğimi bilmiyorum...

canım çok çok geçmiş olsun.

günü gelince vakti saatı gelınce allahın izniyle guzel bı bebegın olacak sakın üm,idini kaybetme olumsuz düşünme guzelım...herseyde bı hayır vardır canım.bazı şeylerı yaşayarak olgunlasıyor daha bı metanetle karsılıyoruz.üzülme demek kolay bılıyorum yaşayan anlıyo ancak....tabı atlatacaksın bugünleri...tabı geçecek...yenıden hamıle kalacaksın.ve saglıklı bı bebegın olucak.birazcık sabır sadece...metanet...endişe yok katıyyen....

öpüyorum senı kocaman ... tekrar geçmiş olsun...yanındayım duacınım güzelım....

canım senı tebrık ederım... gözün aydın güzelim hadı hayırlısı ınsallah saglıkla sıhhatle tamamla bu kez hamılelıgını ve bebegını kucagına al ınsallah. senı cok cok öpüyorum....

birtanem çok sağol
ikinci testi de yaptım kesin gebeyim
allahım sana şükürler olsun
yalnız kızlar adet sancılarım benim çok kuvvetli olurdu
öyle değilde daha hafif hani adet başlamadan sancı olur ya
ben geliyorum der işte öyle sancım oluyor arada ama çok seyrek
problem yoktur di mi?
ayyyy herşeyden korkuyorum artık

vajinal baktı inşallah küçüktür:Saruboceq:

canım adet gününü kaç gün geçince gittin doktora?
idrarda çıkmıştı di mi?
ben geçen hamileliğimde idrarda adet günümden bir gün önce çıktı
3 haftalıkkken çıkıyormuş zaten adette
ultrasonda adet günümde gittim sadece kese göründü
doktor erken gelmişsin bebek daha keseye girmemiştir
en erken 1 hafta sonra girer dedi
zaten düştü miniğim keseye giremeden
ondan bu kez 1 hafta tabi dayanabilrisem bekleyeyim diyorum
sonra gideyim
begegin seninledir umarım
benimkide benimle

:Saruboceq:

yaptım yaptım POZİTİF :)
yeni telaş sardı beni
görmeyin valla heyecanımı
eşimde bir şaşırdı bir sevindi
inanılmaz uçuyorum valla
allah bu sevinci almasın benden
ve
hiçbir anneden

fikirevi çookkk tebrik ederim..alkisalkisalkis.inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunurr...ve tam 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kucağında olurr.bu arada düşükten sonra ne kadar ara verdin??bende 29 mayısta düşük yaptım dr 3 ay bekle dedi ama sabırsızlanıorumm...tekrar tebrik ederim..darısı başımızaa...

Back
X