• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, bende yaklaşık 11 ay hamile kalmayı denedikten sonra ilk aşılamamda hamile kaldım fakat 6. haftada kalbi durduğu için küretajla alındı. Şu anda 27. gündeyim, tekrar adet görmeyi bekliyorum, düşünmemek ve kafayı takmamak pek mümkün değil, paylaştığınız düşüncelerin çoğunu bende yaşıyorum, üstelik bunu yaşayanlar dışında kimseylede konuşmak istemiyorum...

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, bende yaklaşık 11 ay hamile kalmayı denedikten sonra ilk aşılamamda hamile kaldım fakat 6. haftada kalbi durduğu için küretajla alındı. Şu anda 27. gündeyim, tekrar adet görmeyi bekliyorum, düşünmemek ve kafayı takmamak pek mümkün değil, paylaştığınız düşüncelerin çoğunu bende yaşıyorum, üstelik bunu yaşayanlar dışında kimseylede konuşmak istemiyorum...

canım geçmiş olsun,moralini yüksek tut...bundan 9 ay önce ben de bebeğimi kaybettim,6 haftalıktı...ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür.şimdiyse lekelenme sorunları yaşıyorum,plasenta previadan ötürü...Allah hem bebeğimize hem bize sağlık versin,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...sıkma canını herşey yoluna girecektir merak etme...

canım geçmiş olsun,moralini yüksek tut...bundan 9 ay önce ben de bebeğimi kaybettim,6 haftalıktı...ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür.şimdiyse lekelenme sorunları yaşıyorum,plasenta previadan ötürü...Allah hem bebeğimize hem bize sağlık versin,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...sıkma canını herşey yoluna girecektir merak etme...

teşekkür ederim, sanada geçmiş olsun, umarım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın, fazla üzme kendini, öptüm sevgilerle...

canım hoşgeldin geçmiş olsun....zaten seni sadece senin durumunda olan bilir diğer kimseler anlamıyor bende arkadaş bilip dertleştiğimden güzel bir ders aldım beni hiç anlamamış meğer...

ıyi akşamlar kızlar, delfcim, peluse nasılsınız?
Umarım yolundadır herşey.
Biz 10 haftalık olduk ama son 20 günü biraz kötü geçirdik.
13 Temmuz'da kanamam oldu, apar topar doktora gittik, düştü sandık.Ama meleğimin kalp atışlarını gördük hem de ilk kez, biz düşüyor sanırken.
Ancak doktorum kanama odağı olduğunu söyledi, rapor yazdı, mümkün mertebe ayağa kalkmayacaksın dedi. Bakalım önümüzdeki çarşamba yeniden kontrolüm var, raporumda bitiyor,
Çok şükür ki kanamam tekrarlamadı, inşallah iyileşmişdir ama halen çok tedirginim.
Ben de pıhtılaşma vardı, şimdilik aspirini kestik iğneye devam ediyoruz sadece.
Hakkımızda hayırlısı, inşallah bu bebeğim yaşayacak, o kanama varken kalp atışını gördüm ya, Deniz'imin inat edeceğini düşünüyorum, buna inanıyorum. ınşallah yanılmıyorumdur.

Burada hamilelik bekleyen tüm arkadaşların en kısa zamanda güzel haberler vermesini, hamile olanların bu süreci sağlıkla tamamlayıp, hepimizin sevdiklerimizle beraber sağlıkla bebeklerimizi büyütebilmesi için dua ediyorum.

ıyi akşamlar kızlar, delfcim, peluse nasılsınız?
13 Temmuz'da kanamam oldu, apar topar doktora gittik, düştü sandık.Ama meleğimin kalp atışlarını gördük hem de ilk kez, biz düşüyor sanırken.
Ancak doktorum kanama odağı olduğunu söyledi, rapor yazdı, mümkün mertebe ayağa kalkmayacaksın dedi. Bakalım önümüzdeki çarşamba yeniden kontrolüm var, raporumda bitiyor,
Çok şükür ki kanamam tekrarlamadı, inşallah iyileşmişdir ama halen çok tedirginim.
Hakkımızda hayırlısı, inşallah bu bebeğim yaşayacak, o kanama varken kalp atışını gördüm ya, Deniz'imin inat edeceğini düşünüyorum, buna inanıyorum. ınşallah yanılmıyorumdur.

Burada hamilelik bekleyen tüm arkadaşların en kısa zamanda güzel haberler vermesini, hamile olanların bu süreci sağlıkla tamamlayıp, hepimizin sevdiklerimizle beraber sağlıkla bebeklerimizi büyütebilmesi için dua ediyorum.

Canım biz çok iyiyiz. Testlerimiz ve ayrıntılı ultrason iyi çıktı çok şükür. Bundan sonrası Allah'ın takdiri inşallah sonuna kadar da iyi gider. Bebişi hissetmeye başladıktan sonra bayağı bir rahatladım artık koştura koştura ultarsona girmiyorum bir şey olmuş mu diye.

Sana da çok geçmiş olsun. Ben de sekizinci haftada ufak bir lekelenmeyle acile gitmiştim. Kesin bu da gitti diye düşünmüştüm o an çünkü kaybettiğimde de az bir lekelenme olmuştu ve kalbinin durduğunu görümüştük. Ömrümden ömür gitmişti yine mi aynı şey oldu diye. Şükür ki kalp atışını görmüştük bizde.
Allah hiç kimseye bir daha aynı acıları yaşatmasın.

Kendine çok dikkat et aman. Hem aspirin hem iğne ağır mı geldi acaba sanırım o sebeple kanama oldu. Bol bol dinlen hamişliğin tadını çıkarmaya bak. Zaten riskli döneminde geçmek üzere.

İyi akşamlar kızlar, delfcim, peluse nasılsınız?
Hakkımızda hayırlısı, inşallah bu bebeğim yaşayacak, o kanama varken kalp atışını gördüm ya, Deniz'imin inat edeceğini düşünüyorum, buna inanıyorum. İnşallah yanılmıyorumdur.

canım çok çok geçmiş olsun. inşallah hayırlısı ile tamamlayacaksın. ama dr unun dediklerini ihmal etme. canım bizde iyiyiz çok şükür yolunda gidiyor şu an. sağolasın. güzel haberlerini bekliyoruz.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim peluse ve delf cim.
Zaten inanın elimden gelen herşeyi yaptım, yaparım da 20 gün oldu doktor kontrolü dışında hep evdeyim hep yatıyorum. Çok sıkıcı bir süreç ama napalım, elden gelen bişe yok maalesef.
Kanamanın bir daha tekrarlamamış olması tek tesellim, inşallah çarşamba günkü kontrolümde doktor ayağa kalkabilirsin der de ben de bi nefes alırım.

Sizlerin ve bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim, inşallah hepimiz sonuna kadar sağlıkla tamamlarız bu süreci :)

çok haklısın canım acısını sadece biz çekiyoruz onlara göre basit git 3. düşük olursa öyle gel araştıralım diyorlar , 3kez bebeginin hayellerini kurup onu kaybetmek kolaymış gibi , ateş düştügü yeri yakar derlerya dogru. Ama senin için güzel olan sebebini bulmuş olmaları umarım saglıkla bebegini kucagına alırsın canım

çok geçmiş olsun canım.bende 2 kez yaşadım bunu senin gibi.ama bi araştırma yapılmadı .daha doğrusu doktorum gerek olmadığını söyledi.bende oluruna bıraktım üzerine düşmedim.

geçmiş olsun canım .malesef birinin acısını unutmadan diğerinin acısıyla karşılaşmısın inşallah son olur bu.

çok geçmiş olsun .doktorun bugüne kadar troidlerine neden bakmadı anlayamadım.bi kadın doğumcuya gittiğinde ilk yaptıkları test troid testidir genelde.çok üzüldüm canım hele de bu nedenle düşüklerinin tekrarlamasına.allah yardımcın olsun arkadaşım .bu son olsun inşallah.

mehtapcım tatlım gözün aydın .çok sevindim canım,ne güzel şey dimi canının canını duymak allah bana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.sonuna kadar sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah .öpyorum canım benim

canim benim cok tesekkür ederim. Rabbim tekrar böyle aci yasatmasin kimseye...

merhaba kızlar nasılsınız?giremedim epeydir...5,5 aylık olduk biz..ama lekelenmelerim var,plasenta previadan ötürü...evde dinleniyorum yatıyorum daha doğrusu...çok moral bozucu bişey,vakit de geçmiyo..dua ediyorum sadece,bi daha aynı acıları yaşamamak için..siz de dua edin ne olur...

gecmis olsun canim... insallah sonunda saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina...

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim peluse ve delf cim.
Zaten inanın elimden gelen herşeyi yaptım, yaparım da 20 gün oldu doktor kontrolü dışında hep evdeyim hep yatıyorum. Çok sıkıcı bir süreç ama napalım, elden gelen bişe yok maalesef.
Kanamanın bir daha tekrarlamamış olması tek tesellim, inşallah çarşamba günkü kontrolümde doktor ayağa kalkabilirsin der de ben de bi nefes alırım.

Sizlerin ve bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim, inşallah hepimiz sonuna kadar sağlıkla tamamlarız bu süreci :)

Insallah...

evet çok hakılısın burda bende böyle şeyler yaşayanlarla paylaştıkca sanki azalıyor acılarım ve kendimi daha güçlü hissediyorum helede böyle acılar aşamış kişilerden güzel hamilelik haberleri alınca inan kendim olmuşum gibi sevinioyrum bir umut oluyor işte ozaman bende burdan öyle güzel haberler vercem diyorum içimden, ve hep dua ediyorum burdaki arkadaşlara biran önce saglıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar diye , üzülme canım bizde en kısa zamanda burda böyle güzel haberler paylaşcaz arkadaşlarımızla ben inanıyorum sende inan:teselli:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun.

eee diğer canlar sizler nasılsınız?

esracım nasılsın canım,bebeğin nasıl?
ben bu günlerde sıcaklarla boğuşuyorum,onun dışında bi problemim yok çok şükür.oğlumda iyi,tekmeleri her geçen gün artıyo maşallah,son aylarda nasıl olur kimbilir:emir_bebek:
sıcaklar bastırdı bizim kızlar kendini dışarı attı valla.bende akşamları atıyorum kendimi sahile,evde nefes alamıyorum bazen sıcaktan.
sen neler yapıyosun tatlım,doktor kontrolün ne zaman,isim buldunmu kızına?

herkeze merhaba kızlar.uzun zamandır ugrayamadım netım yoktu 2 hafta kadar.neyse herkezler iyidir umarım.kimselerden haberım yok yenı hamiş haberlerımız varmı.bızde kızımla iyiyiz Allah a şükür 40 haftamız dolmasına sadece 4 gun kaldı ama benım kuzunun rahatı iyi galıba.şimdilik bı faalıyet yok gıbı.inşalah hayırlısıyla bend ekucagıma alırım.fazla duramıyorum oc basında,son gunler oldugu için ayaklarım cok şişiyor ve acıyo.öle işte bizde haberler.vaktım olursa yakın gecmıse bı göz atarım belkı

fundısım nasılsın canım görüşemedık uzun zamandır.iyimisin canım?valla cok özledım sohbetlerımızı ama denk gelemıyoruz bı türlü.bizim 2 hatun oğluşlarıyla ugrasıyorlar

özlem sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor?senınde sanırım baya oldu.5.5 aylık oldunmu yoksa,şimdi tam kuvvetlı tekmeleme zamanları baslıyor.göbegını izlemeye doyamıycaksın inan

mehtapcım sen tekrardan hamile kaldınmı canım.yalnıs bıse yazmak istemıyorum ama eger öyleyse cok sevındım tebrık ederım canım.inşallah hersey yolunda ilerler
,
nerimancım sen ne yaptın nasıl gidiyor calısmalara devammı yoksa kondumu göbişine bı kelebek.herseyın hayırlısı canım inşallah

ayy daha cok kişiye yazıcaktım bişeler ama adı aklıma gelmıyor malumn bu hamılelık insanı bıraz balık hafızalı yapıyorda.

buarada Kandılınız mübarek olsun Rabbiim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsın inşallah

herkeze merhaba kızlar.uzun zamandır ugrayamadım netım yoktu 2 hafta kadar.neyse herkezler iyidir umarım.kimselerden haberım yok yenı hamiş haberlerımız varmı.bızde kızımla iyiyiz Allah a şükür 40 haftamız dolmasına sadece 4 gun kaldı ama benım kuzunun rahatı iyi galıba.şimdilik bı faalıyet yok gıbı.inşalah hayırlısıyla bend ekucagıma alırım.fazla duramıyorum oc basında,son gunler oldugu için ayaklarım cok şişiyor ve acıyo.öle işte bizde haberler.vaktım olursa yakın gecmıse bı göz atarım belkı

fundısım nasılsın canım görüşemedık uzun zamandır.iyimisin canım?valla cok özledım sohbetlerımızı ama denk gelemıyoruz bı türlü.bizim 2 hatun oğluşlarıyla ugrasıyorlar

özlem sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor?senınde sanırım baya oldu.5.5 aylık oldunmu yoksa,şimdi tam kuvvetlı tekmeleme zamanları baslıyor.göbegını izlemeye doyamıycaksın inan

mehtapcım sen tekrardan hamile kaldınmı canım.yalnıs bıse yazmak istemıyorum ama eger öyleyse cok sevındım tebrık ederım canım.inşallah hersey yolunda ilerler
,
nerimancım sen ne yaptın nasıl gidiyor calısmalara devammı yoksa kondumu göbişine bı kelebek.herseyın hayırlısı canım inşallah

ayy daha cok kişiye yazıcaktım bişeler ama adı aklıma gelmıyor malumn bu hamılelık insanı bıraz balık hafızalı yapıyorda.

buarada Kandılınız mübarek olsun Rabbiim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsın inşallah

canımmm,çok özlemiştik seni.çok şükür iyisiniz minik kızınla.tatlım normal doğum olacak sanırım,rabbim tek nefeste kurtarsın seni inşallah,mis kokuluna kavuşmana az kaldı.ayy bugün yarın geliyo prensesimizz...:ecrin_bebek:
biz iyiyiz oğluşumla yeyzesi,çok şükür bu günlerimize.23.haftam bitiyo tatlım.zaman çabuk geçer ya sanki bana geçmiyo bu aralar.
oğlum kıpır kıpır teyzesi,hatta şuan tekmeliyo durmadan,karnımda hareketlerini izledikçe gözlerim doluyo,çok duygulanıyorum.allahım isteyen herkese basib etsin bu mutluluğu diye dua ediyorum hep...
dikkat et canım kendine,güzel haberlerini alıcaz inşallah yakında.şimdiden sağlıklı bir doğum diliyorum tatlım.öpüyorum kooocaamaannn...opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar uzun zamandır uğrayamamıştım .
hepinizin kandilini kutluyorum.rabbim hepimizin dualarını bu mübarek günde kabul etsin inşallah.geçmişi okumadım henüz,aramıza yani katılan arkadaşlar olduysa buradan onlarada selam,hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum .
bütün kısçeleride öpüyoruuum

merhaba kızlar nasılsınız?giremedim epeydir...5,5 aylık olduk biz..ama lekelenmelerim var,plasenta previadan ötürü...evde dinleniyorum yatıyorum daha doğrusu...çok moral bozucu bişey,vakit de geçmiyo..dua ediyorum sadece,bi daha aynı acıları yaşamamak için..siz de dua edin ne olur...
çok geçmiş olsun canım .dua etmez olurmuyum hiç.sadece kendim için değil dualarımda herkes var inanın .zor bir süreçtesin.ama üzüme allahın izniyle bebeğine bişi olmuycak .sen dinlen mümkün olduğunca kalkma yerinden.öpüyorum çok .

fundacım naber canım?

canımcım ben iyim gülüm.sıcaklarla boğuşuyorum resmen:)sen nasılsın tatlım .
şimdi sayfaları okurken hamile arkadaşlarımın hepsinin iyi olmasına çok sevindim bebekleri sağlıkla büyüyor.sizlerden güzel haberler almak çok güzel.allah sonuna kadar böyle sağlıkla sürdürsün hamileliklerinizi.dua edin kızlar bizler içinde hele de bu mübarek günde.

Back
X