• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba kızlar nasılsınız?giremedim epeydir...5,5 aylık olduk biz..ama lekelenmelerim var,plasenta previadan ötürü...evde dinleniyorum yatıyorum daha doğrusu...çok moral bozucu bişey,vakit de geçmiyo..dua ediyorum sadece,bi daha aynı acıları yaşamamak için..siz de dua edin ne olur...

canım inşallah bir an önce düzelirsin ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın

kıslarr geçen hafta bugun 8 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim çok üzgünüm:(

canım geçmiş olsun

öncelıkle merhaba bende yenı katıldım aranıza .. 1 yıllık evlıyım ve bır bebegım olmasını bende cokk ıstıordum 3 ay önce düşük yaptım cok ama cok üzüldüm halıyle.. benımkı tamamıyle doktorumun hatasından oldu.. karnımda 15 gün ölü kalmıs ve ben en son kontrole gıttıgmde bıle bana yasadıgını söluordu sadece düşük tehlıken var demıstı ama ıcım rahat etmedı hamılelıgım 3.ayına gırmek uzereydı ama 2.5 aylıkken yasamını yıtırmıs bebegım.. eşim hep erkek olsun ıstıordu bende kız baska bı doktora gıttgımde ölü oldugunu ve acılen alınması gerektıgını rahıme yapıstıgını söledı ve bebegım erkekti :( ben apar topar aldırdım ve sımdı yenıden bı bebek sahıbı olmak ıstıorum benden cokda eşim ıstıor buda benı dahada cok etkılıor umarım en kısa zamanda yenıden hamıle olurum​

amin canım kafana takma en yakın zamanda inşallah

diğer arkadaşlar sizde aramıza hoşgeldiniz ve rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı hiçbirimize

kızlar sizler nasılsınız

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Umutluyuz.............................09 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran
xxxxxangel............................14 Temmuz
Lolo.......................................21 Temmuz
Meliike...................................01 Agustos
Anjelic.....................................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Fikirevi.................................yirmi altıncı hamiş
Dinamiss..............................yirmi yedinci hamiş
Mehtapgülü...........................yirmi sekizinci hamiş

:CüvCüv:DOĞUM YAPANLAR HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx:ecrin_bebek:
Tosbaa8:emir_bebek:
Nilayyy:emir_bebek:
Naren :ecrin_bebek:
Minik kelebek(tuğba):ecrin_bebek:

topiğimize yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.geçmişler olsun diliyorum .rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
tuğbişimi daha tebrik edemedim bile buradan edeyim öncelikle.hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsün evladını ömürlü ve çook mutlu olsun.allah bizlerede nasip etsin inşallah.

arkadaslar bende 6ay önce bebegimi düşürdüm çok kötü günlerdi beni ancak siz anlarsınız allah kimseye yastmasın şimdi 3 aydır bekliyorum ama olmuyo üzülüyorum insallah bi gün benimde bi bebegim olur hayırlısıyla tabi bide benimle aynı seyleri yasayan herkesin...senağlamaa.

slm arkadaşlar bayadır bakamıyodum topiğe hamişler çoğalmış hadi bakalım hayırlısı.umudunuzu kaybetmeyın olur mu.dualrım hepinizle.Rabbım en kısa zamanda bi bebiş versınn...:Saruboceq:

merhaba ben ebru daha 10 dakika önce üye oldum bende 3 gün önce düşük yaptım sat'a göre 6 haftalıktı ama bhcg ye göre 3 haftalıktı doktorum olabilecekleri söylemişti ve dediği gibide oldu cumartesi günü ağrı ve kanamam başladı 3 gündür kanamam var ama çok ağrım yok hafif doktor tutunamadığını söyledi eğer bu genetik birşeyse bir daha hamile kalamayacağımı kalsamda hep düşük olacağını söyledi şu an psikolojim çok bozuk bu siteye üye olmak istedim dertlerimi paylaşmak için gerçekten doktorum dediği gibi hep düşük mü olucak ben 28 günde bir adet görüyorum kist falanda yok kan uyuşmazlığımızda yok eşimle 14 ay korunduk temmuz ayından beri korunmayı bıraktık ilk kaldım ama o da düştü şimdi korkuyorum doktorda öyle diyince korktum iyice ben bi daha hamile kalamayacak mıyım :sinifsinif:

herkese slmlar..
yeni gelen arkadaşlarım,hepiniz hoşgeldiniz.hepinize geçmiş olsun.keşke yaşamasaydık hiç birimiz bu acıyı ama rabbim herşeyin hayırlısı bilir.hepiniz bi gün benim tekrar yaşadığım bu mutluluğu yaşayacaksınız allahın izniyle inşallah.sadece sabır arkadaşlar.minişleriniz zamanı geldiğinde konacaklar göbüşünüze.
tubişimiz meleğini kucağına almış ne güzel,maşallah.darısı bizim başımıza inşallah.
tebrik ediyorum arkadaşımı,rabbim hep sağlık sıhhat versin inşallah,mutlulukları daim olsun..
fundacım sen nasılsın tatlım,arada uğruyorum topikimize ama kimseler olmuyo.
esracım,nasıl gidiyo hamilelik,kızın nasıl,herşey yolundadır inşllah.biz iyiyiz çok şükür.yavaş yavaş ağırlaşıyorum sanırım,gece uykularım bölük pörçük valla.bide 2 kat fazla terliyorum.snde ne var ne yok?
mehtapcım görünmüyo bu aralar merak ettim bebeği ve kendisi iyidir umarım..

merhaba ben ebru daha 10 dakika önce üye oldum bende 3 gün önce düşük yaptım sat'a göre 6 haftalıktı ama bhcg ye göre 3 haftalıktı doktorum olabilecekleri söylemişti ve dediği gibide oldu cumartesi günü ağrı ve kanamam başladı 3 gündür kanamam var ama çok ağrım yok hafif doktor tutunamadığını söyledi eğer bu genetik birşeyse bir daha hamile kalamayacağımı kalsamda hep düşük olacağını söyledi şu an psikolojim çok bozuk bu siteye üye olmak istedim dertlerimi paylaşmak için gerçekten doktorum dediği gibi hep düşük mü olucak ben 28 günde bir adet görüyorum kist falanda yok kan uyuşmazlığımızda yok eşimle 14 ay korunduk temmuz ayından beri korunmayı bıraktık ilk kaldım ama o da düştü şimdi korkuyorum doktorda öyle diyince korktum iyice ben bi daha hamile kalamayacak mıyım :sinifsinif:

canım hoşgeldin ve çok geçmiş olsun. ben açıkçası doktorunu pek anlayamadım. Güvendiğin bir dr mu ? ilk gebelikte düşük gerçekleşip doktorunun bu derece olumsuz konuşması beni rahatsız etti açıkçası. Demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş ki vucudun bunu doğal yoldan atmış. ben de 2 düşük geçirdim ve şu an 20 haftalık hamileyim. benim sana tavsiyem şu kesinlikle dr unu değiştir. bir kere düşük yapan hep düşük yapacak diye bir durum yok. kafana birşey takılırsa sor olur mu?

arkadaslar bende 6ay önce bebegimi düşürdüm çok kötü günlerdi beni ancak siz anlarsınız allah kimseye yastmasın şimdi 3 aydır bekliyorum ama olmuyo üzülüyorum insallah bi gün benimde bi bebegim olur hayırlısıyla tabi bide benimle aynı seyleri yasayan herkesin...senağlamaa.

canım olur tabiki olumsuz düşünme birgün inşallah hepimiz kucağımıza alıcaz bebişlerimizi

ya gerçekten nasıl bir doktormuş o yaa,arkadaşım sen doktorunu hemen değiştir,herşeyin bir çaresi var bir kere düşük yaptıysan bir kez daha olacak anlamına gelmiyor ya da hiç çocuğun olmayacağı anlamına da gelmez senin moralini bozmak için elinden geleni yapmış hamilelikte moral çok önemlidir olumsuz düşünürsen olumsuz olur canım ben bizzat bunu yaşadım o yüzden doktorunu doğru seç.Doktor çok önemlidir.

herkese slmlar..
yeni gelen arkadaşlarım,hepiniz hoşgeldiniz.hepinize geçmiş olsun.keşke yaşamasaydık hiç birimiz bu acıyı ama rabbim herşeyin hayırlısı bilir.hepiniz bi gün benim tekrar yaşadığım bu mutluluğu yaşayacaksınız allahın izniyle inşallah.sadece sabır arkadaşlar.minişleriniz zamanı geldiğinde konacaklar göbüşünüze.
tubişimiz meleğini kucağına almış ne güzel,maşallah.darısı bizim başımıza inşallah.
tebrik ediyorum arkadaşımı,rabbim hep sağlık sıhhat versin inşallah,mutlulukları daim olsun..
fundacım sen nasılsın tatlım,arada uğruyorum topikimize ama kimseler olmuyo.
esracım,nasıl gidiyo hamilelik,kızın nasıl,herşey yolundadır inşllah.biz iyiyiz çok şükür.yavaş yavaş ağırlaşıyorum sanırım,gece uykularım bölük pörçük valla.bide 2 kat fazla terliyorum.snde ne var ne yok?
mehtapcım görünmüyo bu aralar merak ettim bebeği ve kendisi iyidir umarım..

minik kelebek inşallah senin de dediğin gibi bu mutluluğu hepimiz tadarız aslında geçmişte olumsuzluklar yaşayıp sonra da isteklerinizin gerçekleşmesi gerçekten bize çok moral oluyor hayatta imkansız diye birşey yoktur insan yeterki yürekten istesin ve yılmasın

canim nasil oluor 3 ay sonra yasagi bozdunuz? beni o kadar korkuttularki hamile kalma 6 ay kalirsan yine duser dediler. ama ben normal yola dusurdum kurtas olmadim lutfen beni bilgilendirin

tatLım sana yanlış bişi sölemek istemem.. söle bısı var her vücut farklıdır her bünyenın etkı tepkısı cok farklıdır. ßen 3 ay önce kurtaj oldum dusuk deıldı benım bebegım karnımda ölmüş 15 gun ölü kalmıs .. doktorum 3 ay korunmamı ıstedı...ama ben 1 ay korundum doktoruma sordum bu korunmadakı amac ne dıe yha bızımkı teorık korunun dememızdekı amac rahimin dinlenmesı ıcın sadece dedı...zaten hemen hamıle kalamazsın yenı kurtaj oldugun ıcın rahım yıprandı dedı umarım bu bilgiler yardımcı olmustur sana bı nevi

merhaba,
ben de mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.doktorum korunmana gerek yok dedi ama biz 3 ay korunduk.şimdi tekrar hamileyim 4+6.ilk gebeliğimde de ilk denememizde olmuştu şimdi yine ilk denememizde oldu.ama ilkiyle belirtiler çok farklıydı.umarım hamileliğimde farklı olur ve herşey yolunda gider.2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah.
çok fazla kafaya takmamak,rahat olmak ve pozitif düşünmek çok önemli.ben bu sefer herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum.

isteyen herkes inşallah bir an önce sağlıkla bebişine kavuşur.

Back
X