- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.961
evet canim ben de bi 3 ay dinlenmeyi dusunuom rabbim nasip ederse olur ins. suan hamilamisiniz? benim kurtajsiz oldu daha cok kucuktu 4 haftalik oldugu gun dustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, teşekkür ederim, seninde ilk düşüğünmüydü...
merhaba kızlar nasılsınız?giremedim epeydir...5,5 aylık olduk biz..ama lekelenmelerim var,plasenta previadan ötürü...evde dinleniyorum yatıyorum daha doğrusu...çok moral bozucu bişey,vakit de geçmiyo..dua ediyorum sadece,bi daha aynı acıları yaşamamak için..siz de dua edin ne olur...
kıslarr geçen hafta bugun 8 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim çok üzgünüm![]()
öncelıkle merhaba bende yenı katıldım aranıza .. 1 yıllık evlıyım ve bır bebegım olmasını bende cokk ıstıordum 3 ay önce düşük yaptım cok ama cok üzüldüm halıyle.. benımkı tamamıyle doktorumun hatasından oldu.. karnımda 15 gün ölü kalmıs ve ben en son kontrole gıttıgmde bıle bana yasadıgını söluordu sadece düşük tehlıken var demıstı ama ıcım rahat etmedı hamılelıgım 3.ayına gırmek uzereydı ama 2.5 aylıkken yasamını yıtırmıs bebegım.. eşim hep erkek olsun ıstıordu bende kız baska bı doktora gıttgımde ölü oldugunu ve acılen alınması gerektıgını rahıme yapıstıgını söledı ve bebegım erkektiben apar topar aldırdım ve sımdı yenıden bı bebek sahıbı olmak ıstıorum benden cokda eşim ıstıor buda benı dahada cok etkılıor umarım en kısa zamanda yenıden hamıle olurum
merhaba ben ebru daha 10 dakika önce üye oldum bende 3 gün önce düşük yaptım sat'a göre 6 haftalıktı ama bhcg ye göre 3 haftalıktı doktorum olabilecekleri söylemişti ve dediği gibide oldu cumartesi günü ağrı ve kanamam başladı 3 gündür kanamam var ama çok ağrım yok hafif doktor tutunamadığını söyledi eğer bu genetik birşeyse bir daha hamile kalamayacağımı kalsamda hep düşük olacağını söyledi şu an psikolojim çok bozuk bu siteye üye olmak istedim dertlerimi paylaşmak için gerçekten doktorum dediği gibi hep düşük mü olucak ben 28 günde bir adet görüyorum kist falanda yok kan uyuşmazlığımızda yok eşimle 14 ay korunduk temmuz ayından beri korunmayı bıraktık ilk kaldım ama o da düştü şimdi korkuyorum doktorda öyle diyince korktum iyice ben bi daha hamile kalamayacak mıyım :sinifsinif:
arkadaslar bende 6ay önce bebegimi düşürdüm çok kötü günlerdi beni ancak siz anlarsınız allah kimseye yastmasın şimdi 3 aydır bekliyorum ama olmuyo üzülüyorum insallah bi gün benimde bi bebegim olur hayırlısıyla tabi bide benimle aynı seyleri yasayan herkesin...senağlamaa.
merhaba ben ebru daha 10 dakika önce üye oldum bende 3 gün önce düşük yaptım sat'a göre 6 haftalıktı ama bhcg ye göre 3 haftalıktı doktorum olabilecekleri söylemişti ve dediği gibide oldu cumartesi günü ağrı ve kanamam başladı 3 gündür kanamam var ama çok ağrım yok hafif doktor tutunamadığını söyledi eğer bu genetik birşeyse bir daha hamile kalamayacağımı kalsamda hep düşük olacağını söyledi şu an psikolojim çok bozuk bu siteye üye olmak istedim dertlerimi paylaşmak için gerçekten doktorum dediği gibi hep düşük mü olucak ben 28 günde bir adet görüyorum kist falanda yok kan uyuşmazlığımızda yok eşimle 14 ay korunduk temmuz ayından beri korunmayı bıraktık ilk kaldım ama o da düştü şimdi korkuyorum doktorda öyle diyince korktum iyice ben bi daha hamile kalamayacak mıyım :sinifsinif:
herkese slmlar..
yeni gelen arkadaşlarım,hepiniz hoşgeldiniz.hepinize geçmiş olsun.keşke yaşamasaydık hiç birimiz bu acıyı ama rabbim herşeyin hayırlısı bilir.hepiniz bi gün benim tekrar yaşadığım bu mutluluğu yaşayacaksınız allahın izniyle inşallah.sadece sabır arkadaşlar.minişleriniz zamanı geldiğinde konacaklar göbüşünüze.
tubişimiz meleğini kucağına almış ne güzel,maşallah.darısı bizim başımıza inşallah.
tebrik ediyorum arkadaşımı,rabbim hep sağlık sıhhat versin inşallah,mutlulukları daim olsun..
fundacım sen nasılsın tatlım,arada uğruyorum topikimize ama kimseler olmuyo.
esracım,nasıl gidiyo hamilelik,kızın nasıl,herşey yolundadır inşllah.biz iyiyiz çok şükür.yavaş yavaş ağırlaşıyorum sanırım,gece uykularım bölük pörçük valla.bide 2 kat fazla terliyorum.snde ne var ne yok?
mehtapcım görünmüyo bu aralar merak ettim bebeği ve kendisi iyidir umarım..
canim nasil oluor 3 ay sonra yasagi bozdunuz? beni o kadar korkuttularki hamile kalma 6 ay kalirsan yine duser dediler. ama ben normal yola dusurdum kurtas olmadim lutfen beni bilgilendirin