• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende cok korkuyorum düsükten sonra tekrar gebe kalırmıyım gene düsermi zaman herseyin ilacı bekleyip görmekten baska caremiz yok

canım kendini şimdiden böyle düşüncelerle üzme ve kendine iyi bak

arkadaslar bende 6ay önce bebegimi düşürdüm çok kötü günlerdi beni ancak siz anlarsınız allah kimseye yastmasın şimdi 3 aydır bekliyorum ama olmuyo üzülüyorum insallah bi gün benimde bi bebegim olur hayırlısıyla tabi bide benimle aynı seyleri yasayan herkesin...senağlamaa.

canım stres yapma ben 8 ay bekledim ve rabbim o zaman nasip etti.senin bebişininde geleceği zaman vardır

herkese slmlar..
yeni gelen arkadaşlarım,hepiniz hoşgeldiniz.hepinize geçmiş olsun.keşke yaşamasaydık hiç birimiz bu acıyı ama rabbim herşeyin hayırlısı bilir.hepiniz bi gün benim tekrar yaşadığım bu mutluluğu yaşayacaksınız allahın izniyle inşallah.sadece sabır arkadaşlar.minişleriniz zamanı geldiğinde konacaklar göbüşünüze.
tubişimiz meleğini kucağına almış ne güzel,maşallah.darısı bizim başımıza inşallah.
tebrik ediyorum arkadaşımı,rabbim hep sağlık sıhhat versin inşallah,mutlulukları daim olsun..
fundacım sen nasılsın tatlım,arada uğruyorum topikimize ama kimseler olmuyo.
esracım,nasıl gidiyo hamilelik,kızın nasıl,herşey yolundadır inşllah.biz iyiyiz çok şükür.yavaş yavaş ağırlaşıyorum sanırım,gece uykularım bölük pörçük valla.bide 2 kat fazla terliyorum.snde ne var ne yok?
mehtapcım görünmüyo bu aralar merak ettim bebeği ve kendisi iyidir umarım..

canım rabbime şükür şimdilikl iyi gidiyor ama midemde ekşimeler başladı.kızım iyi teyzesi pıt pıt atıyor artık dışarıdan gözüküyor hareketleri.uyku sorunu ve terleme bendede var canım. bazen bir ateş basıyor sorma pancar gibi oluyorum.senin prens nasıl bakalım

tuğbacığıma çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve rabbim analı babalı büyütsün diyorum

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ve geçmiş olsun

fundacığım artık görüşemiyoruz canım benim nasılsın

merhaba ben ebru daha 10 dakika önce üye oldum bende 3 gün önce düşük yaptım sat'a göre 6 haftalıktı ama bhcg ye göre 3 haftalıktı doktorum olabilecekleri söylemişti ve dediği gibide oldu cumartesi günü ağrı ve kanamam başladı 3 gündür kanamam var ama çok ağrım yok hafif doktor tutunamadığını söyledi eğer bu genetik birşeyse bir daha hamile kalamayacağımı kalsamda hep düşük olacağını söyledi şu an psikolojim çok bozuk bu siteye üye olmak istedim dertlerimi paylaşmak için gerçekten doktorum dediği gibi hep düşük mü olucak ben 28 günde bir adet görüyorum kist falanda yok kan uyuşmazlığımızda yok eşimle 14 ay korunduk temmuz ayından beri korunmayı bıraktık ilk kaldım ama o da düştü şimdi korkuyorum doktorda öyle diyince korktum iyice ben bi daha hamile kalamayacak mıyım :sinifsinif:

merhaba ebru, bende bundan 1,5 ay önce bebeğimin kalp atışları durduğu için 6. haftada kürtaj olmak durumunda kaldım. Benim doktorum böyle birşey söylemedi, genetiğe gönderdik ama ordan bir sonuç alamadık, bebek çok küçük olduğu için herhangi bir üreme olmadı, genetik bir bozukluk muhtemelen dedi, olabilir dedi, yeniden deneyeceğiz dedi, böyle bir ifade kullanmadı, bence başka doktorlarada danış ve moralini bozma, üstelik benim bir arkadaşım düşükten sonra yaptırdığı tahlilde kromozom anomalisi çıktığı halde tekrar hamile kaldı ve şu anda allah nazardan saklasın gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyor, umarım bu bilgiler işine yarar, sevgilerle..

merhaba,
ben de mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.doktorum korunmana gerek yok dedi ama biz 3 ay korunduk.şimdi tekrar hamileyim 4+6.ilk gebeliğimde de ilk denememizde olmuştu şimdi yine ilk denememizde oldu.ama ilkiyle belirtiler çok farklıydı.umarım hamileliğimde farklı olur ve herşey yolunda gider.2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah.
çok fazla kafaya takmamak,rahat olmak ve pozitif düşünmek çok önemli.ben bu sefer herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum.

isteyen herkes inşallah bir an önce sağlıkla bebişine kavuşur.

hoşgeldin canım. inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun.

slm arkadaşlar bende 8haftalık bebegmı kaybettım ilk bebegımdı:(korkuyorum..daha 15gün oldu ama tekrar aynı şeylerı yaşamak istemıyorum 6ay 1yıl bebek düşünemiyorum..zamanı geldıgınde hayırlısıyla rabbım verecektır inş

:teselli::teselli:
slm arkadaşlar bende 8haftalık bebegmı kaybettım ilk bebegımdı:(korkuyorum..daha 15gün oldu ama tekrar aynı şeylerı yaşamak istemıyorum 6ay 1yıl bebek düşünemiyorum..zamanı geldıgınde hayırlısıyla rabbım verecektır inş

çok geçmiş olsun canım , zamanla düzelir herşey umudunu yitirme hiçbirzaman yine olacak bebegin hemde bu sefer saglıklı bir şeklilde

merhaba ebru, bende bundan 1,5 ay önce bebeğimin kalp atışları durduğu için 6. haftada kürtaj olmak durumunda kaldım. Benim doktorum böyle birşey söylemedi, genetiğe gönderdik ama ordan bir sonuç alamadık, bebek çok küçük olduğu için herhangi bir üreme olmadı, genetik bir bozukluk muhtemelen dedi, olabilir dedi, yeniden deneyeceğiz dedi, böyle bir ifade kullanmadı, bence başka doktorlarada danış ve moralini bozma, üstelik benim bir arkadaşım düşükten sonra yaptırdığı tahlilde kromozom anomalisi çıktığı halde tekrar hamile kaldı ve şu anda allah nazardan saklasın gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyor, umarım bu bilgiler işine yarar, sevgilerle..

bende hemen kendimden örnek vereyim. ikinci gebeliğimi kalbi durduğu için 3. ay kaybettim. yapılan genetik testte down sendromu olduğunu öğrendim. sonra bana ve eşime bakıldı hiçbirşey çıkmadı. şu an tekrar hamileyim ve gayet iyiyim çok şükür. amniosenteze kadar yaptırdım Rabbime şükürler olsun sapasağlam çıktı. dolayısıyla tekrar ve tekrar söylüyorum kesinlikle başka dr a görünülmeli

canım hoşgeldin ve çok geçmiş olsun. daha yaşadıkların çok yeni. en önemlisi senin kendini hazır hissettiğin zaman denemek. İnşallah Allahım sana en hayırlı zamanda bir evlat nasip eder.

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlaarrr...
geçen ramazanda bu başlıkta neler paylaşmıştıkkkk:))) aklıma geldikçe gülüyorumm..
bu mübarek günlerde allah herkesin dualarını kabul etsin inşallaahh..

merhaba arkadaşlar.ben de 2 ay önce 4,5 aylık bebeğimi düşürdüm.Benim problemim çift uterus.düşük riski çok fazla oluyor.neyseki 4 yaşında bir oğlum var.bu beni teselli ediyor. Ama yinede bir çocuğum daha olsun istiyorum.çünkü ben ve eşim tek çocuk.oğlumun bir kardeşi olması iyi olurdu.benimle aynı problemi olan arkadaşların mesajını bekliyorum

geçen ramazanda bu başlıkta neler paylaşmıştıkkkk:))) aklıma geldikçe gülüyorumm..

hayırlı ramazanlar..
evet Aylincim geçen ramazan resmen online yapıyorduk bebişleri:))))))
tuğba koştura koştura gelmişti ne gülmüştük:)))kaydirigubbakcemile3
şimdi aldık kucağımıza bebeklerimizi..:nazar:
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu şu mübarek ayda..

mrhb arkadaslar.. ben üç tane düşük yaptım. hem de hepsi karnımda öldü.sabrediyoruz...allah kimseye yasatmasn. su an yapılan tetkiklern sonuçlarını bekliyoruz. ama allah büyük inşallah herkese hayırlısından ve sağlıklı evlatlar versn.. kimse üzülmesn. hayat br imtihan...:Saruboceq:

şekerle nasılsınız herkeze hayırlı ramazanlar ben hala aynıyım 3 ay oldu korunmayı bırakalı hayırlısı inşallah mehtap gülü nasılsın hiç yazmıyorsun umarım iyisindir anjelic meelike funda ve tüm arkadaslar umarım iyinizdir bugünlerde sessiz topic inşallah bu sessizlik güzelhaberlerin habercisidir hepinizi öpüyorum şu mübarek günlerde Allah hepimizin duaların kabul etsin

canım maşallah oğluşaaa. Aminnn aminnnn:nazar:

merhaba arkadaşlar.ben de 2 ay önce 4,5 aylık bebeğimi düşürdüm.Benim problemim çift uterus.düşük riski çok fazla oluyor.neyseki 4 yaşında bir oğlum var.bu beni teselli ediyor. Ama yinede bir çocuğum daha olsun istiyorum.çünkü ben ve eşim tek çocuk.oğlumun bir kardeşi olması iyi olurdu.benimle aynı problemi olan arkadaşların mesajını bekliyorum
çok geçmiş olsun canım. Allah oğluna uzun ömürler versin

hayırlı ramazanlar..
evet Aylincim geçen ramazan resmen online yapıyorduk bebişleri:))))))
tuğba koştura koştura gelmişti ne gülmüştük:)))kaydirigubbakcemile3
şimdi aldık kucağımıza bebeklerimizi..:nazar:
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu şu mübarek ayda..

sana da hayırlı ramazanlar canım. Oğluş kocaman olmuşş

mrhb arkadaslar.. ben üç tane düşük yaptım. hem de hepsi karnımda öldü.sabrediyoruz...allah kimseye yasatmasn. su an yapılan tetkiklern sonuçlarını bekliyoruz. ama allah büyük inşallah herkese hayırlısından ve sağlıklı evlatlar versn.. kimse üzülmesn. hayat br imtihan...:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin

şekerle nasılsınız herkeze hayırlı ramazanlar ben hala aynıyım 3 ay oldu korunmayı bırakalı hayırlısı inşallah mehtap gülü nasılsın hiç yazmıyorsun umarım iyisindir anjelic meelike funda ve tüm arkadaslar umarım iyinizdir bugünlerde sessiz topic inşallah bu sessizlik güzelhaberlerin habercisidir hepinizi öpüyorum şu mübarek günlerde Allah hepimizin duaların kabul etsin

selam canım. sana da hayırlı ramazanlar. Amin canımm herkesin duası kabul olsun inşallah.

iyiyim canım ne olsun işte bende birşey yok hala olsa müjde vericemde her ay adet oldum diye yazmak istemiyorum buraya :kedi:
gerçekten topik çok sesiz canların kızlaaarrr
ya mehtabı bende çok merak ettim birşeyde demedi nasıl acaba bebişi

sanada hayırlı ramazanlar canım benim korunmayı bırakmışsın inşallah en yakın zamanda bebişin seni bekletmeden gelir. gerçi hamile kalıncada stres bitmiyorki acaba nasıl ne durumda diye düşünmeden duramıyorsun. benim bebişim aşağıda duruyor hep şimdide korkmaya başladım erken doğum olur diye.işte böyle canım

iyiyim canım ne olsun işte bende birşey yok hala olsa müjde vericemde her ay adet oldum diye yazmak istemiyorum buraya :kedi:
gerçekten topik çok sesiz canların kızlaaarrr
ya mehtabı bende çok merak ettim birşeyde demedi nasıl acaba bebişi

canım inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi vermeyi rabbim sanada nasip eder. kızlaaar hamileyim dersin bizde yavaş yavaş oynarız.

merhaba arkadaslar aranıza bugün katıldım ve konuyu görünce bende hemen atladım benimde dört yasında bir kızım var geçen yıl bir düsük yaptım ve tekrar bebek istiyorum ama dört aydır tık yok

canım inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi vermeyi rabbim sanada nasip eder. kızlaaar hamileyim dersin bizde yavaş yavaş oynarız.

canım benim yaa inşallah... yavaş yavaş mı kaydirigubbakcemile3 ilahi esroş güldürdün beni yaa
canım bebiş aşşağıda demişsin dr birşey demedimi bunun hakkında erken doğum falan diye ihmal etme sakın

canım benim yaa inşallah... yavaş yavaş mı kaydirigubbakcemile3 ilahi esroş güldürdün beni yaa
canım bebiş aşşağıda demişsin dr birşey demedimi bunun hakkında erken doğum falan diye ihmal etme sakın

ne yapalım canım hamişler hızlı oynayamaz yeni gelin gibi süzüle süzüle oynarız.bebişimin poposu aşağıdaymış o yüzden öyle hissediyormuşum. şimdilik korkulacak birşey yok.772 gr olmuş büyüyor yani. rabbim en yakın zamanda seninde bebişinin durumlarını yazacağın günü nasip etsin. durmak yok yola devam canım

ne yapalım canım hamişler hızlı oynayamaz yeni gelin gibi süzüle süzüle oynarız.bebişimin poposu aşağıdaymış o yüzden öyle hissediyormuşum. şimdilik korkulacak birşey yok.772 gr olmuş büyüyor yani. rabbim en yakın zamanda seninde bebişinin durumlarını yazacağın günü nasip etsin. durmak yok yola devam canım

inşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X