E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.981
bende cok korkuyorum düsükten sonra tekrar gebe kalırmıyım gene düsermi zaman herseyin ilacı bekleyip görmekten baska caremiz yok
canım kendini şimdiden böyle düşüncelerle üzme ve kendine iyi bak
arkadaslar bende 6ay önce bebegimi düşürdüm çok kötü günlerdi beni ancak siz anlarsınız allah kimseye yastmasın şimdi 3 aydır bekliyorum ama olmuyo üzülüyorum insallah bi gün benimde bi bebegim olur hayırlısıyla tabi bide benimle aynı seyleri yasayan herkesin...senağlamaa.
canım stres yapma ben 8 ay bekledim ve rabbim o zaman nasip etti.senin bebişininde geleceği zaman vardır
herkese slmlar..
yeni gelen arkadaşlarım,hepiniz hoşgeldiniz.hepinize geçmiş olsun.keşke yaşamasaydık hiç birimiz bu acıyı ama rabbim herşeyin hayırlısı bilir.hepiniz bi gün benim tekrar yaşadığım bu mutluluğu yaşayacaksınız allahın izniyle inşallah.sadece sabır arkadaşlar.minişleriniz zamanı geldiğinde konacaklar göbüşünüze.
tubişimiz meleğini kucağına almış ne güzel,maşallah.darısı bizim başımıza inşallah.
tebrik ediyorum arkadaşımı,rabbim hep sağlık sıhhat versin inşallah,mutlulukları daim olsun..
fundacım sen nasılsın tatlım,arada uğruyorum topikimize ama kimseler olmuyo.
esracım,nasıl gidiyo hamilelik,kızın nasıl,herşey yolundadır inşllah.biz iyiyiz çok şükür.yavaş yavaş ağırlaşıyorum sanırım,gece uykularım bölük pörçük valla.bide 2 kat fazla terliyorum.snde ne var ne yok?
mehtapcım görünmüyo bu aralar merak ettim bebeği ve kendisi iyidir umarım..
canım rabbime şükür şimdilikl iyi gidiyor ama midemde ekşimeler başladı.kızım iyi teyzesi pıt pıt atıyor artık dışarıdan gözüküyor hareketleri.uyku sorunu ve terleme bendede var canım. bazen bir ateş basıyor sorma pancar gibi oluyorum.senin prens nasıl bakalım
tuğbacığıma çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve rabbim analı babalı büyütsün diyorum
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ve geçmiş olsun
fundacığım artık görüşemiyoruz canım benim nasılsın