şuanda 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bebeğim gidiyo benden.bhcg değerim günden güne düşüyor.düşük yapmayı bekliyorum. bugünden itibaren kasıklarıma ağrı girmeye başladı. dr evde düşür parça kalırsa alırız bayramdan sonra dedi. düşmezse de yine bayramdan sonra kürtaj yapacak. ama ben korkuyorum. neyle karşılaşacağımı ne yaşayacağımı bilmiyorumya o yüzden... bana yardım edin akıl verin. siz neler yaşadınız ben neyle karşılaşıcam söyleyin???
şuanda 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bebeğim gidiyo benden.bhcg değerim günden güne düşüyor.düşük yapmayı bekliyorum. bugünden itibaren kasıklarıma ağrı girmeye başladı. dr evde düşür parça kalırsa alırız bayramdan sonra dedi. düşmezse de yine bayramdan sonra kürtaj yapacak. ama ben korkuyorum. neyle karşılaşacağımı ne yaşayacağımı bilmiyorumya o yüzden... bana yardım edin akıl verin. siz neler yaşadınız ben neyle karşılaşıcam söyleyin???
kanaman adet gibi değilde oluk oluk mu geldi? adet gibi gelir deniliyor ama ayırt edemem diye korkuyorum. dr yoğun gelirse hemen acile git dedi çünkü.canim arkadasim evet diger arkadaslarinda soyledigi gibi evde yap benimde 2 dusugum oldu 2. dusugumde gece sabaha kadar sancidan kivrandim dusuk oldugunu bilmiyordumda benimkide 6 haftalikti ve sabaha karsi kanamam yogun bir sekilde basladi ve sabahta ailen hastaneye gittik dusmsine ragmen kurtajda yaptilar bana inan cok zordu benim icin ama kurtajin verdigi aci veya cektigim o sancinin acisi degil bebegimin gitmis olmasi sonrasinda kendimi toparlamam zaman aldi simdi daha iyiyim sakin uzulme lutfen herseyin hayirlisi
benimde 2 gündür ağrım vardı ama bugün iyiyim... değerlerimde cuma gününden itibaren düşmeye başladı. düşük yapıyosun dediler. ama bende öyle yoğun bir kanama yok. sadece kahverengi lekelenme oluyo. neden kanamam olmadı ben bilmiyorumcanim allah esirgesin ama eger bu durumu yasarsan belin kopacakmis gibi agriyor ben agridan kivrandim agladim dusun ve sonrasinda da yogun bi kanama basliyor
canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun her zaman ben düşük yapmadım bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar seni de kürtaj olursa mutlaka anestezi ile yaptırşuanda 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bebeğim gidiyo benden.bhcg değerim günden güne düşüyor.düşük yapmayı bekliyorum. bugünden itibaren kasıklarıma ağrı girmeye başladı. dr evde düşür parça kalırsa alırız bayramdan sonra dedi. düşmezse de yine bayramdan sonra kürtaj yapacak. ama ben korkuyorum. neyle karşılaşacağımı ne yaşayacağımı bilmiyorumya o yüzden... bana yardım edin akıl verin. siz neler yaşadınız ben neyle karşılaşıcam söyleyin???
benimde değerim 357-225-170 bugün itibariyle... düşük yapıyosun dediler... 2 gün sancım ve kahverengi lekelenmem oldu... bugün hiç bişeyim kalmadı. kanamada yok... bu nasıl düşük yapma anlamadımcanım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun her zaman ben düşük yapmadım bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar seni de kürtaj olursa mutlaka anestezi ile yaptır
benimde değerim 357-225-170 bugün itibariyle... düşük yapıyosun dediler... 2 gün sancım ve kahverengi lekelenmem oldu... bugün hiç bişeyim kalmadı. kanamada yok... bu nasıl düşük yapma anlamadım
bebeğin kaç haftalıktı canım çokmu küçüktü acaba ondan mıCanım sanada çok geçmiş olsunduşuk nasıl oluyor pek bilmiyorum ama benim kurtajdan 4 gün sonra bile değerim 2099 du çok yavaş yavaş düştü nneden bilmiyorum ama öyleydi sna kanama m çok oldu senin olmaması çok ilginç düşük olduğuna emin misin tekrar doktoruna danış istersen
daha bugün gittim... değerimin 225den 170 e düştüğünü görünce düşük yapıyosun dedi. bugün hafif kahverengi lekelenmem vardı bitti... gayet rahatım. ağrımda yokCanım sanada çok geçmiş olsunduşuk nasıl oluyor pek bilmiyorum ama benim kurtajdan 4 gün sonra bile değerim 2099 du çok yavaş yavaş düştü nneden bilmiyorum ama öyleydi sna kanama m çok oldu senin olmaması çok ilginç düşük olduğuna emin misin tekrar doktoruna danış istersen
son adet tarihim 22 ağustos... 6 haftalık... ama 2 hafta geriden geliyor. geç döllenme var diyebebeğin kaç haftalıktı canım çokmu küçüktü acaba ondan mı
İnan bana aynı durumdayız. Bana da perşembe günü dr değerin düşmüş dedi. Sat 19 ağustos. Geç döllenme var dedi. Düşük yapıcaksın dedi. Lekelenme dışında hiçbişeyim yok.ağrım vardı hafif o da bitti.ama bide dr vücut düşük yapmayı unutabilir kese taşlaşır kalır o zamabn da kürtaj yaparız bayramdan sonra dedi. Ben de diyorumki bir umut kendi kendime acaba değer yine artmaya mı başladıki belki de bebek iyi...benimde 2 gündür ağrım vardı ama bugün iyiyim... değerlerimde cuma gününden itibaren düşmeye başladı. düşük yapıyosun dediler. ama bende öyle yoğun bir kanama yok. sadece kahverengi lekelenme oluyo. neden kanamam olmadı ben bilmiyorum
bende aynı şeyleri düşünüyorum. aynıyız yani... böyleİnan bana aynı durumdayız. Bana da perşembe günü dr değerin düşmüş dedi. Sat 19 ağustos. Geç döllenme var dedi. Düşük yapıcaksın dedi. Lekelenme dışında hiçbişeyim yok.ağrım vardı hafif o da bitti.ama bide dr vücut düşük yapmayı unutabilir kese taşlaşır kalır o zamabn da kürtaj yaparız bayramdan sonra dedi. Ben de diyorumki bir umut kendi kendime acaba değer yine artmaya mı başladıki belki de bebek iyi...
İnan bana aynı durumdayız. Bana da perşembe günü dr değerin düşmüş dedi. Sat 19 ağustos. Geç döllenme var dedi. Düşük yapıcaksın dedi. Lekelenme dışında hiçbişeyim yok.ağrım vardı hafif o da bitti.ama bide dr vücut düşük yapmayı unutabilir kese taşlaşır kalır o zamabn da kürtaj yaparız bayramdan sonra dedi. Ben de diyorumki bir umut kendi kendime acaba değer yine artmaya mı başladıki belki de bebek iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?