düşük yapanlar bana yardım edin

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
123
şuanda 6 hafta 3 günlük hamileyim ama bebeğim gidiyo benden.bhcg değerim günden güne düşüyor.düşük yapmayı bekliyorum. bugünden itibaren kasıklarıma ağrı girmeye başladı. dr evde düşür parça kalırsa alırız bayramdan sonra dedi. düşmezse de yine bayramdan sonra kürtaj yapacak. ama ben korkuyorum. neyle karşılaşacağımı ne yaşayacağımı bilmiyorumya o yüzden... bana yardım edin akıl verin. siz neler yaşadınız ben neyle karşılaşıcam söyleyin???

öncelikle geçmiş olsun canım. 3 kere düşük yapmış biri olarak allah yardımcın olsun. evet doktorun doğru demiş en iyisi evde düşürmek ben ilk gebeliğimde 5 gün hastanede yattım düşürmek için inan psikolojim bozulmuştu. büyük parçalar genelde kanama ile gidiyor. kürtaja gelince ben hepsinde ayıkken oldum doktorun eli hafifse korkulacak bir şey yok. ama tavsiyem anestezi ile olman. kötü bir doktora gelip te 5 10 dakikalık bir işlemi yarım saatte yapamazsa canın çok yanar çünkü sonuncuda bana öyle beceriksiz bir doktor denk geldi. kendini sakin tutmaya bak olur mu. bol bol sıcak su ile yıkan.allah yardımcın olsun inşallah. bu arefe günü umarım en kısa sürede sana bir bebek nasip eder rabbim.

Merhaba öncelikle gullsee arkadsm rabbim yardımcin olsun bende 5+5 günlük hamileym kesem bir hafta gerdn gelyor yolc sa c olusmus ama bebek yok eger haftyda böyle olursa jkürtaj olacgm böyle bsey yasayan var mi bna yardım edin

canim arkadasim evet diger arkadaslarinda soyledigi gibi evde yap benimde 2 dusugum oldu 2. dusugumde gece sabaha kadar sancidan kivrandim dusuk oldugunu bilmiyordumda benimkide 6 haftalikti ve sabaha karsi kanamam yogun bir sekilde basladi ve sabahta ailen hastaneye gittik dusmsine ragmen kurtajda yaptilar bana inan cok zordu benim icin ama kurtajin verdigi aci veya cektigim o sancinin acisi degil bebegimin gitmis olmasi sonrasinda kendimi toparlamam zaman aldi simdi daha iyiyim sakin uzulme lutfen herseyin hayirlisi

inşallah rahat bi şekilde düşürürsün ve gittiğinde parça kalmamış olsun..Kalırsada anestezi istediğini özellikle vurgula 5 dakikalık bir operasyon ama olsun o psikolojiyle dayanman zorlaşır Allah yardımcın olsun rabbim en kısa sürede sana sağlıklı bir evlat nasip etsin

çok geçmiş olsun canım oncelikle.aynisini bende yasadim.hemde iki kere.dr bana progestan verdi ama yinede kaybettim.evde dusurdum bende kurtaj olmak istemedim.ama tekrar hamile kalmadan araştırma yapıldı düşük sebebim pıhtılaşma yuzundenmis.seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcın olsun inşaallah canım

kanaman adet gibi değilde oluk oluk mu geldi? adet gibi gelir deniliyor ama ayırt edemem diye korkuyorum. dr yoğun gelirse hemen acile git dedi çünkü.

canim ben boyle sanci gormedim cok siddetliydi ve kanamamda yogundu pedle bile zor tutuyordum adet kanamasinin daha yogun hali

canim allah esirgesin ama eger bu durumu yasarsan belin kopacakmis gibi agriyor ben agridan kivrandim agladim dusun ve sonrasinda da yogun bi kanama basliyor

canim allah esirgesin ama eger bu durumu yasarsan belin kopacakmis gibi agriyor ben agridan kivrandim agladim dusun ve sonrasinda da yogun bi kanama basliyor
benimde 2 gündür ağrım vardı ama bugün iyiyim... değerlerimde cuma gününden itibaren düşmeye başladı. düşük yapıyosun dediler. ama bende öyle yoğun bir kanama yok. sadece kahverengi lekelenme oluyo. neden kanamam olmadı ben bilmiyorum

canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun her zaman ben düşük yapmadım bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar seni de kürtaj olursa mutlaka anestezi ile yaptır

canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun her zaman ben düşük yapmadım bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar seni de kürtaj olursa mutlaka anestezi ile yaptır
benimde değerim 357-225-170 bugün itibariyle... düşük yapıyosun dediler... 2 gün sancım ve kahverengi lekelenmem oldu... bugün hiç bişeyim kalmadı. kanamada yok... bu nasıl düşük yapma anlamadım

Canım sanada çok geçmiş olsunduşuk nasıl oluyor pek bilmiyorum ama benim kurtajdan 4 gün sonra bile değerim 2099 du çok yavaş yavaş düştü nneden bilmiyorum ama öyleydi sna kanama m çok oldu senin olmaması çok ilginç düşük olduğuna emin misin tekrar doktoruna danış istersen
benimde değerim 357-225-170 bugün itibariyle... düşük yapıyosun dediler... 2 gün sancım ve kahverengi lekelenmem oldu... bugün hiç bişeyim kalmadı. kanamada yok... bu nasıl düşük yapma anlamadım

bebeğin kaç haftalıktı canım çokmu küçüktü acaba ondan mı

daha bugün gittim... değerimin 225den 170 e düştüğünü görünce düşük yapıyosun dedi. bugün hafif kahverengi lekelenmem vardı bitti... gayet rahatım. ağrımda yok

İnan bana aynı durumdayız. Bana da perşembe günü dr değerin düşmüş dedi. Sat 19 ağustos. Geç döllenme var dedi. Düşük yapıcaksın dedi. Lekelenme dışında hiçbişeyim yok.ağrım vardı hafif o da bitti.ama bide dr vücut düşük yapmayı unutabilir kese taşlaşır kalır o zamabn da kürtaj yaparız bayramdan sonra dedi. Ben de diyorumki bir umut kendi kendime acaba değer yine artmaya mı başladıki belki de bebek iyi...

bende aynı şeyleri düşünüyorum. aynıyız yani... böyle

bende aynı şeyleri düşünüyorum... sanki bir mucize olacakmış gibi... bir arkadaşın değerleri yükselip sonra düştü... sonra tekrardan yükselmeye başladı. kesede gözüktü... ama kese bozulmuş dedi doktor... kürtaj yaptılar... Rabbim sağlıklı olacaksa nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…