düşük yapanlar bana yardım edin

yok canım... benim değerler artmaya başlamış çok şükür... manevi tedavi yaptırdım... elhamdülillah bebişim duruyo... Rabbim herkese bu sevinci nasip etsin
Çok sevindim mesajınıza. Allah sağlıkla zamanında kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Rabbim ol derse oluyor işte.

Sonucunuz ne çıktı, merak ettim. Kalbi de pıt pıt etmiş, inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

3ay önce kalp atışı ol.aldığı için 8haftalik bebeğim kurtajla alindi oysa hic kanamam belirtim bile olmamıştı kurtaj la bebeğinin yok olması çok ama çok aci vetici bir durum su an yine hamileyim ama pskolojim hala düzelmiş değil yine bir korkum var. Kürtaj i uyutularak oldum hic birşey anlamadım sonrasında da kan uusmazligim olduğu için iğne vurulmustum onun agrisini yaşadım çok can yakiciydi iğne kürtaj dan çok korkmustum ama açısı sadece psikolojik oldu

Çok geçmiş
olsun bende kendi kendine düşük yapıyorum hala kanama var çok açılıyo zor bi durum bende yeni bir bebeği hem istiyorum hemde istemiyorum.inş bu bebeğinize allah uzun ömür versin

Çok geçmiş

olsun bende kendi kendine düşük yapıyorum hala kanama var çok açılıyo zor bi durum bende yeni bir bebeği hem istiyorum hemde istemiyorum.inş bu bebeğinize allah uzun ömür versin

Saol cnm amin inş . sana da geçmişolsun cçok üzüldüm seni su an o kadar iyi anlıyorum ki kendini toparlayıp yenidn bebis istemek iiçin en az iki ayin var cnm zaten yasak olacak iki uuç ay korunacaksin ben de ilk kürtaj oldugumda bir daha istemem dedim ama ikinci aydan itibaren çok istedim ikinci hamilelikte inşsen de bunu ttekrar yasiyacaksin biraz korkun olacak yine olur mu yinekaybeder miyim acaba diye ama inan ki her sşey güzel olacak bunu unutma canm allahın izniyle gönlünü ferah tut

İnşallah canım, Allah hakkınızda hayırlısını versin. Sakın kendini yorma, hep yat olur mu? Sonra pişmanlık fayda etmiyor. Dualarım seninle..

Çok teşekkür ederim burdan çok destek alıyorum bize korunmaya gerek yok dedi Dr çünki ben ilaçla düşürdüm kürtaj olmadı ama emin deilim eşim hemen istiyor ama yaşanılanda kolay deilmiş anladım bi hayal kuruyorsunuz ve hayalden acıya uyanıyırsunuz.bu bi imtihan geçecek ama acıya alışmak zaman alıyor bide sanki ikinci bi bebek diğerine haksızlık gibi geliyo değişik ya.aslında be arkadaşlarıma diyordum be olacağını bilmiyoruz alışmayalım ama en çok be alışmışım anne olma fikrine .bide benim sata göre 12 haftalıkta ama üç hafta geriden geliyordu yani uzun bi zaman..herşeyde var bi hayır.zamana ihtiyacım var bu kesin

Aynen zaman herşeyin ilacı zamanla herşey güzel olacak inş her derse vardır bir hayır ben böyle düşünürsek ve hic isyan etmeyerek kurtuldu o aci verici psikolojiden çok ağladım aklımahic uumulmadık zamanlarda geldi ve yer an farketmeksizin çok ağladım ama yeni bir umut yeniden gebelik inş ayni sonucu vermezse bana beni çok iyi edicek seni de inş

Allah yardimcin olsun cnm bnm eşim allah için çok iyi destek oldu ayağa kalkmmda onun etkisi büyüktür hep yanımda oldu bunu hissettirdi içtenlikle senin de yaninda birileri olduğussürece en yakin zamanda cçok iyi olursuniinş

Merhaba ben de sizin gibi 30 eylülde 8 haftalık bebeiğmi kalbi atmadığı ve kese bozulduğu ıcın aldırmak zorunda kaldım. Acısını cok ıyı bılıyorum maalesef... Sız bana umut oldunuz. İnşallah ben de sizin gibi tez zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla hayırla uzun ömürle alabilirim yavrumu kucağıma... Sizinde mesajınızı gorur görmez size dua ettim. İnşallah sizde hayırla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Hamilesiniz dualarınız kabul olur ne olur bize de dua edin... Allah nazardan saklasın..

Arkadasım çok gecmıs olsun.. Benım basımda geldı..Keske gelmese ama rabbım uygun görünce yapacak bır şey yok. Insan psıkolojısı çok derın. Ben önce kabullenemedım. Insanlara anlatmak en zoru, sanırım o Yüzden artık herkes 3 ay beklıyo hamile oldugunu Söylemek ıcın.... Hatta Gorumcemın kayınvalidesi bız elma toplardık genede bısey olmazdı demıstı :)) Halbukı doga kendı duzenını mükemmel bır şeklide kurmuş. Bebekte bır sıkıntı mevcut Belkı? Baştan vücudun önlem alıyor..yınede çok acı bır deneyım. Kürtajdan sonra her ay, acaba hamılemıyım dıye umutlanmak geçti. Olmadı.olmadı. Tam bır yıl sonra,artık umut etmeyı bıraktığımda, kürtaj Olduğum ayın yıldönümünde, hamıle olduğumu ogrendım. Kısmet ve hayırlısı. Allah tez zamanda gönlünce kılsın ısteklerını,hayırlısıysa..

Öncelikle hoşgeldin Cnm ben kurtajdan 2 ay sonra tekrar istedim ve hemen hamile kaldım şükürler olsun inş sen de hemen çık hamile kalirsin ben hamile kaldım ama sevinemedim bile kalp atışı olmaz mi acaba yine mi kurtaj olcam napcam diye kendi kendimi yedim ama simdi öğrendim ki 8.haftamdayim vr kalp atışını duymadım ama dr um ekrandan gösterdi kalp atisi var dedi çok ama çok mutlu oldum inş sen de tez zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla bi bebis getirirsin dünyaya benim de dualrim seninle Cnm moralini yuksek tut ben sana umut olmuş um ne güzel ben de çok aradım umut bilirim o duyguları güzel haberlerini bekliyorum inş cnmmmm

Amin canm ben korundum dr bana 3ay dedi rahmin kendini toplaması lazim dedi ben de 2 ay bekledim iki kez hasta olduktan sonra istedim ondan bile tereddüt ettim bi ay erken davrandim acaba bisey okur mu diye Sen hasta olmadan mi kurtajin kanamasi bitince mi korunmadin en azından bi ay bekleseydin yanı hasta olduktan sonra korunmasaydin en son adet tarihini dr kestiremez yoksa. Yine de sen bilirsin Cnm

İnşallah artık hersey bundan sonra daha güzel olur hepımız ıcın.... Bende sızın ıcın dua edecegım ınsallah sağlıkla alırsınız bebegınızı kucağınıza. Sevgıler...

kürtajdan sonra kanamam bitince korunmadım... gerçi hala acaba adet görünceye kadar korunsammı diyede düşünmüyor değilim hani. çünkü göbek yaptım hamileyken... adet olsaydım göbeğim erirdi en azından... bide 69 kilodan 60 kiloya bir düşsem çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…