düşük yapanlar bana yardım edin

sat son adet tarihi demekmi oluyor... benim satım 22 ağustos... geç döllenme oldu bende

sat son adet tarihi demekmi oluyor... benim satım 22 ağustos... geç döllenme oldu bende
arkadaşlar ikinize de geçmiş olsun inşallah sağlıklı hamileliğiniz vardır lekelenme ile olmaz heralde ama yine de bilmiyorum umarım olumlu sonuç alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

ben 2 kez dusuk yaptim ve dinlenmek sart kanamalar veya lekelenmeler kimi bayanlarda olurms bunu okudum cevremden yasayan arkadaslarimdan duydum dinledim.her kanama dusuk degildir elbette, benim ilk gebeligimde hafif bir lekelenme oldu doktora gittik bebek karnimda 1 hafta once olmus dediler.. 2.gebeligimde once sanci sonra kanama basladi ve ambulansla goturduler beni. esimin isi nedeniyle rusyada yasiyoruz ve burda kurtaji yapmadan once eski usul elleriyle dusuruyorlar parcalari izliyorsun sende korkunc birsey ve daha sonrada kurtaja aliyorlar. ama mi arkadasimin yogun kanamasina ramen bebegini yasattilar ve dogumunu yapti bir baska arkadasimin kanamasi oldu bebek yok dediler birsey goremiyoruz dediler ama suanda saglikli bir gebelik geciriyor. lutfen dinlen canim arkadasim birak ev isleri beklesin bebeginden senden kiymetli onemli degil. benim bundan sonraki gebeligim hep yatarak doktor gozetiminde olucakmis

Rabbim sana şifa versin... sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin canım benim

Herkese hayırlı akşamlar bende kahverengi lekelenme ile Pazartesi Dr gittim kese boştu.salı başka bi Dr gittim oda aynı şeyi söyledi ilaçla düşecek dedi bi damla ve antibiyotik kullandım Çarşamba adet gibi bile değildi az kan vardı Perşembe akşama doğru çok şiddetli sancı ve kanama başladı 10 dk ped doldu ve kocaman pıhtılat çıktı çok zor zamanlardı.tuvalette kan baya yoğun aktı parçalar düştü.bu Sabah'ta baya az kan vardı şimdi gene başladı parçalar çıkıyor.kürtaja göre daha sağlıklı evde düşürmekama uzun zaman alıyor.seninde biraz daha beklemen gerek.sonra atınca rahatlatsın geçmiş olsun

yarın yine test yapıcam . bakalım değerim düşmeye devam ediyormu... ama benim değerim düşmeden önce göğüslerimde şişkinlik ve ağrı yoktu... değerim 357-225-173 e düşünce göğüslerimde ağrı sızı başladı... iştahım yeniden açıldı. sanki daha yeni gibi hamileymişim gibi hissettim... kanamamda yok ayrıca

Ikinci çi bi de git ama kendini kötü sonuclarda hazırla bende ikinci Dr giderken acaba demiştim nasip dua et Allah'ın herşeye gücü yeter

kaç haftalık düşürdün? yarın gidicm dr a. kürtaj günü verir muhtemelen. evde daha fazla bekleyemem sanırsam çünkü çalışıyorum öğretmenim. 2 haftadır raporluydum zaten. bu haftaki 3 günü de alırım. daha fazla alamam.

lekelenme de mi yok senin? benim bugün hiç gelmedi ama oluyo lekelenme. bide senin kaç haftalık? ya ben de umutlanıyorum ama bizim gibi olan bi türlü düşmeyen oluyomuş çok. unutulmuş düşük deniliyomuş dr söyledi.vücut atmayı unutuyomuş. eskiden kayınvalidem düşük yaptığında 2 buçuk ay lekelenme oldu diyo sonra birden kan geldi parça geldi düşürdüm diyo.

Canım benim sata göre 12 idi ama geç döllenme dedi Dr 9 haftalık olmuştu .şu anda bi haftadır kanama var az az.dün akşam yoğunlaştı gene bişiler düştü.ama sanırım benimki 6 hafta dan sonra büyümedi.kendi kendine düşünce uzun zaman alıyor ama daha sağlıklı rahim için

nerdeyse 1 haftadır bekliyorum evde düşürmek için dr da evde düşür dedi ama benim şimdi sat a göre 7 haftalık. bana da geç döllenme dedi. yaniçok zaman alıcak belkide kendi kendine düşmesi. benim o kadar vaktim yok. keşke olsa da evde düşürsem...

Bende öğretmenim ama yurt dışındaym Dr bana antibiyotik ve bi damla verdi de geldikten sonra az az kanama oldu hiç agrı yoktu ikinci gün akşam çok şiddetli kanama ve büyük parçalar düştü ama pıhtı gibi bebek değil yani.dün bitti dedim akşam gene başaladı şimdide küçük parçalar ve kanama var

Bide adaçayı düşüğe yardım ediyormuş zaten bende bilemedim hamilelikte içtim belkide ondan oldy

yok canım... benim değerler artmaya başlamış çok şükür... manevi tedavi yaptırdım... elhamdülillah bebişim duruyo... Rabbim herkese bu sevinci nasip etsin

yok canım... benim değerler artmaya başlamış çok şükür... manevi tedavi yaptırdım... elhamdülillah bebişim duruyo... Rabbim herkese bu sevinci nasip etsin
Yarın ben de gidicem darısı başıma inşallah. Bugün hiç lekelenmem olmadı. Demekki artabiliyo bu değerler. İnşallahbenim de artıyodur canım nolur benim için de dua et. Ben sürekli yalvarıyorum rabbime. Çok sevindim senin adına. Değerin kaç peki? Dr bana yükselmez demişti bak ne güzel yükselmiş işte.

kızlar dr a gittim bhcg değeri 3 gibi çıkacak. kese bozuk kanamalı alan var dedi dr. kürtaj olucak dedi ama tam o sırada kalp atışını duyduk tesadüfen. bebek görünmüyor ama. kanamalı alandan dolayı bulanık olabilir dedi dr.bebek sağlıklıysa toparlar dedi.dua edin yüzümüz gülsün.

S

Ayy canım ne güzel inş hayırlısıyla güzel haberi alırsın ama her ihtimale kendini hazırla sonrasında üzülme teslim ol tevekkül et bizi de haberdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…