Düşük yapanlar yardm :(

Gamzeli0603

Tek gerçegim Melegim.
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
454
535
103
29
Arkdaslar 2 hafta önce 6 haftalik bebeğimi düşürdüm :( doktorlar hic bi sebep falan söylemedi araştırmadı ne devlet hastanesi ne de özel hastane sizce bu normal mi ? Bide ne zaman snra hamile kaldınız ne tür şeylere dikkat etmem lazm ne yapmam lazm banada yardmcı olun nolur :(

Direk genetik bolumune git 3 dusugum var de arastirma yapsinlar. Dusukten alti ay sonra hamile kaldim.
Arkdaslar 2 hafta önce 6 haftalik bebeğimi düşürdüm :KK43: doktorlar hic bi sebep falan söylemedi araştırmadı ne devlet hastanesi ne de özel hastane sizce bu normal mi ? Bide ne zaman snra hamile kaldınız ne tür şeylere dikkat etmem lazm ne yapmam lazm banada yardmcı olun nolur :KK43:

Arkdaslar 2 hafta önce 6 haftalik bebeğimi düşürdüm :KK43: doktorlar hic bi sebep falan söylemedi araştırmadı ne devlet hastanesi ne de özel hastane sizce bu normal mi ? Bide ne zaman snra hamile kaldınız ne tür şeylere dikkat etmem lazm ne yapmam lazm banada yardmcı olun nolur :KK43:
Canım benimde 2 dusugum (biri 5.5 haftalik digerini goremedik cok ufakti) oldu plansizdi dikkat etmemistim... Ama arastirma fln yapilmadi 3 dusuktem sonraymis arastirma onuda burda ögrendim...
Saglikli gebelik degilse doga kanunu dusuyormus canim.
Allah saglikli bebekler nasip etsin...
Dusuklerim kendiliginden oldu bitti kurtaja gerek kalmadi ve dr 6 ay korun dedi....

Canım benimde 2 dusugum (biri 5.5 haftalik digerini goremedik cok ufakti) oldu plansizdi dikkat etmemistim... Ama arastirma fln yapilmadi 3 dusuktem sonraymis arastirma onuda burda ögrendim...
Saglikli gebelik degilse doga kanunu dusuyormus canim.
Allah saglikli bebekler nasip etsin...
Dusuklerim kendiliginden oldu bitti kurtaja gerek kalmadi ve dr 6 ay korun dedi....
Canm benimkide tam 5 hafta 5 gunluktu kaybettigimde :( doktor bana adet gördükten snra tekrar deneyebilirsin demişti.. benimkide kendiliginden düştü kürtaj olmadm..amin allahm hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin allahm kimsenin kucağını bos birakmasn inşllah.

Geçmiş olsun canm. Benim sadece düşük yaptığım gun 6 7 kere acayip sancm oldu ölüyorum sandm o kadar siddetliydiki.Şükür ondan snra ağrı sızı kalmadi kanamam 5 gün sürdü adetimi bekliyorm.

Kendiliğinden mi düşük yaptınız ya ben düşün parcaya bakmadm bi kac kişi et parçası olur bebek belli olur diyordu bende ne bileyim zaten canm sıkkındı attm hic bakmadm siz incelediniz mi gördünüz mü ?

Kendiliğinden mi düşük yaptınız ya ben düşün parcaya bakmadm bi kac kişi et parçası olur bebek belli olur diyordu bende ne bileyim zaten canm sıkkındı attm hic bakmadm siz incelediniz mi gördünüz mü ?
Canim medikal düşük benimki.hastanede ilacla dusurdum.parca da dusurdum keseyide dusurdum.gordum hepsini ama o anki agriyla inceleyemedim,ilacli suya koydum patolojiye gonderdiler.ama hala bi kasik agrisi bel.agrisi devam ediyor bende doktorlara gittim sordum hep ama bisey cikmadi ama bana normal gelmedi yani bi terslik oldugu kesin

Ben gordum. Kocaman bi bordo kanla yere dustu. İdrarimi yaparken. Zaten doktor dusuk tehlikesi oldugu icin idrarini lavaboda fayansa yap dedi. İncecik iplik iplik pihtilar ve yuvarlar bi tomurcuk vardi

Kesyle mi dusurdun bebegi
Canim medikal düşük benimki.hastanede ilacla dusurdum.parca da dusurdum keseyide dusurdum.gordum hepsini ama o anki agriyla inceleyemedim,ilacli suya koydum patolojiye gonderdiler.ama hala bi kasik agrisi bel.agrisi devam ediyor bende doktorlara gittim sordum hep ama bisey cikmadi ama bana normal gelmedi yani bi terslik oldugu kesin

Bende baksaydm keske ama kaan pıhtısydi benimki kıpkırmızı. Ben kaybettigim gunden bigun sonra ultrasonda ilk defa görmeye gidecektm nasip degilmis

Once plasenta parçası dusurdum,ardindan keseyi dusurdum.sonra plesenta parcalarinin devamini dusurdum.kalanlari da temizlemek amacli doktor kurtajla aldi

Ben bebegimi gordum doktor bak bebegin olusmus dedi. Baktim eve bi geldim yarim saat sonra dustu
Bende baksaydm keske ama kaan pıhtısydi benimki kıpkırmızı. Ben kaybettigim gunden bigun sonra ultrasonda ilk defa görmeye gidecektm nasip degilmis

Bnde beş haftalıkken düşürdüm normal dediler çoğu kadının ilk bebegi düşüyo dediler araştırmadılar ama ikinci düşükte araştırma yapılıyor sanırım altı ay sonra tekrar hamile kaldım rahim ancak altı ayda düzeliyomuş hatta korunun altı ay dediler biz korunmadık altı ay sonra oldu şükür inşanlah kısa Zaman'da seninkide olur

Back
X