Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

bende ağrı çektim henüz yeni düşük yaptım doktor metiler verdi dün o kadar ağrı yapmamıştı ama bugün yine doğum sancısı gibi ağrım var

canım bende o ağrılı dönemdeyim bugün çok fazla ve metiler kullanıyorum senin ne kadar sürdü

canım kürtaj olmadı değil mi içerde parça kalıp kalmadığına nasıl bakılıyor . birde kürtaja kalmadan düşmesi için ne yapmak gerek parçaların temizlenmesi için..

yeniden hamilesin canım sanırım ne kadar geçti düşükten sonra .Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin

yeniden hamilesin canım sanırım ne kadar geçti düşükten sonra .Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin

Canım selam, düşükten sonraki 3.ayımda denemeye başladık, 6.ayda Allah nasip etti çok şükür. Zor bir süreç, ama umudunuzu kaybetmeyin kızlar.

Canım selam, düşükten sonraki 3.ayımda denemeye başladık, 6.ayda Allah nasip etti çok şükür. Zor bir süreç, ama umudunuzu kaybetmeyin kızlar.
bende yeni düşük yaaptım cnm su an sancılarım geliyor ara ara sanırım içim temizleniyor inşallah kürtaja gerek kalmaz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin

bende yeni düşük yaaptım cnm su an sancılarım geliyor ara ara sanırım içim temizleniyor inşallah kürtaja gerek kalmaz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin

Canım geçmiş olsun. İnşallah sana da en kısa sürede nasip olur. Benim 15 gün kadar kanamam oldu; ama aslında bu iyi bir şeymiş. Doktor kontrollerini ihmal etme sakın. 1-2 güne yeniden git bence, rahmin içinde parça kalmaması önemli.

canım bu kür ne zaman yapılıyor bende düşük sonrası kanama dönemindeyim daha. birde nasıl birşey
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yenisini versin. Düşükten sonra ilk adetini olunca başlayabilirsin. Ben düşükten iki ay sonra yapmıstım. Saraçoğlunun soğan kürü :adetin 7. gününden başlayarak, 15 gün boyunca, orta boy kuru soğanı dörde bölüp klorsuz suda 5 dk kaynatıp sabah ve akşam yemekten 15-20 dk önce henüz sıcakken içiyorsun. İnternette saraçoğlu soğan kürü yazarsan daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin. Bu arada bana da kalan pıhtıları atmam için doktor metiler vermişti ama o da agrı yapmadı bende. allah başka acı yaşatmasın hiçbirimize. Tekrar geçmiş olsun canım.

pazartesi gel dedi cnm bi hap verdi o ağrı yapıyor sanırım kanı da atıyor. korkum rahim temiz midiye kontrolü nerden yapıyor biliyor musun acı verici birşey mi

pazartesi gel dedi cnm bi hap verdi o ağrı yapıyor sanırım kanı da atıyor. korkum rahim temiz midiye kontrolü nerden yapıyor biliyor musun acı verici birşey mi
Canım karından ya da vajinal ultrasonla bakıyor. Acı duyacağın bir şey değil merak etme.

teşekkür ederim cnm adetten sonra bakayım o zaman ona... bana da metiler verdi sanırım ağrıyı o yapıyor bugün çok kastırdı

içerde parça kalıp kalmadığına nasıl bakılıyor . birde kürtaja kalmadan düşmesi için ne yapmak gerek parçaların temizlenmesi için..
bu arada benim doktorum beta hcg 5 in altına düştüğünde düşük tamamlanmıs demektir dedi. içeride parça kalıp kalmadığı vajinal ultrasonda bakılıyor. sının kac haftalıktı?

LaTahzenInnallaheMeana cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hersey yolundadır inşallah...
Hayirli sabahlar. Cok uzun zamandir giremiyorum ugrasmak zorunda kaldigimiz bir suru farkli sıkıntı oldu malesef.

Cok şükür Rabbime 20 sinde normal dogum yaptim. Ama oglumla kavusmamiz 1 saat sürdü solunum sıkıntısından dolayi kuveze aldilar 1 hafta kalacak uzamamasi icin dua ediyoruz. Bende moralimimi bozmamaya calisarak oglumu karsilayacagim gunu bekliyorum sutumu sagiyorum ona gonderiyorum duzenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…