bende ağrı çektim henüz yeni düşük yaptım doktor metiler verdi dün o kadar ağrı yapmamıştı ama bugün yine doğum sancısı gibi ağrım varMerhaba arkadaşlar araniza dün katıldım. Bu sene iki gebelik gecirdim bu zaman zarfında sizlerin paylasimlarindan cok faydalandim iki gebeligimde ne yazikki düşükle sonuçlandı. 17 subatta sancim geldi resmen doğum sancısı cektim doktora sanci icin gittigimde bebegimin hareket etmediğini ve kalbinin durduğunu öğrendim, karnimda ölmüştü hastaneye gittigimde ultrasonda görünmedi bile düşme pozisyonuna gecmisti ameliyat icin hazırlanırken ilk düşügümü yaşadım 12 haftalikti. Ardından nisan ayinda tekrar hamile kaldim ama ne yazikki 7+4 haftalikken onuda bikac gün önce kaybettim. Hamileliklerimi 5. Haftasından sonra kahverengi lekelenmelerim oldu ve renginin kirmiziya dönmesiyle bebeklerimi kaybettim. Esasen 2 cocugum var ama hic böyle seyler yaşamadım onlara hamileyken bilmedigim o kadar cok sey varmış ki hala okuyup öğreniyorum. Merak ediyorum sizlerde düşük yaşarken resmen doğum sancısı cektiniz mi..?
canım bende o ağrılı dönemdeyim bugün çok fazla ve metiler kullanıyorum senin ne kadar sürdüBende iki düşük yaptım. İlki kürtajla oldu 7+5 ti. Narkoz verdikleri için hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında da adet agrısı gibi oldu. Şu anda da hala daha ikinci düşüğümü yapıyorum. Yaklaşık 10 gündür kanamam var, 2 gündür parça düşürüyorum ve çok agrılı oluyor. Hele bu sabah ölüyorum sandım. Hiç doğum yapmak kısmet olmadı ama yapsam ağrısı böyle olur herhalde.
kürtaj olmasan kalanlarda düşmezmiydiİmkansız degilmis ki ben birebir yaşadım...Elime aldım...düsürdükten sonra kürtaj oldum kalanları çıkarmaları icin...
canım kürtaj olmadı değil mi içerde parça kalıp kalmadığına nasıl bakılıyor . birde kürtaja kalmadan düşmesi için ne yapmak gerek parçaların temizlenmesi için..14 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için ilaçla 2 saat normal doğum sancısıyla kaybettim.önce kendi sonra eşi düştü.rahmim de doğumdan sonra tertemizdi parça falan kalmamıştı.doktorum bile dirayetime şaşırdı.2 ay oldu acısı bitmedi ama dindi.kan pıhtılaşması sebepmiş.var herşeyde bir sebep rab böyle buyurmuş aslında
yeniden hamilesin canım sanırım ne kadar geçti düşükten sonra .Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsinKızlar ben de cuma günü düşük acısını yaşadım. Regl sancısından çok daha ağırıydı. Kendisi düştü, 2 gündür de kanama devam ediyor. Doktor operasyona gerek olmadığını söyledi. Yeni bebek için 6 ay bekleyin dedi ama bazıları da 2 ay sonra hamile kalıyor bir şey olmuyor dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum? Çok üzücü bir durum. Allah yaşayan herkese sabır versin.
canım bu kür ne zaman yapılıyor bende düşük sonrası kanama dönemindeyim daha. birde nasıl birşeysevindim canım düzelmene. Bu arada ben soğan kürüne başladım.düşük sorası rahim temizlensin diye :) boşluktan kendimi oyalıyorum
yeniden hamilesin canım sanırım ne kadar geçti düşükten sonra .Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin
bende yeni düşük yaaptım cnm su an sancılarım geliyor ara ara sanırım içim temizleniyor inşallah kürtaja gerek kalmaz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versinCanım selam, düşükten sonraki 3.ayımda denemeye başladık, 6.ayda Allah nasip etti çok şükür. Zor bir süreç, ama umudunuzu kaybetmeyin kızlar.
bende yeni düşük yaaptım cnm su an sancılarım geliyor ara ara sanırım içim temizleniyor inşallah kürtaja gerek kalmaz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yenisini versin. Düşükten sonra ilk adetini olunca başlayabilirsin. Ben düşükten iki ay sonra yapmıstım. Saraçoğlunun soğan kürü :adetin 7. gününden başlayarak, 15 gün boyunca, orta boy kuru soğanı dörde bölüp klorsuz suda 5 dk kaynatıp sabah ve akşam yemekten 15-20 dk önce henüz sıcakken içiyorsun. İnternette saraçoğlu soğan kürü yazarsan daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin. Bu arada bana da kalan pıhtıları atmam için doktor metiler vermişti ama o da agrı yapmadı bende. allah başka acı yaşatmasın hiçbirimize. Tekrar geçmiş olsun canım.canım bu kür ne zaman yapılıyor bende düşük sonrası kanama dönemindeyim daha. birde nasıl birşey
pazartesi gel dedi cnm bi hap verdi o ağrı yapıyor sanırım kanı da atıyor. korkum rahim temiz midiye kontrolü nerden yapıyor biliyor musun acı verici birşey miCanım geçmiş olsun. İnşallah sana da en kısa sürede nasip olur. Benim 15 gün kadar kanamam oldu; ama aslında bu iyi bir şeymiş. Doktor kontrollerini ihmal etme sakın. 1-2 güne yeniden git bence, rahmin içinde parça kalmaması önemli.
Canım karından ya da vajinal ultrasonla bakıyor. Acı duyacağın bir şey değil merak etme.pazartesi gel dedi cnm bi hap verdi o ağrı yapıyor sanırım kanı da atıyor. korkum rahim temiz midiye kontrolü nerden yapıyor biliyor musun acı verici birşey mi
teşekkür ederim cnm adetten sonra bakayım o zaman ona... bana da metiler verdi sanırım ağrıyı o yapıyor bugün çok kastırdıCanım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yenisini versin. Düşükten sonra ilk adetini olunca başlayabilirsin. Ben düşükten iki ay sonra yapmıstım. Saraçoğlunun soğan kürü :adetin 7. gününden başlayarak, 15 gün boyunca, orta boy kuru soğanı dörde bölüp klorsuz suda 5 dk kaynatıp sabah ve akşam yemekten 15-20 dk önce henüz sıcakken içiyorsun. İnternette saraçoğlu soğan kürü yazarsan daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin. Bu arada bana da kalan pıhtıları atmam için doktor metiler vermişti ama o da agrı yapmadı bende. allah başka acı yaşatmasın hiçbirimize. Tekrar geçmiş olsun canım.
bu arada benim doktorum beta hcg 5 in altına düştüğünde düşük tamamlanmıs demektir dedi. içeride parça kalıp kalmadığı vajinal ultrasonda bakılıyor. sının kac haftalıktı?içerde parça kalıp kalmadığına nasıl bakılıyor . birde kürtaja kalmadan düşmesi için ne yapmak gerek parçaların temizlenmesi için..
ultrasonda 6+1 demişti bana sata gör 7,5 falandıbu arada benim doktorum beta hcg 5 in altına düştüğünde düşük tamamlanmıs demektir dedi. içeride parça kalıp kalmadığı vajinal ultrasonda bakılıyor. sının kac haftalıktı?
ilk gebeliğin miydi? sebep belli mi?ultrasonda 6+1 demişti bana sata gör 7,5 falandı
bir sebeb söylemedi genelde ilk gebeliklerde düşük olabiliyr dedi çok sıradan gibi davrandıilk gebeliğin miydi? sebep belli mi?
Ortalama bir hafta falan sürdücanım bende o ağrılı dönemdeyim bugün çok fazla ve metiler kullanıyorum senin ne kadar sürdü
Hayirli sabahlar. Cok uzun zamandir giremiyorum ugrasmak zorunda kaldigimiz bir suru farkli sıkıntı oldu malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?