Canım şimdi hersey yolunda inşallah dimi bebisinde sende iyisin umarım...
İnşallah cnm cok dikkat et mümkün oldugu kadar az hareket et sürekli ayağının altina yüksek bisey yok uzan...İlk başta kahverengi lekelerim oldu sonra bi gün kırmızı kan gekdi sonra tekrar kahverengi oldu şimdi çok şükür iyiyim progestan kullanıyorum sanırım o kesti lekeleri dua edin bana kavusayim bu sefer yavruma
İnşallah cnm cok dikkat et mümkün oldugu kadar az hareket et sürekli ayağının altina yüksek bisey yok uzan...
İnşallah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin Rabbim... kanama olunca sıkıntılı oluyor aman cok dikkat et cnm...Uzanıyorum devamlı progestan uyku baş dönmesi yapıyor zaten istesemde ayakta duramuyorum
İnşallah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin Rabbim... kanama olunca sıkıntılı oluyor aman cok dikkat et cnm...
Ben bir süre daha beklemeyi düşünüyorum korkudan bilemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası...
Bende oyle diyordum ama bekleyemedim
Çok şükür canim gecen hafta gittik kontrole oğlum gayet iyi hamdolsun. Rabbine emanet hepsi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Cok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah canım ... Paşa'nın ismi hazır mı ne olacak...?Çok şükür canim gecen hafta gittik kontrole oğlum gayet iyi hamdolsun. Rabbine emanet hepsi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Svartbabe cnm sen Ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldin ki...?
İnşallah sağ salim alirsin bebeğini kucağına canım cok dikkat et... Rabbimin hikmeti ile inşallah hayirlisi ile gelsin dünyaya yavrun...İlk adetten sonra canm
İnşallah sağ salim alirsin bebeğini kucağına canım cok dikkat et... Rabbimin hikmeti ile inşallah hayirlisi ile gelsin dünyaya yavrun...
Canim benim dualarim seninle inşallah herşey yolunda devam eder... sende bana dua et inşallah... Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah...arada yaz biz iyiyiz bebisimle de haberimiz olsun cnm...İnşallah canım benim çok dua ediyorum sende cok dua et olur mu
Canim benim dualarim seninle inşallah herşey yolunda devam eder... sende bana dua et inşallah... Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah...arada yaz biz iyiyiz bebisimle de haberimiz olsun cnm...
Selam kizlar ben de buraya iki ay once hamileyim yazmistim sonra da düşmüştü cok sancili bir sekilde.. Ilk adetim gecince bu ramazanda kisitli olsak da ovulasyon donemimde birkaç deneme yapmistik. Bir haftadir siddetli kasik9 agrisi ve göğüs agrisi olmasina ragmen regl donemim iki gun geçti. Ve iki gecedir birileri bana sen hamilesin diyor test yapiyorum hamile cikiyorum ikiz olacak diyorum.... Umutlandim rüyalardan yahu acaba var midir biseyler :))))
Ben hamileliklerimi rüyamda görürdüm hatta düşürdüğümü de görmüştüm... hadi hayırlısı olsun inşallah hamilesindir sende...Selam kizlar ben de buraya iki ay once hamileyim yazmistim sonra da düşmüştü cok sancili bir sekilde.. Ilk adetim gecince bu ramazanda kisitli olsak da ovulasyon donemimde birkaç deneme yapmistik. Bir haftadir siddetli kasik9 agrisi ve göğüs agrisi olmasina ragmen regl donemim iki gun geçti. Ve iki gecedir birileri bana sen hamilesin diyor test yapiyorum hamile cikiyorum ikiz olacak diyorum.... Umutlandim rüyalardan yahu acaba var midir biseyler :))))
Ben hamileliklerimi rüyamda görürdüm hatta düşürdüğümü de görmüştüm... hadi hayırlısı olsun inşallah hamilesindir sende...
Test yap dicem ama erkende olabilir, gerçi ben adetime 2-3 gün varken test yapmistim silik çıkmıştı ikinci çizgi yani hamileydim... hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz dimiSvartbabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?