sen dusuk gecmısınden bahsettıgınde koruma amaclı progesteron kan sulandırıcı falan baslyabılıyorlar. oncelıkle kontrol edılmen lazım hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.Kızlar b3nde 3 düşük yaptım ve genetiğe gitmek icin yonlendirilmisken yine hamileyim. Çok erken sanırım çok silik çünkü şu anda daha risk yokken hos sonuç hep aynı oldu ama yapılabilecek bir şey var mı Yani iğne yaptılar düşük önleyici diyosunuz onu dusuk engellemek icin yapabiliyorlar mi yoksa düşük tehlikesi yaşandığında mi yapiyolar
Canım inş sağlıkla kucağına alırsın ben de üç düşük yaptım . Bebeğin durumuna göre yapılıyor canım. Sen içini ferah tut.Kızlar b3nde 3 düşük yaptım ve genetiğe gitmek icin yonlendirilmisken yine hamileyim. Çok erken sanırım çok silik çünkü şu anda daha risk yokken hos sonuç hep aynı oldu ama yapılabilecek bir şey var mı Yani iğne yaptılar düşük önleyici diyosunuz onu dusuk engellemek icin yapabiliyorlar mi yoksa düşük tehlikesi yaşandığında mi yapiyolar
Düştü malesef 9. Hafta 3 günlükkenn kalbi durdu , ilaç kullanıp tedavi görmem tutunması fayda etmediNe yaptınız acaba merak ettim??? İnşallah düşmemiştir bebeğiniz
Değil malesef ilaç tedavisine baslandı tutundu fakat 9. Hafta da kaybettimYaaa yazık İnşallah sağlıklıdır
rabim an kısa zamanda nasıp etsın ınsallah yaaa geçmiş olsunn...Değil malesef ilaç tedavisine baslandı tutundu fakat 9. Hafta da kaybettim
Ne yaptınız acaba merak ettim??? İnşallah düşmemiştir bebeğiniz
Şuan da tekrardan forumda onu sordum zaten düşükten sonra hastalandım ama şimdi hastalanmıyorum diyerabim an kısa zamanda nasıp etsın ınsallah yaaa geçmiş olsunn...
bebiş biraz büyüktü haftalık olarak ondan kaynaklı olabilir miŞuan da tekrardan forumda onu sordum zaten düşükten sonra hastalandım ama şimdi hastalanmıyorum diye
Bilmiyorm ki işte belki bilgisi olab vardır diye sordum doğum kontrol hapını bıraktıktan 2 gün sonra hastalandım ama bi ay geçti şimdi normal düzenim devam etmiyor karnm agrıyor ama hastalanmıyorumbebiş biraz büyüktü haftalık olarak ondan kaynaklı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?