Düşük yaptim nisanlimdan yardım edin lütfen ??

D

Daha once hamile kalmadiginiz belli çok farklı birsey başka karaktere burunuyorsunuz hele o ilaçlar ağrılar kanamalar kramplar sinir yapıyor bir yandan duygusal dengenin bozuluyor
Sen demekki bole olmasini istemissn cnm ya hc de dedign gbi olmuyo duygusallk eyvllah da icindwn canavar cikmiyo yani birde baya buyukdu demekki bebek parca kaldgna gore yeni olsa kendiliginden dusuyo cunku

Peki madem kız sinirle yazdı o zaman nişanlın anlatmadıysa kiz sizin birlikte olduğunuzu nerden biliyor:işsiz: ikincisi de kiz sizin birlikte olduğunuzu bildigine gore de nişanlın ile bayağı yakinlar demekki

Merhaba,

siz kötü yorumlara aldanmayın.
her bünye de farklılıklar var.
bende normalde çok sakin ve sürekli gülen bir insanım ama örneğin regl dönemindeyken aslan a dönüşüyorum, çok agresif ve bambaşka bir insan a dönüşüyorum.
o bakımdan sizi çok iyi anlıyorum.
daha önceden yaşadığım ilişkilerde hep regl i dönemlerimde kavga lar çıkardı mesela.
siz şimdi sakinleşmeye çalışın. nişanlanıza mesaj yazın özür dileyin gerekirse gidin onu görün çünkü hatalı olan sizsiniz bence. suç sizde. merak etmeyin nişanlınız size geri dönüş yapacaktır.
lütfen bu hassas döneminizde kendinizi üzmeyin ve paranoyak paranoyak düşüncelere kapılmayın.

Sevgilerimle,

Karakteri hormonların ardına saklamak moda oldu sanırım. Son dönemin vazgeçilmezi. Sizde ki hormon herkeste var hanımefendi. Fevri hareketin sonucunu çekiyorsunuz. Her türlü. İnsan ne çekerse kendi elinden çeker. Daha sakin olmanızı tavsiye ederim.

Biz de hamileyiz millet de düşük yapıyor ama içinden canavar çıkıp da millete bağırıp çağırmıyor :KK53:

Sen zaten sinirliymişsin bacim zaten bebek de düşmüş babasına ihtiyacın yok artık :KK14:

Ortaya yem atmışsın kız nişanlınla birlikte olduğun mesajına hayır olmadık dememiş, yani aldatılmışsın,
Nişanlın seninle nasıl yattığını herkese anlatmış ve bu en çirkini
Ve çocuk aldırmışsın nişanlın nasıl olduğunla ilgilenmiyor bile
Hangi kafayla nişanlının hala aramasını bekliyorsun ????

Ya bide yaşadığın şey çok normalmiş gibi kalkıpta diğer insanlara "sen hiç hamile kalmamışsın belli" diye ithamda bulunman ne kadar komik.

Sen yap yap yap sonrada ayyy çocuk düşürdüm hormonlarımın kusuruna bakmayın olurmu diye birşeylerin arkasına sığın.

Seninkisi tamamen ben buradayım, beni görün, benimle ilgilenin çabası. Ama boşa çaba kimse seni takmıyor bile herkes yolunda.

Evlenmeden beraber olmanın böyle sonuçlar doguracagini en az kendiniz doğum yapacak kadar bilmeliydiniz. ..geçmiş olsun...ihtimam beklediğiniz kişi guvenmediginiz kişi ve ondan hamile kalıyorsunuz. ..karşınızdakinin size saygı duyması için siz kendinize Sayginizi korumalisiniz. ...

Eğer normalde sesiz,herseyi alttan alabilen sakin bir insansan.lohusayken sinir krizleri gecirebiliyorsun. Bizzat kendimden biliyorum:)bana gore dusukte bir dogum sayilir,sacmalamissin belki ama tamamen güvensizlikten.guvenmiyorsan birak defolsun gitsin.

5sene ilişkim devam ediyor. Nisanliyiz askerde şuan düşük yaptim.haberim olmadan bu beni yeterince yıktı. izin aldi doktora gittik ve hormonlar devam ediyor. üstünden 8 gün geçti kanamam olduğunu biliyordu agrilarim kramplarim bitmiyor. Doktor parca kan pihtiisi kaldi diyip dusuk ilaci verdi .Hormonlar duruyormus ben değilim gibi sinirki kıskanç yataktan kalkamiyorum doktorun verdiği ilaçlar çok ağır zaten ilaçlar. Ve o bunları biliyor. biz onceden 2 ay ayriyken kafama takılan bi kız vardı .ben msj attım nisanlimin sosyal medya hesabindan kıza birlikte olduklarından şüphelenip bu tabi hormonlarda tetikledi beni ve yazdım. Kiza " birlikte olduğumuzu herkese anlatmissin diye '' kızda" saçmalama öyle birşey olmadı asla" diye yazmış sonra hakaret edince bende bu psikolojiyle( asla bunu yapmamistim) bende yazdım kiskirtti ve birden bunu yazdı sinirden"" sen nisanlinla birlikte olduğunu milette anlattin asil sen igrencsin" yazmış küfürler yazmış 2 msj sonra sen o kizsin nisanlisi o çocuk değilsin yazmış. Ama ben bu sinirle nisanlima küfürler yazdım bitti dedim arama daha ne küfürler yazdım hatırlamıyorum bile ben değilim gibi. Doktor demişti psikolojik olarak değişik davranabilirmisim o da duydu biliyor geçici olarak buna rağmen kizdi 2 mesaj atti sonra telefonunu kapattı 4 . Gün aramiyor hasta olduğumu biliyor bu halde bile kin ve küsluk yapıyor kızın yalan söylediğini anladım çünkü benim olduğumu 5. Msjda anladığını söyledi ama ben o msjları nisanlima atmistim çünkü daha önce güvenim kırılmıştı aylar önce çok kötü durumdayım bunları anlatacak kimse yok eleştirmeden kırmadan çünkü Hassas donemdeyim herseye üzülüyorum hem Bebeğimi kaybettim hemde bu hata halimden kimsenin haberi yok yalnız bıraktı beni kanamalarim devam edecek doktor dedi çok üzülüyorum :KK43: ne yapmalıyım sizce nisanlima karsi yardım edin
Benim ablam da düşük yaptı, hem de 5 gün hastanede kalarak sancılarla doğum gibi düşük yaptı ama hiç sizin gibi çıldırmamıştı. Siz erkek arkadaşınıza takmışsınız kafayı bence, ondan sinirlisiniz.

Konu sahibi yanlış anlamazsan bişey sorucam, bunlar olurken annen baban ailen nerdeydi?

Back
X