• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaptım ve eşimi suçluyorum :(

Hatem2007

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
61
15
13
38
Herkese merhaba.. Evet ne yazık ki düşük yaptım ve be sürecin başını yazmak istiyorum öncelikle.. Gebelik planlı olduğundan beklediğim bir sürprizdi ancak henüz net değildi adet günümün tamamen geçmesini bekliyordum. Bi gün evde temizlik yaptım bilinçsiz hareket ettim :( kanama gördüm derken çok panik oldum çünkü anladım adet kanaması olmadığını hemen eşimi aradım acile gittik durumu anlattım onlarda kan tahlili yaptılar ve sonuç 4 haftalık gebeliğe eş değer çıktı yani pozitif. Ben çok mutlu oldum şaşkınlıkta vardı çünkü ilk dememizdi o ay. Eşim maddi manevi hazır değildi ama kayda değer bir sınırda değil yani evimiz var işimiz var çok şükür sadece eşim daha bi alt yapı hazırlığı olsun istiyordu bebek için. Neyse umursamadım ben mutluydum. Muayene oldum kese gözükmedi 2 gün sonraya randevu aldık ve ayrıldık hastaneden. Eve geldik ve yattım hep doktorun önerisiyle. Ertesi gün de aynı şekilde yattım kendimi yormadım. Eşim işten geldi ve annesine çıktı, üst katta oturuyorlar kv.ler neyse indi yüzü asık ve kusmaya başladı niçin yukarı çıkmıyorsun 10 dk çıksan ne olur bişi mi yaptılar sana, biz senin ailene öyle mi davranıyorduk falan.. uzadı.. Çıkamama nedenine gelince evet çıkmadım kv sokakta karşılaştık ve selam verdim konuşmaya çalıştım ağzı kapalı yüzünü benden çevirerek isteksizce sorduklarıma sadece cevap verdi. Evine çıktığımda da aynı muamele.. E ben öz annem bana surat yaptığında odama kapanan biriyim kaldı ki kv o şekilde tavrını mı çekeyim kendimi bi bakıma işkenceye sokayım. Bu arada kv beni 5 sene kararlı bi şekilde istemedi 5 senenin sonunda nışan yaptık ve 2 sene sonunda da evlendik yani total 7 sene. Şimdi 1 senelik evliyiz. Kusura bakmayın çok uzattım. Özetle eşim hamile olduğumu biliyordu biraz daha hassas davranamaz mıydı tartışma gecesi sabaha kadar ağladım o gün doktora gitim ve düşük başlamıştı :( Elbette taktiri ilahi ama ben beynimden atamıyorum eşimi suçluyorum :(

İstersen konunu bir derdim var köşesine taşımaları için yöneticiye mesaj at. Orada daha fazla yorum alırsın.

Yaşadıklarına çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Ne desem bilemedim. Eşinde üzülmüştür, pişman olmuştur yaptığına.

Kesinlikle haklısın. Eşin hatalı davranmış. Kayınvalidene de ifrit oldum insan hamile gelinine böyle mi davranır sevmesen bile oğlun sevmiş almış

Sayfada Kadınlarkulübü logosunun altına bize ulaşın kısmı var. Oradan mesaj at, taşırlar konunu. Tekrar çok geçmiş olsun. Bende hak verdim sana, eşin çok düşüncesizce davranmış. İnşallah en kısa sürede yoluna koyarsınız her şeyi.

UOTE="meliscan_, post: 37299554, member: 514861"]Kesinlikle haklısın. Eşin hatalı davranmış. Kayınvalidene de ifrit oldum insan hamile gelinine böyle mi davranır sevmesen bile oğlun sevmiş almış[/QUOTE]
Haberi yoktu henüz kv.nin netlesince soyleyecektim ama eşim biliyodu sonuçta. Bu olaydan sonra iyice cephe aldım hepsine ve bu da üzüyor beni.

Eh bea eşin hatalı tamam da sen niye sabaha kadar ağlıyorsun ki
insan azıcık da bebeği düşünür kendini oyalar ki çocuk zarar görmesin...üzüldüm :(

Herkese merhaba.. Evet ne yazık ki düşük yaptım ve be sürecin başını yazmak istiyorum öncelikle.. Gebelik planlı olduğundan beklediğim bir sürprizdi ancak henüz net değildi adet günümün tamamen geçmesini bekliyordum. Bi gün evde temizlik yaptım bilinçsiz hareket ettim :KK43: kanama gördüm derken çok panik oldum çünkü anladım adet kanaması olmadığını hemen eşimi aradım acile gittik durumu anlattım onlarda kan tahlili yaptılar ve sonuç 4 haftalık gebeliğe eş değer çıktı yani pozitif. Ben çok mutlu oldum şaşkınlıkta vardı çünkü ilk dememizdi o ay. Eşim maddi manevi hazır değildi ama kayda değer bir sınırda değil yani evimiz var işimiz var çok şükür sadece eşim daha bi alt yapı hazırlığı olsun istiyordu bebek için. Neyse umursamadım ben mutluydum. Muayene oldum kese gözükmedi 2 gün sonraya randevu aldık ve ayrıldık hastaneden. Eve geldik ve yattım hep doktorun önerisiyle. Ertesi gün de aynı şekilde yattım kendimi yormadım. Eşim işten geldi ve annesine çıktı, üst katta oturuyorlar kv.ler neyse indi yüzü asık ve kusmaya başladı niçin yukarı çıkmıyorsun 10 dk çıksan ne olur bişi mi yaptılar sana, biz senin ailene öyle mi davranıyorduk falan.. uzadı.. Çıkamama nedenine gelince evet çıkmadım kv sokakta karşılaştık ve selam verdim konuşmaya çalıştım ağzı kapalı yüzünü benden çevirerek isteksizce sorduklarıma sadece cevap verdi. Evine çıktığımda da aynı muamele.. E ben öz annem bana surat yaptığında odama kapanan biriyim kaldı ki kv o şekilde tavrını mı çekeyim kendimi bi bakıma işkenceye sokayım. Bu arada kv beni 5 sene kararlı bi şekilde istemedi 5 senenin sonunda nışan yaptık ve 2 sene sonunda da evlendik yani total 7 sene. Şimdi 1 senelik evliyiz. Kusura bakmayın çok uzattım. Özetle eşim hamile olduğumu biliyordu biraz daha hassas davranamaz mıydı tartışma gecesi sabaha kadar ağladım o gün doktora gitim ve düşük başlamıştı :KK43: Elbette taktiri ilahi ama ben beynimden atamıyorum eşimi suçluyorum :KK43:
Ben mi yanlış anladım kavgadan önce kanaman olmuş o zaman doktor düşük tehlikesi olduğunu söylemedi mi?

Herkese merhaba.. Evet ne yazık ki düşük yaptım ve be sürecin başını yazmak istiyorum öncelikle.. Gebelik planlı olduğundan beklediğim bir sürprizdi ancak henüz net değildi adet günümün tamamen geçmesini bekliyordum. Bi gün evde temizlik yaptım bilinçsiz hareket ettim :KK43: kanama gördüm derken çok panik oldum çünkü anladım adet kanaması olmadığını hemen eşimi aradım acile gittik durumu anlattım onlarda kan tahlili yaptılar ve sonuç 4 haftalık gebeliğe eş değer çıktı yani pozitif. Ben çok mutlu oldum şaşkınlıkta vardı çünkü ilk dememizdi o ay. Eşim maddi manevi hazır değildi ama kayda değer bir sınırda değil yani evimiz var işimiz var çok şükür sadece eşim daha bi alt yapı hazırlığı olsun istiyordu bebek için. Neyse umursamadım ben mutluydum. Muayene oldum kese gözükmedi 2 gün sonraya randevu aldık ve ayrıldık hastaneden. Eve geldik ve yattım hep doktorun önerisiyle. Ertesi gün de aynı şekilde yattım kendimi yormadım. Eşim işten geldi ve annesine çıktı, üst katta oturuyorlar kv.ler neyse indi yüzü asık ve kusmaya başladı niçin yukarı çıkmıyorsun 10 dk çıksan ne olur bişi mi yaptılar sana, biz senin ailene öyle mi davranıyorduk falan.. uzadı.. Çıkamama nedenine gelince evet çıkmadım kv sokakta karşılaştık ve selam verdim konuşmaya çalıştım ağzı kapalı yüzünü benden çevirerek isteksizce sorduklarıma sadece cevap verdi. Evine çıktığımda da aynı muamele.. E ben öz annem bana surat yaptığında odama kapanan biriyim kaldı ki kv o şekilde tavrını mı çekeyim kendimi bi bakıma işkenceye sokayım. Bu arada kv beni 5 sene kararlı bi şekilde istemedi 5 senenin sonunda nışan yaptık ve 2 sene sonunda da evlendik yani total 7 sene. Şimdi 1 senelik evliyiz. Kusura bakmayın çok uzattım. Özetle eşim hamile olduğumu biliyordu biraz daha hassas davranamaz mıydı tartışma gecesi sabaha kadar ağladım o gün doktora gitim ve düşük başlamıştı :KK43: Elbette taktiri ilahi ama ben beynimden atamıyorum eşimi suçluyorum :KK43:
Allah'tan geleni kimseye yükleme.Allah tekrar nasib etsin.Ama herkes önce kendi kendinin doktoru olacak,kendi kendini düşünecek.Gereksiz şeyler için sabaha kadar ağlamaya değmez.Bu arada kırmızıya boyadığım yere takıldım.Bebek iki taraflı rızayla olur.Eşin alt yapı olarak maddi hazır hissetmiyorsa,umursamaman,sadece kendinin mutlu olması ne kadar doğru.

Herkese merhaba.. Evet ne yazık ki düşük yaptım ve be sürecin başını yazmak istiyorum öncelikle.. bakmayın çok uzattım. Özetle eşim hamile olduğumu biliyordu biraz daha hassas davranamaz mıydı tartışma gecesi sabaha kadar ağladım o gün doktora gitim ve düşük başlamıştı :KK43: Elbette taktiri ilahi ama ben beynimden atamıyorum eşimi suçluyorum :KK43:

Herşeyin hayırlısı diyelim :( o güzel duyguyu kısa sürede tekrar tadarsınız inşllh. ...

kv çok çektiğim için seni anlıyorum bence tavrını koy ki böyle çıkışlarında alışsınlar üstüne gelmesinler.

Eşini suçlayacak bir durum yok
Kanama zaten bir gün önce başlamış
Kayınvalidenle mesafeli olmak tercihindir, tavrını belirle ve ona göre hareket et
Ama naçizane fikrim, buluttan nem kapmaya gerek yok, eşinle bunun için tartışmaya hiç gerek yok, mesafeli bir şekilde vazifelerini ihmal etme
Düşük yapmak üzücü bir durum, umarım Allah nasip eder tekrar hamile kalırsın

bence eşinizi suçlamayın keseyi görmeden hamile demiyorlar.kimyasal gebelik olabilir.

Gelinini istemeyen kvleri anlamıyorum.oğlun sevmiş evlenmiş çocuğunda aklını kurcalayıp huzurunu kaçırmaya ne gerek var... eşinize karşı iyi ya da kötü davranın demeyeceğim. içinden geldiği gibi davran.zor bir süreçtesin nasıl hamileyken sana öyle davrandılar sen de içinden geldiği gibi olmayı sonuna kadar hakediyorsun. çeksinler nazını üzüntünün getirilerini...

bu altı üstlü oturmak vary atam bi baş belası. Öncelikle geçmiş olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin tabiki hayırlı zamanda. Kayınvaliden anladığım kadarıyla eşini doldurmuş oda karakteri oturmamış klasik bir erkek gelmiş sana patlamış. Düşük konusunda eşini suçlama çünkü fiziki bi durum olmamış. Düşük = Sağlıksız embriyo. Rabbim sağlıksız olduğu için onun düşmesini sağlıyor yani. Böyle düşün. Kayınvalidene de sert bi çizgi çek her istediği dk çıkmayacağını bilsin. Eşine de taviz verme canım çünkü taviz kesinlikle tavizi doğuruyorrrr....

Back
X