Düşük yaşayanlar yardım lütfen

xfairytalex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
183
113
33
Merhaba kızlar, 9 haftalık hamileyim. Herşeyden tiksiniyordum çikolata bile midemi bulandırıyordu. Ta ki bu güne kadar. Sabah uyandığımda hiç bişeyden midem bulanmadığını tiksindiğim şeyleri bile yemek istediğimi farkettim. Normalde çok halsiz olurum bugün aksine çok hareketli ve enerjik hissediyorum.Kanamam yok ama bel agrım var. Bir arkadaşımın bebeği karnında öldüğü zaman aynı şeyleri yaşadığını söylemişti. Korkuyorum ve endişeleniyorum. Gerçekten böyle birşey olabilir mi?

Merhaba kızlar, 9 haftalık hamileyim. Herşeyden tiksiniyordum çikolata bile midemi bulandırıyordu. Ta ki bu güne kadar. Sabah uyandığımda hiç bişeyden midem bulanmadığını tiksindiğim şeyleri bile yemek istediğimi farkettim. Normalde çok halsiz olurum bugün aksine çok hareketli ve enerjik hissediyorum.Kanamam yok ama bel agrım var. Bir arkadaşımın bebeği karnında öldüğü zaman aynı şeyleri yaşadığını söylemişti. Korkuyorum ve endişeleniyorum. Gerçekten böyle birşey olabilir mi?
Herkes farklı canım geçen haftalarda bir arkadaş bu forumda yazmıştı göğüs ağrısı bulantı hepsi kesildi bebeğime birşey oldu endişeli halde doktora gittim ama herşey yolundaydı doktor bazen şikayetler geçip tekrarlıyor demiş
İçini ferah tut aklına kötü düşünce getirme canım kanaman ağrın yokmuş bak ama için rahat etmesi için bi doktora görünebilirsin sende

Herkes farklı canım geçen haftalarda bir arkadaş bu forumda yazmıştı göğüs ağrısı bulantı hepsi kesildi bebeğime birşey oldu endişeli halde doktora gittim ama herşey yolundaydı doktor bazen şikayetler geçip tekrarlıyor demiş
İçini ferah tut aklına kötü düşünce getirme canım kanaman ağrın yokmuş bak ama için rahat etmesi için bi doktora görünebilirsin sende

Gerçektenmi? Teşekkür ederim. İçim rahatladı. Umarım dediğiniz gibidir. Yarın doktora görüneceğim ama bekleyemedim maalesef. O yüzden buraya yazdım.

Bel ağrısi bendede olmustu.endiselenmeyin bence.biraz buyusun hareketlendikce daha da rahatlarsiniz dusunce acisindan

Bisey olmaz allahin izniyle kendini strese sokupda bebegini üzme..herkes hamileligini farkli yasar hatta ayni kadin ikinci ucuncu hamileligi bile birbirine benzemez birinde bulanti olur birunde olnaz kendini kimseyle kıyaslama bence rahat ol..
Benimde hamileyken belirtiler bi hafta yasiyodum bi hafta bi bakiyodum hic bisey yok gibi 5 aylik olana kadar hissetmedim bide bebegi senin gibi hep endise edip stres oluyodum

4 düşük yaşadım hiç birinde bu tarz bir şey hissetmedim , gebelik haftası ilerledikçe bulantılar arada kaybolup dönem dönem tekrar eder,rahim büyüdüğü içinde bel ve kasık ağrısı hissetmeniz çok doğal bir durum, endişelerinizi anlayabiliyorum ama daha önünüzde çok uzun bir zaman var,tadını çıkarın ,sağlıkla gelsin bebeğiniz :KK54:

Back
X