Düsük yasayip hamile kalanlar

Merhaba canım geçmiş olsun allah kucağını boş bırakmasın.. bende bu ay düşük yaşadım mayıs 9 da adet günüm bir kaç kez ilişki oldu ama bilmiyorum olur mu gebelik Co k hamile kalan var ama hemen ardından.

Kusura bakma canım yanlış yazmışım ben bu ay kimyasal yaşadım.. aralık ayında düşük yaşamıştım 6 haftalık di kimyasal da 3 'ün sonra adetle attım ..

Bnde iki düşük yaşadım cnm üçüncüye hamile kalmamak için tedaviye devam etmedim üçüncüde olursa düşer diye istemiyordum ama düşükten iki ay Sonra kendiliginden hamile kaldım şimdi beş aylık hamileyim çok şükür herşey yolunda.

Merhaba, 9 haftalikken dusuk yaptim. 2. Ayda hamile kaldim suan cok basindayim hamileligin, bu sefer saglikli olmasini umuyorum bebegimin . Doktorum rahim kendini doguma hazirladigi icin dusukten sonra cok daha kolay hamile kaliniyor demisti.

2 kez düşük yaşadım bu yıl. Biri 9 diğeri 6. Hafta 4 aydır korunuyoruz kanpıhtılşması riski çıktı coraspin ve folidoce kullanıyorum gebeliği öğrenince de clexane 04 lük başlamam lazımmış :(

Merhaba ben de üç kere düşük yaptım sonuncusunda kürtaj olmam gerekti birçok test yaptırdık ben de kan pıhtılaşmasi çıktı iğne ve hap kullanmam gerekecek

canım benimde aralıkda bir kimyasal gebeliğim ocak ve şubat arasındada bir düşüğüm oldu kimyasal gebelik sonrası tekrar çok çabuk hamile kaldım ama enfeksiyon ve maydonoz tüketimimden düşük yapdım doktor rahmin dinlensin 3 ay hamile kalma dedi 3 ayın dolmasını bekliyorum ama moralini bozma hiç birde çok düşünme emin ol biz bu kadar düşünüp istekli olduğumuzdan böyle oluyor ister istemez stres yapıyoruz abenim çevremde birsürü hamile kalan insan var ve onlarda aynı şeyi diyor çok istedim bekledim günü gelmeden test yapdım arastırdım ve onlardada boyle kımyasal gebelık yasanıyor sen sen ol adetin gecıkene kadar test yapma ve moralını yuksek tut ayrıca hamıle kalmak ıstedgın geceden ıtıbaren yusuf suresnı oku sonucunu gorursun bizim gelinimizde boyleydı 2 yıl ustune tıtredı olsun dıye doktora gitti yusuf suresını okudu ve 3 gece sonra aklına geldıkce okudu doktora gitmedende küçük çıkdısını alıp cevsenle bir taktı sonra ikizlere hamile kalmış ablamda aynı şekilde arastır nettede yazıyor zaten inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın

beslenmene de dikkat et doktor bana üç ay rahmin dinlensin bu aradada bebeğine sağlıklı zemin hazırla dedi vitamin verdi birsürü folik asiti şimdiden iç dedi ve beslenmene özen gster dedi hergün bir kase yoğurt ye ve hamile kalmak istediğin aydan itibaren maydonoz vs ot ve çaylardan uzak dur dedi kafein almazsan daha kolay hamıle kalırsın dedı dedıklerıe uyum hep sen yuregını ferah tut duanı et sağlıklı beslen yakın zamanda bebişin olur inş

Merhaba ben de kullanmam gerekecek iğneden çok korkuyorum kanı sulandiedigi için senin nasıl gecio
Dozunu kilona ve pıhtılaşma olan genlerine Gore ayarlıyor canm doktor o konuda korkma. İgnelerde vurmk gayet rahat bn daha hc zorlanmadım 1 aya yakındır damarlar baya belirginleşti karnimda ve daha büyük gbi o yüzden iğneyi yapack yer zor buluyorum tek sorun bu :) bebisler için katlanacaz mecbur :) bu arada gecms olsun br an önce sağlıklı bir gebelik nasip etsin Allah

herkese merhaba,

bende aralık ayında 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. çarşamba günü regl olmama 3-4 gün kala test yaptım pozitif çıktı dünde kan verdim beta 957,66 çıktı. doktora gitmeye korkuyorum :(

Arkadaslar iki dusugum oldu tekrar olacak diye korkuyorum sizler bi kac dusuk sonrasi hamile kalip saglikla evlat sahibi oldunuzmu
Canim bende bi sene de iki düşük yaşadım bunun için üniversite hastanesine gittik tahlillerin hepsi temiz çıktı 3 ay sonra yumurtlama hesaplayarak kendiliğinden tekrar hamile oldum şükür şimdi 5 ci ayimiza girdik

Back
X