Düsük yasayip hamile kalanlar

Kızlar geçen hafta kürtaj oldum bebeciğimin kalp atışları durduğu için Bir haftadır kendimde değilim nasıl toparlanırım bilmiyorum Doktor o kadar normal karşılıyor ki ben bu kan pıhtılaşması, genetik vs ne kadar test varsa yaptırmak istedim ama ilk gebelik ilk düşükte hiç gerek yok dedi Ne yapmalıyım bilemiyorum
Gecmis olsun canim seni o kadar iyi anliyorum ki. Bende bebegimi bu yuzden kaybettim doktor testler icin arastirma hastanesine yonlendirdi yalniz bur dusukte yapmiyorlar siz iki dusuk oldugunu soyleyin dedi bizde gidip 2 dusuk oldugunu soyledik Allah affetsin. Yalniz ozel hastanenin doktorunun yonlendirmesiyle olmuyormus devletten randevu alin devletteki kadin dogumun yonlendirmesiyle yapabiliriz ancak dedi bizde oyle yapmayi dusunuyoruz. Yalniz ben cok pisman oldum yalan soyledigime keske dogrusunu soyleseydik

Gecmis olsun canim seni o kadar iyi anliyorum ki. Bende bebegimi bu yuzden kaybettim doktor testler icin arastirma hastanesine yonlendirdi yalniz bur dusukte yapmiyorlar siz iki dusuk oldugunu soyleyin dedi bizde gidip 2 dusuk oldugunu soyledik Allah affetsin. Yalniz ozel hastanenin doktorunun yonlendirmesiyle olmuyormus devletten randevu alin devletteki kadin dogumun yonlendirmesiyle yapabiliriz ancak dedi bizde oyle yapmayi dusunuyoruz. Yalniz ben cok pisman oldum yalan soyledigime keske dogrusunu soyleseydik

Ama doğru söyleyince de yapmıyorlar diyorsun baksana çaresiz yalan söylenecek.. ben de devletten randevu alayım bari

Miyomum var ama rahmin disinda dusuklere sebep olma ihtimali cok dusuk dedi doktor ama sonuclarnda hic bisey cikmyinca bunu almaya yonelelim dedi dokt.ameliyet olan dokt tavsiyeniz varmi yada miyomlu olup sknti yasamayn rahmin disinda oldugu icin pek etkileyecegini sanmioeum dedi

Bende daha çok Yen'i ilk hamileliğim kürtajla sonlandı bebegim 8haftalık olması gerekirken 7haftalikta gelismemis kalbi atmiyordu kanamada olunca aldilar:( Ben yurtdisinda yasiyorum türkiyemin dontorlari bir baska gebeligimin ilk haftasi kotrolde idrar ve kan aldilar onun sonucunu bile söylemediler belki bilinmyn bir rahatsizligim vardi sonuc böyle oldu :(Allahim yine nasip ederse sonucun böyle olmasindan korkuyorum yurtdisinda yasayanlar yada trde olabilir hangi testleeri yaptirmam gerek bastan??birde zayif birisiyimherseyi Engel düsünüyorum biri cevap yazar insallah...

Bende daha çok Yen'i ilk hamileliğim kürtajla sonlandı bebegim 8haftalık olması gerekirken 7haftalikta gelismemis kalbi atmiyordu kanamada olunca aldilar:KK43: Ben yurtdisinda yasiyorum türkiyemin dontorlari bir baska gebeligimin ilk haftasi kotrolde idrar ve kan aldilar onun sonucunu bile söylemediler belki bilinmyn bir rahatsizligim vardi sonuc böyle oldu :KK43:Allahim yine nasip ederse sonucun böyle olmasindan korkuyorum yurtdisinda yasayanlar yada trde olabilir hangi testleeri yaptirmam gerek bastan??birde zayif birisiyimherseyi Engel düsünüyorum biri cevap yazar insallah...
Kanda pihtilasmaya troide baksinlar kesin vitaminlerine sonra hormon degerlwrine

Back
X