- Emoji Skoru
- 70
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi duyguulc01
-
Tesekkur ederim sagolİkiz gibi duruyor canım yeniden olur inşallah kendini yıpratma
Cok yuksek ihtimalle gebesin ama sen yine kan testti yaptir kul yapimi sonucta .. ama insallah gebesindirMerhaba iyi günler benim sorum olacak test yaptım çift çizgi cıktı kesin hamile olabilirmiyim
Cok yuksek ihtimalle gebesin ama sen yine kan testti yaptir kul yapimi sonucta .. ama
Kesin hamilesin açıklaması yok kan testi yap sonra ultrasonla baktır hayırlı olsun canımMerhaba iyi günler benim sorum olacak test yaptım çift çizgi cıktı kesin hamile olabilirmiyim
Hayirlisi olsun.. bende 2 yildir evliyim ama cocugum yokBugün sağlık ocağına kan verdim yarın alaçam.bakalım açıkçası korkum var eğer varsa 3 .cocuk olacak
Kesen olusmamis ama sen bugun kan tahliline gore 5hafta 6 gunluksun dedi simdilik korkucak bisey yok dedi 10gun sonra gel dedi bi gun sonra dusuk yaptim zatenDüşük olmuş ama parça parça gelmiş olabilir bende 2 düşük yaptım çok geçmiş olsun bu arada o ultrason kağıdını isaretledigi yer kese olucagi için mi işaretlemis doktor.
Sağlıklı hayırlı evlatlariniz olsun inşallah
Amin amin insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasinInşallah olur rabbim.hayirlsiini versin
Inşallah yeniden sağlıklı gebelik nasip olurKesen olusmamis ama sen bugun kan tahliline gore 5hafta 6 gunluksun dedi simdilik korkucak bisey yok dedi 10gun sonra gel dedi bi gun sonra dusuk yaptim zaten
Insallah Sagol cnm allah razi olsunInşallah yeniden sağlıklı gebelik nasip olur