Düşük

Ama zaten 4 hafta dan sonra bi sonra ki ayin adet kanamasi gelir canim sennki o ben daha bu ayin basnda yasadim bunlari
Bilmiyorum ki canım. Bana sen düşük yapcaksin kesen bozulmuş adet kanaması şeklinde kanaman olucak ama adet degol bu demişti. Öyle de oldu 6 gün sürdü kanamam. 4 5 hafta sonra da adet olcaksin dedi öyle oldu canım. Ama benim ki 5 haftalikti sanki senin ki daha küçüktü diye hatırlıyorum belki senin ki farklıdır

Aynen tatlim benim kanamamdan belli oldu hamile oldu gum Hcg 112.38 cikti dediki dha kesesi olusmamis dedi 10 gun sonra gel olusmus olur dedi o on gunun dolmasina 3 4 gun kala dusuk yaptim iste eger dusuk olmasaydi kac haftalik neyin ne oldgu bilinecekti

Bende degerlendrym insalah tekrar olur
insallah cok beklemeden olur
bende resmen takinti yaptim :/
adetim c.tesi bitti bugun akinti geldi ayy dedim yumurtlamami oldu
baya bayaa takinti yaptim yaniii
(bu arada yumurtlama dedikce kendimi tavuk gibi hissediyorum :) sanki kendimden degil tavuktan bahsediyorum :))

:))) valla öyle oluyo daha erkendir yumurtlama ya düzenini bilmiyorum gerçi de :)

Yumurtlama zamani diye arastrcm dimi kadin olmk ne zor is mis ya bekarke boyle derdm yoktu
Aynen zor :)) evet öyle araştır . Adetin 28 günde bir düzenliyse benim öyleydi , son adet başlangıç gününden başlayıp sayıyorsun 12-14-16-18-20 inci günleri degerlendir diyordu bana doktor :) birer gün arayla . Düzensizsede akıntı miktarı artıyor onlada aşşağı yukarı anlayabilirsin . netten arastırınca daha iyi anlarsın :)

Ya benim ki suan karisik enson agustosda gordum 23 de eylulde gormedim hamile oldgm icin simdi ekimin 3 de baslayip 10 da bitti kanamm ozaman kasimin 3 demi adet grcm tkrar

Ya benim ki suan karisik enson agustosda gordum 23 de eylulde gormedim hamile oldgm icin simdi ekimin 3 de baslayip 10 da bitti kanamm ozaman kasimin 3 demi adet grcm tkrar
Bende en son agustos da görmüştüm sonrası düşük işte 29eylülde . Düşükden sonra ilk adet hiç belli olmuyor 30-40 günde olanda var . Ben tam tersi 19gün sonra adet oldum, erken oldum. Yani Düşük sonrası ilk adetin ne zaman olacagını tutturmak zor doktorlar ortalama 30 gün diyor ama altı üstüde oluyor

Benim doktor bana hic dgru dzgn bilgi vrmedi ya sadece dusukden sonra ki kanamaya adet kanamasi diyelim dedi bu bide buay hamile kala bulisin korunmadigin surece defi

sayfanin ust kosesinde adin yaziyirya onu tikla ordan kisisel bilgiler ve hamilelik takvimini bul
ordan yapiliyor
Yaptım oldu mu acaba :) nerde yer alıyor peki benim bu yaptığım diğer uyelerce yani :) ay cahalmiyim ben ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…