Arada sağ yumurtaligim ağrıyor ama başka bişey hissetmiyorum goguslerim de büyüdü adet olabilirim :) içime hiç olmuş gibi doğmuyor bakicaz artık:))) yok ben regl olucam sanirim ama hiiic olmak istemiyorum :/
sen nasilsin? nasil nasil hissediyorsun? sence sonuc ne olacak
icimize dogmuyor ama yinede bir umut var dimi :)) olsa ne guzel olur takrar ayni skintilari yasamayiz ne guzel :/Arada sağ yumurtaligim ağrıyor ama başka bişey hissetmiyorum goguslerim de büyüdü adet olabilirim :) içime hiç olmuş gibi doğmuyor bakicaz artık
Olmaz olur mu yoksa böyle günleri sayar miyiz :)icimize dogmuyor ama yinede bir umut var dimi :)) olsa ne guzel olur takrar ayni skintilari yasamayiz ne guzel :/
Sen 4 5 gün kala yapcam test demiştin yaptın mi ?icimize dogmuyor ama yinede bir umut var dimi :)) olsa ne guzel olur takrar ayni skintilari yasamayiz ne guzel :/
yok yapmadim :/ cikacak snucu tahmin ettigim icin :/Sen 4 5 gün kala yapcam test demiştin yaptın mi ?
Yaa ama daha adet günümüz gelmedi yarın ya da öbür gün olcaz adet günü yap bebeğim . Ben adetim gecikmeden yapmicam. Değişebilir yani sen de umitsuzlanma@esmaa_91 bugun test yaptim negatif
insallah senin pozitiftir
yok yaa zaten umudum yoktu,dimdi regl olur olmaz dr randevu alicam zaten kurtajdan sonra cagirmisti ama araya baska seyler girince kalmistiYaa ama daha adet günümüz gelmedi yarın ya da öbür gün olcaz adet günü yap bebeğim . Ben adetim gecikmeden yapmicam. Değişebilir yani sen de umitsuzlanma
Hakkımızda hayırlısı olsun cnmyok yaa zaten umudum yoktu,dimdi regl olur olmaz dr randevu alicam zaten kurtajdan sonra cagirmisti ama araya baska seyler girince kalmisti
insallah onumuzdeki ay olur
ben bugun regl oldum :/Hakkımızda hayırlısı olsun cnm
Hadi yaben bugun regl oldum :/
insallah olnazsin oyle agriya falan cok takilma,onceki gebeliklerimi anlatmistim :))Hadi ya( üzüldüm gerçekten hayırlısı ya inşallah önümüzde ki ay olur canım. Ben henüz olmadım ya bugün ya yarın olmam gerek. Ama yumurtaliklarim ağrıyor olcak gibiyim (
Yaa inşallah hamileyim dir ya çok istiyorum annelik duygusunu yaşamayı ama içime de hiç dogmuyor stres yaaa amaaan be :))insallah olnazsin oyle agriya falan cok takilma,onceki gebeliklerimi anlatmistim :))
:))aynen oyle stres valla :))Yaa inşallah hamileyim dir ya çok istiyorum annelik duygusunu yaşamayı ama içime de hiç dogmuyor stres yaaa amaaan be :))
Ah kaderdasim benim ahh aynen bende öyle hamile kaldım 2 hafta yasayabildim o heyecani kadir gecesi lekelendim ve bayramda bende düşük yaptım. Geçen gün düşük yaptığımı bilmeyen bi arkadaşım küçük yigen nasıl cinsiyeti belli olmuştur artık diye mesaj atti. Boğazım düğümlendi resmen:))aynen oyle stres valla :))
Rabbim hayirli zamanda versin insallah
dusuk yaptigim bebegim plansizdi ve o ay iki yil kortizon tedavisi gordugum iltihapli gogusumden ameliyat olacaktimki icime bir his geldi hep ya hamileysem dedim
ama hep adet belirtisi yasadigim icin hic test yapmak gelmedi aklima sobra adet gunu test almaya gittim ama hep ayaklarim geri geldi( cunku cok ilac kullanmistim ve 1gun sonra ameliyat olacaktim herseyi Rabbime biraktim ve test yaptim
aninda cikti ikinci cizgi sevinemedim bile( zaten sonrasi malum tam alismistim bebegime artik hayallerim 4kisilikti ama bayramin ilk gunu kanamam basladi
iste bu yuzden Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ah kaderdasim benim ahh aynen bende öyle hamile kaldım 2 hafta yasayabildim o heyecani kadir gecesi lekelendim ve bayramda bende düşük yaptım. Geçen gün düşük yaptığımı bilmeyen bi arkadaşım küçük yigen nasıl cinsiyeti belli olmuştur artık diye mesaj atti. Boğazım düğümlendi resmen
Amin canım Allah ikimize de her isteyene de nasip etsin inşallah. Evet ilk çocuğum olacak benim daha inşallah olur :)o durum cok zor biliyorum banada bi sure hamilelik nasil gidiyor diye soruyorlardi :/
Ama Rabbim bize en hayirli zamanda bu guzel duyguyu birdaha yasatacak ben inaniyorum
senin ilk cocugun olacak dimi? Rabbim sana en kisa zamanda bu duyguyu annelik duygusunu yasamayi nasip etsin insallah
ayyy insallah olmazsin bence geri gelir ileri atmaz tarihİyidir canım senden nbr :)) ya geçen ay ayin 15 inde olmuştum şu an regl olmadım henüz. Acaba gecikir mi yoksa duzensizlesmis olablir mi düşükten sonra. Tabi akşam da olablir im bakalımagustosun 16 sinda olmuştum Eylül'ün 15 inde bu ay bakalım noldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?