- 26 Temmuz 2013
- 477
- 626
- 103
- 49
- Konu Sahibi ilknurtanem
-
Can'ım geçmiş olsun benimde ilk dış gebelik ten şüphelendik bende puregon ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım kanamam oldu ama tutunmuş beta yükseldi sürekli ama kalp sesini alamadıkArkadaslar merhaba
İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
5.gun blast transferiydi
9.gun değer:22
12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
14.gun:181
16.gun: 261
18.gun: 316
Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep. 18. Gun değerinden sonra doktor ilacı kes sağlıksız gebelik dedi
Aynı gun iğne vurdurmadım;akşama sırtımda belimde sancılar oldu. Kahverengi lekelenme hafif kanamaya döndü
Akşam sankituvelete çıktığımda kese gibi bişeyi düşürdüğümü gördüm emin de değilim
Ama ağrım ve kanamam kesildi;dün çok iyiydim
Ama bugun kanama ve sırt ve bel ağrısı sancısı kramp şeklinde yeniden birden başladı
Doktor salı gününe çağırdı hcg ve kontrol için
Bu normal bir kanama mı düşük için.
Dış gebelik korkum
Lütfen düşük yapanlar dış gebelik geçirenler yorum yapabilir mi
Az önce
Ikinizde kan verdnzmi canim hangi hastanede yaptrdn
canım yapılan testler hangileri düşükten hemen sonra mı yapılıyor.Canim bnde yasadim ayni seyleri. Iki defa kurtaj oldum 1 kerede kimyasal dusuk. Simdi kimyasal dsuk yasiorum ve cok korkuyorum. Balcali da yani arastilcak gerwkli testler yapilcak korkudan mahvoldum. Napicm bilemiorjm
benim de mide bulantım yoktu ve düşük oldu acaba böyle genel geçer bir şey var mıkızlar düşükle sonuclanan gebeliklerde acaba mide bulantısı olmuyormu bnm öyle oldu da.. aranızda mide bulantısı yasadıgı halde dusuk yapan varmı *
cnm 3 düşük deyince ispatı oluyormu sözlü yetiyormuCanim devlette yaptiriyorsan uç düşük demezsen yapmazlar ama özelde yapıyorlar
canım aspirini neden kullandın anlayamadımBen iki dusuk yaptim. Ve dusukten sonra aspirin kullandim 6 ay sonra gidiyim arastirayim testleri derken hamile kaldim. Doktor kimyasal gebelik dedi cunku tum belirtiler onu gosteriyordu tam evde dusuk yapmayi beklerken 1 hafta sonra kontrole gittigimde bir mucize ile karsilastik inanilir gb degil doktor ahaaa bebek var burda dedi. O an ki heyacanimi saakinligimi anlatamam 1 aylik olmus ve kesem olusmustu. 1 hafta sonra kontrolum var ignelere baslick doktorum. Insallah bu hamileligimde kalp atislarini duyarim insallah her sey guzel olur allahim yardimcim olaun
Pıhtılaşma için cnm onlarcanım aspirini neden kullandın anlayamadım
ben yeni düşük yaptım cnm doktor metiler verdi aspirin demedi o yüzden sordumPıhtılaşma için cnm onlar
merhaba cnm ben de yeni düşük yaptım önce lekelenme vardı progestan verdi doktor 2 saat sonra kan rengi lekelenme oldu ve akşama kanama başladı gece boyu şiddetli ağrım oldu.ve kanama sabaha doğru. senin nasıl olduKızlar Merhaba. malesef dün akşam itibariyle 7 haftalik bebegimin kalp atışının durduğunu ve rahim ağzına kadar geldiğini öğrendim. doktor kürtaj olmaya gerek yok kendiliğinden düşer dedi. ama nasıl düşecek düştüğünü nasıl anlaycagim bilmiyorum. dünden beri ağrım ve kanamam devam ediyor. benim gibi böyle kürtaj olmayıp kendiliğinden düşen var mı. tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Sende pıhtılaşma çıktı mıben yeni düşük yaptım cnm doktor metiler verdi aspirin demedi o yüzden sordum
böyle bir test yapılmadı yapıydıysada farkında değilim tüm kan ve hormon değerlerini istemişti doktor kan grubuna kadar bir sıkıntı çıkmadıSende pıhtılaşma çıktı mı
Yok cnm bunu genetik yapıyorböyle bir test yapılmadı yapıydıysada farkında değilim tüm kan ve hormon değerlerini istemişti doktor kan grubuna kadar bir sıkıntı çıkmadı
o zaman bende yapılmadı zaten 1 günde düştü hemenYok cnm bunu genetik yapıyor
merhaba cnm ben de yeni düşük yaptım önce lekelenme vardı progestan verdi doktor 2 saat sonra kan rengi lekelenme oldu ve akşama kanama başladı gece boyu şiddetli ağrım oldu.ve kanama sabaha doğru. senin nasıl oldu
benzermiş kaç haftalıktı cnmcanım benim bir hafta lekelenme sürdü, daha sonra kanama arttı ve kalp atışının durduğunu gördük. o gece ağrıdan uyuyamadım. ertesi gün de ağrılarım devam etti ve akşamına bir iki parça düştü. o gece ağrım kesildi biraz uyuyabildim. ertesi gün de devam etti böyle böyle bir hafta sürdü ağrılarım parça parça duştu
7 haftalıktı canım. senin kibenzermiş kaç haftalıktı cnm
ultrasonda 6+1 demişti 1 gün önce sata göre 7,5 haftaydı7 haftalıktı canım. senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?