Düşük

Arkadaslar merhaba
İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
5.gun blast transferiydi
9.gun değer:22
12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
14.gun:181
16.gun: 261
18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep. 18. Gun değerinden sonra doktor ilacı kes sağlıksız gebelik dedi

Aynı gun iğne vurdurmadım;akşama sırtımda belimde sancılar oldu. Kahverengi lekelenme hafif kanamaya döndü
Akşam sankituvelete çıktığımda kese gibi bişeyi düşürdüğümü gördüm emin de değilim

Ama ağrım ve kanamam kesildi;dün çok iyiydim

Ama bugun kanama ve sırt ve bel ağrısı sancısı kramp şeklinde yeniden birden başladı
Doktor salı gününe çağırdı hcg ve kontrol için

Bu normal bir kanama mı düşük için.
Dış gebelik korkum

Lütfen düşük yapanlar dış gebelik geçirenler yorum yapabilir mi

Az önce

Can'ım geçmiş olsun benimde ilk dış gebelik ten şüphelendik bende puregon ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım kanamam oldu ama tutunmuş beta yükseldi sürekli ama kalp sesini alamadık

Cnm bnm bebegiminde 8. Haftada kalbi durmuş biz 12. Haftada fark ettik ama kürtaj olmadım doktorum düşük yapmam için hap verdi onları içtim ve düşürdüm parçada kalmadı şükür bnde iki kez düşük yaptım inşanlah tekrar hamile kalırız hayırlısı.

Ikinizde kan verdnzmi canim hangi hastanede yaptrdn

tatlım ken vermedim, bebek patolojiye gitti, izmir kent hastanesinde yaptırdım , sonucu çıkmış ama doktorum hastane dışındaydı, yarın öğreneceğim inşallah, bir de bunun dışında istediği kan testleri var ama onalrı ilk adetten sonra yaptırmam gerekiyormuş gebelik hormonlarının düşmesi için

Canim bnde yasadim ayni seyleri. Iki defa kurtaj oldum 1 kerede kimyasal dusuk. Simdi kimyasal dsuk yasiorum ve cok korkuyorum. Balcali da yani arastilcak gerwkli testler yapilcak korkudan mahvoldum. Napicm bilemiorjm
canım yapılan testler hangileri düşükten hemen sonra mı yapılıyor.

canım aspirini neden kullandın anlayamadım

merhaba cnm ben de yeni düşük yaptım önce lekelenme vardı progestan verdi doktor 2 saat sonra kan rengi lekelenme oldu ve akşama kanama başladı gece boyu şiddetli ağrım oldu.ve kanama sabaha doğru. senin nasıl oldu

canım benim bir hafta lekelenme sürdü, daha sonra kanama arttı ve kalp atışının durduğunu gördük. o gece ağrıdan uyuyamadım. ertesi gün de ağrılarım devam etti ve akşamına bir iki parça düştü. o gece ağrım kesildi biraz uyuyabildim. ertesi gün de devam etti böyle böyle bir hafta sürdü ağrılarım parça parça duştu

benzermiş kaç haftalıktı cnm

cerenkar merhaba. Doktorum onlem almak icin aspirin kullandirdi (kan pihtilasmasi olabilme ihtimali icin?)bana ve 6 ay kullandim ben ve bebek denemedim o donemde bekledim cunku korkuyordum tekrardan hazir hissetmemistim kendimi. Cunku 2 defa dusuk yapmistim. Ama doktorum bana beklememe gerek .olmadigini soylemisti. Cok sukur aspirin iyi geldi rabbim yardim etti ve hamileligim yolunda cok sukur. Genetikte kan pihtilasmasi yaptirmamistim ama demek ki bende kan pihtilasmasi varmis aspirin ise yaradi ve simdi hergun gobekten igne yapiyorum. Akabinde hala aspirini de kullanmaktayim. Taki doktorum birak diyene kadar. Opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…