- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi ilknurtanem
-
Merhaba kızlar 5 haftalık bebegımı dün düşük Yaptım. Kürtaja gerek kalmadı kanamam devam ediyor.. Çok üzgünüm çok.. Dr hemen başla Çalışmalara kürtaj yok bişey yok kese bile oluşmamış dedi.. Sizce hemen hamile kalabilirmiyim eşim çok üzülüyor başına daha önce böyle bişey gelen var mı
Hepinize geçmiş olsun. Doktorum 19 aralıkta bebeğimin kalp atışının normalden çok daha az attığını çarşamba günü alınması gerektiğini söyledi. 19 aralıkta kanamam başladı. 20 aralık gecesi evde düşük yaptım. 21 aralıkta da içimde kalan parçalar kürtajla alındı. Nedeni bilinmiyor henüz. Ama dikkatimi çeken şey günümüzde bu olayın çok artması. Hepimize sağlık ve sabır diliyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı evlatlarımız olurGeçmiş olsun arkadaşlar Allah sabır versin ve inşallah birdaha ay o şeyleri yaşatmasın. Ben 2. Kez düşük yaptım bu sefer araştırcam tekrar hamile kalmadan kan pıhtılaşması testi birde eşime siperm kalitesi testi yapılacak 1 kez adet görmem gerekliymiş yani 1 ay bekleyip öyle gitcem Hakkı'mızda hayırlısı olsun. Sizde inşallah araştırın tekrar aynı şeyi yaşamak insanı 2 kat yıpratıyor maalesef
Anladım cnm benim şimdilik geçti artık düşük oldu inşallah bir daha düşük olmaz bebeğimi alırım kucağıma. aspirini hap olarak aldın o zaman sen.. aspirin kanı incelttiği için bir dönem babamda kullandı cnm diz ağrılarına iyi geliyor diye.. aynı zamanda diyabetti kanı inceltince göz kılcallarında kanama oldu. rastgelede almamak gerek. ama sende işe yaramış sevindim. göbekten olanı kendin mi vuruyorsun anlamadımcerenkar merhaba. Doktorum onlem almak icin aspirin kullandirdi (kan pihtilasmasi olabilme ihtimali icin?)bana ve 6 ay kullandim ben ve bebek denemedim o donemde bekledim cunku korkuyordum tekrardan hazir hissetmemistim kendimi. Cunku 2 defa dusuk yapmistim. Ama doktorum bana beklememe gerek .olmadigini soylemisti. Cok sukur aspirin iyi geldi rabbim yardim etti ve hamileligim yolunda cok sukur. Genetikte kan pihtilasmasi yaptirmamistim ama demek ki bende kan pihtilasmasi varmis aspirin ise yaradi ve simdi hergun gobekten igne yapiyorum. Akabinde hala aspirini de kullanmaktayim. Taki doktorum birak diyene kadar. Opuyorum
bende arkadaşıma sordum eşi genetik doktoru 2 düşük olmadan teste gerek yok biz yapmıyoruz demiş. inşallah başka yaşamayız canım ama bir yanımda testi yaptır diyor.Geçmiş olsun arkadaşlar Allah sabır versin ve inşallah birdaha ay o şeyleri yaşatmasın. Ben 2. Kez düşük yaptım bu sefer araştırcam tekrar hamile kalmadan kan pıhtılaşması testi birde eşime siperm kalitesi testi yapılacak 1 kez adet görmem gerekliymiş yani 1 ay bekleyip öyle gitcem Hakkı'mızda hayırlısı olsun. Sizde inşallah araştırın tekrar aynı şeyi yaşamak insanı 2 kat yıpratıyor maalesef
bende arkadaşıma sordum eşi genetik doktoru 2 düşük olmadan teste gerek yok biz yapmıyoruz demiş. inşallah başka yaşamayız canım ama bir yanımda testi yaptır diyor.
Canim sen kalp atislarini duymusmuydunBana da aynı şeyleri söylediler keşke demek istemiyorum Rabbim böyle bi sınav nasip etti demek ki bana. Ama ilkinde testi özel de de olsa yaptırıp kan pıhtılaşmasıysa tedavisini olsaydım diye hep aklıma takılıyor. İlla ki 2. de mi kaybetmeliyiz. İmkanın el veriyorsa testleri yaptır araştır Canımm son pişmanlık fayda etmiyor.
Canim sen kalp atislarini duymusmuydun
bende progestanı aldıktan sonra leke kana dönüştü acaba allerjim mi var diyorumİlkinde 8. Haftada gittiğimde 6+4 göründü ve kalp atışı duymadık 1 hafta daha bekleyelim dedi dr ama o hafta düşük yaptım 2. de ise 6+3 deydim lekelenmem geldi ve dr gittim o gün kalp atışı için erken dedi progestan hap iğne verdi ama o akşam düşük yaptım bilemiyorum ben kalp atışı duyulmadı ama belkide oluştu ve hemen durdu birkaç gün içinde emin olamıyorum.
Aynilarini bende yasadim sonrada 10 11 ay hamile kalamadim. Yumurtlama kesilmis. Sonrada 1 ilacla hamile kaldim. Son hamileligimdede dusuk tehlikesi gecirdim. Koruyucu igneyle onlendiMerhaba ben 1.5 yıllık evlıyım 3 ay önce hamıle kaldım ama malesef bebegımı 7 haftalıkken kaybettim kanamam oluyodu ve kurtaja alındım simdi 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve suan tam 8 haftalık hamıleyım ama malesef dun kanamam oldu doktora gıttık ve benegın kalp atsları durmustuboyle bısey basına gelıp tekrar hamıle kalan varmı ? Çok üzgünüm ne yapıcagımı bılmiyorum ;(
Bende 6 haftalikken kalp.atislarini duydum 9.5 haftalikken gittim 3 gun once kalbi durmus dedi 3 gunluk gelisimi yok dedi ve kurtajla alindiİlkinde 8. Haftada gittiğimde 6+4 göründü ve kalp atışı duymadık 1 hafta daha bekleyelim dedi dr ama o hafta düşük yaptım 2. de ise 6+3 deydim lekelenmem geldi ve dr gittim o gün kalp atışı için erken dedi progestan hap iğne verdi ama o akşam düşük yaptım bilemiyorum ben kalp atışı duyulmadı ama belkide oluştu ve hemen durdu birkaç gün içinde emin olamıyorum.
Gecmis olsn bacim ilk gebeligin miydi?Hepinize geçmiş olsun. Doktorum 19 aralıkta bebeğimin kalp atışının normalden çok daha az attığını çarşamba günü alınması gerektiğini söyledi. 19 aralıkta kanamam başladı. 20 aralık gecesi evde düşük yaptım. 21 aralıkta da içimde kalan parçalar kürtajla alındı. Nedeni bilinmiyor henüz. Ama dikkatimi çeken şey günümüzde bu olayın çok artması. Hepimize sağlık ve sabır diliyorum...
. Evet kendim vuruyorum ben canim. Hem su ssonucu cikardim ben: iki dusugumde de kalp atislarini hic duymamistim demek ki pihtilasmaymisAnladım cnm benim şimdilik geçti artık düşük oldu inşallah bir daha düşük olmaz bebeğimi alırım kucağıma. aspirini hap olarak aldın o zaman sen.. aspirin kanı incelttiği için bir dönem babamda kullandı cnm diz ağrılarına iyi geliyor diye.. aynı zamanda diyabetti kanı inceltince göz kılcallarında kanama oldu. rastgelede almamak gerek. ama sende işe yaramış sevindim. göbekten olanı kendin mi vuruyorsun anlamadım
Gecmis olsn bacim ilk gebeligin miydi?
Evet ilk gebeliğimdi. Tiroidlerimde nodül var onun etkisi olabilir mi diye düşünüyorum. Levotiron ilaç içiyorum
koruyucu iğne ne canım düşük olmasın diye miAynilarini bende yasadim sonrada 10 11 ay hamile kalamadim. Yumurtlama kesilmis. Sonrada 1 ilacla hamile kaldim. Son hamileligimdede dusuk tehlikesi gecirdim. Koruyucu igneyle onlendi
Evet kanama gelince yaptirdimkoruyucu iğne ne canım düşük olmasın diye mi
bende gittim ama yapmadılar maalesef işe yarar mıydı bilmiyorumda.Evet kanama gelince yaptirdim
Benim ilk bebegimde dusmustu. Ikincidede kanama gelince doktor yaptirdi. Cok sukur kurtardikbende gittim ama yapmadılar maalesef işe yarar mıydı bilmiyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?