Düşük

Merhaba kızlar 5 haftalık bebegımı dün düşük Yaptım. Kürtaja gerek kalmadı kanamam devam ediyor.. Çok üzgünüm çok.. Dr hemen başla Çalışmalara kürtaj yok bişey yok kese bile oluşmamış dedi.. Sizce hemen hamile kalabilirmiyim eşim çok üzülüyor başına daha önce böyle bişey gelen var mı

Hepinize geçmiş olsun. Doktorum 19 aralıkta bebeğimin kalp atışının normalden çok daha az attığını çarşamba günü alınması gerektiğini söyledi. 19 aralıkta kanamam başladı. 20 aralık gecesi evde düşük yaptım. 21 aralıkta da içimde kalan parçalar kürtajla alındı. Nedeni bilinmiyor henüz. Ama dikkatimi çeken şey günümüzde bu olayın çok artması. Hepimize sağlık ve sabır diliyorum...

Geçmiş olsun arkadaşlar Allah sabır versin ve inşallah birdaha ay o şeyleri yaşatmasın. Ben 2. Kez düşük yaptım bu sefer araştırcam tekrar hamile kalmadan kan pıhtılaşması testi birde eşime siperm kalitesi testi yapılacak 1 kez adet görmem gerekliymiş yani 1 ay bekleyip öyle gitcem Hakkı'mızda hayırlısı olsun. Sizde inşallah araştırın tekrar aynı şeyi yaşamak insanı 2 kat yıpratıyor maalesef

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı evlatlarımız olur

Anladım cnm benim şimdilik geçti artık düşük oldu inşallah bir daha düşük olmaz bebeğimi alırım kucağıma. aspirini hap olarak aldın o zaman sen.. aspirin kanı incelttiği için bir dönem babamda kullandı cnm diz ağrılarına iyi geliyor diye.. aynı zamanda diyabetti kanı inceltince göz kılcallarında kanama oldu. rastgelede almamak gerek. ama sende işe yaramış sevindim. göbekten olanı kendin mi vuruyorsun anlamadım

bende arkadaşıma sordum eşi genetik doktoru 2 düşük olmadan teste gerek yok biz yapmıyoruz demiş. inşallah başka yaşamayız canım ama bir yanımda testi yaptır diyor.

bende arkadaşıma sordum eşi genetik doktoru 2 düşük olmadan teste gerek yok biz yapmıyoruz demiş. inşallah başka yaşamayız canım ama bir yanımda testi yaptır diyor.

Bana da aynı şeyleri söylediler keşke demek istemiyorum Rabbim böyle bi sınav nasip etti demek ki bana. Ama ilkinde testi özel de de olsa yaptırıp kan pıhtılaşmasıysa tedavisini olsaydım diye hep aklıma takılıyor. İlla ki 2. de mi kaybetmeliyiz. İmkanın el veriyorsa testleri yaptır araştır Canımm son pişmanlık fayda etmiyor.

Canim sen kalp atislarini duymusmuydun

Canim sen kalp atislarini duymusmuydun

İlkinde 8. Haftada gittiğimde 6+4 göründü ve kalp atışı duymadık 1 hafta daha bekleyelim dedi dr ama o hafta düşük yaptım 2. de ise 6+3 deydim lekelenmem geldi ve dr gittim o gün kalp atışı için erken dedi progestan hap iğne verdi ama o akşam düşük yaptım bilemiyorum ben kalp atışı duyulmadı ama belkide oluştu ve hemen durdu birkaç gün içinde emin olamıyorum.

bende progestanı aldıktan sonra leke kana dönüştü acaba allerjim mi var diyorum

İstanbul'da yaşayan arkadaşlarım. Ben ethica hastanesinde doktor kontrolüne gidiyordum. Düşük geçirdiğimden beri değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Ethica hastanesi hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilir mi?

Aynilarini bende yasadim sonrada 10 11 ay hamile kalamadim. Yumurtlama kesilmis. Sonrada 1 ilacla hamile kaldim. Son hamileligimdede dusuk tehlikesi gecirdim. Koruyucu igneyle onlendi

Bende 6 haftalikken kalp.atislarini duydum 9.5 haftalikken gittim 3 gun once kalbi durmus dedi 3 gunluk gelisimi yok dedi ve kurtajla alindi

Gecmis olsn bacim ilk gebeligin miydi?
. Evet kendim vuruyorum ben canim. Hem su ssonucu cikardim ben: iki dusugumde de kalp atislarini hic duymamistim demek ki pihtilasmaymis

Kalp atmaması neden oluyo acaba geçen sene benimde bebeğin kalbi hiç atmadı kürtaj oldum şimdi çok şükür sağlıklı bi gebelik geçiriyorum fakat bununda kalbi durursa diye ödüm kopuyor. Merak ettiğim şey kalp atmadan bebek belli bi boyuta gelebiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…