Düşükten sonra adet görmeden gebelik olur mu

elf05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
57
8
1
23
Arkadaşlar merhaba
3 Haziran'da düşük yaşadım. Daha üç dört haftalık kadarmış. Maalesef tutunamadı. Şimdi ise hala regli olmadım. Kasıklarımda batma var. Baş dönmem mide bulantım ve mide yanmam var. 39 gün oldu düşüğün üstüne. Sizce tekrar hamile olma ihtimalim var mı. Test yapmaya da çekiniyorum açıkçası. Heveslenmek de istemiyorum ama açıkçası çok merak ediyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı acaba lütfen yardimci olur musunuz

Bende kürtajdan 55 gün sonra ilk regli oldum bekleyebilirsin biraz daha

Düşükten sonra adet görmeden hamilelik mümkün çünkü yumurtlama adetten önce gerçekleşebilir. Kasık batması, bulantı, baş dönmesi gibi belirtilerin hCG hormonundan veya yeni bir gebelikten olabilir. Tıbben düşük sonrası 2-4 haftada yumurtlama başlayabilir yani 39 günde hamilelik ihtimalin var. Doktora görün, hCG testi netleştir

Saliya kadar sabretmeye calisicam. Salı günü sağlık ocağında kan vericem. Sık idrara çıkma ve baş dönmesi de var özellikle dört beş gündür. Hayırlısıyla hamileyimdir inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ay canım ne güzel umutlu umutlu yazmışsın, içim açıldı! Sık idrara çıkma ve baş dönmesi de eklendiyse cidden hamilelik ihtimali bayağı yüksek görünüyor, inşallah hayırlı haberler alırsın! Salıya kadar sabretmek zor ama sağlık ocağında kan testi her şeyi netleştirir. Rabbim gönlüne göre versin, isteyen herkese nasip etsin
Sonucu merak ettim şimdi, haber ver olur mu?

Düşükten 40 gün sonra adet olmuştum

Evet gerçekten çok zor olucak ama tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Mesajınız çok mutlu etti beni tabiki haber veririm

Yarın maalesef 15 temmuz ve sağlık ocakları kapaliymis. Sanırım test alicam. Başka bi durumu yaşayıp deneyimleyen var mı acaba

düştükten sonra adet olur gibi kanamanız olmadı mı 3-4 gün? ben düşükten sonra adet olur gibi kanama yaşadım sonra diğer ay tam kürtaj tarihimde de adet olmuştum. bünyeden bünyeye farklılık gösterir elbette.

Düşükten sonra beş gün kadar regl süreci gibi bir süreç geçirdim. 3 Haziran'da dusuk yaşadım. Ondan sonra da bir daha kanamam olmadi.

Düşükten sonra beş gün kadar regl süreci gibi bir süreç geçirdim. 3 Haziran'da dusuk yaşadım. Ondan sonra da bir daha kanamam olmadi.
çok geçmiş aslında ama kürtajdan sonra böyle gecikmeler normal kabul edilir. eğer korunmadıysanız hamile kalmış olma ihtimaliniz de var tabii. çünkü yumurtlama devam ediyor, düşük onu etkilemez. bir test yapsanız aslında kaygılarınız ortadan kaybolur. ne de olsa öğreneceksiniz hamile olsanız da olmasanız da

Merhaba benimde gebelik sonlandirildi ben normal doğum yapıp ardından kürtaj edildim ama ilişki konusunda bişey demediler etraftan 40 gün duydum 40 gün sonrası adet görülür diye bir ay oldu bana da peki siz ne zman ilişkiye girmeye başladıniz kürtaj sonrası ilişki yaşandı ise hamile kalma olabilir bu durumda

Kürtaj yapmadılar daha çok küçük olduğu için. Sadece çok ağrım vardı üç tane serum verdiler

Düşükten bir hafta kadar sonra düzenli ilişkiye girmeye başladık açıkçası. Korunmadik da

Merhaba canım inşallah güzel haberlerini alırız bende dusukten sonra adet olmadan hamile kaldım şu an 31+5 olduk korunmadiysan bu mümkün tabiki

Merhaba canım inşallah güzel haberlerini alırız bende dusukten sonra adet olmadan hamile kaldım şu an 31+5 olduk korunmadiysan bu mümkün tabiki
Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasıp etsin insallahh.
İnşallah bende sizin gibi güzel bir haber alırım

İdrar testini yapmismiydiniz peki. Yaptıysanız gecikmeden kaç gün sonra belli olmustu hamile olduğunuz hatırlıyor musunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…