- Konu Sahibi ergunsevgi
-
Bn 9 haftalikken kurtaj olmustum on gn sonra kanamam bitinceki ilk iliskide hamile kaldim kurtajdan sonra cok kolay hamile kalinir cnm hamile olabilirsin14 haftalik dusukten sonra beta hcg kac gunde sifirlanir arkadaslar bilen var mo ya da yasayan . ? Ben uctur test yapiyorm 25 gun hala sifirlanmadi cunku.?
Selam canm düsük dogadan gelen bisey bebegi atiyo vücut disari sagliksiz oldugu icin. Tekrsr hemen hamile kalabilirsn ben 4 hafta önce düsük yaptm ve simdi yine hamileyim insallah bu sefer olur3 haftalık ken nasıl düşük oluyor ama. 3 haftalıkken daha hamile oldugun bile belli olmaz ki.
Canim Allah gonlune gore versin insallah kürtaj da oldgn için rahim tertemiz oluyor ve değerler çabuk düşüyor bu da hamile kalacak ortamı çok kolaylastryor baya bi arastrmstm net ten o zamanlarYaa . Cok umitsizlenmeye baslamistim. Nasil iyi geldi bunu duymakk :) stresten olcem. Bi zaman gecse de anlasaydim. Hamile miyim degil mi. Tsk ederim cook yazdigin icin canim.
Ins. Canim ya sende saglikli bi hamilelik gecirirsin. Tabi ki bende bu defa.Selam canm düsük dogadan gelen bisey bebegi atiyo vücut disari sagliksiz oldugu icin. Tekrsr hemen hamile kalabilirsn ben 4 hafta önce düsük yaptm ve simdi yine hamileyim insallah bu sefer olurbende 4 günde sifirlandi
Insallah canmIns. Canim ya sende saglikli bi hamilelik gecirirsin. Tabi ki bende bu defa.
nasil 25 demi hala? Kac gündür bu böyle? Bende 5,5 haftallikken düsük yaptim kanamam basladi 6 gün sürdü ama hafifdi ve bir iki kere kan verdim doktor degeriniz 2 nin altina düstü dedi simdi 4 hafta 2 gün oldu o düsük kanamam basladigi günden bu yana simdide positif cikiyo testler ve daha belirginli ikinci cizgi. BIr öncekinde düsük yapmadan hep silik cikiyordu simdi acaba bendede sifirlanmadida ondanmi positif. Adetimi 27.2. bekliyodum gelmediSonuc geldi. 25 cikti b hcg. Sanirin yok. Hatta yok yani.
nasıl yok 25 cıkmış işte 5 üstü hamilelik demek :)Sonuc geldi. 25 cikti b hcg. Sanirin yok. Hatta yok yani.
25 gebelk var demekSonuc geldi. 25 cikti b hcg. Sanirin yok. Hatta yok yani.
tamamda kan almadilarmi kan herseyi belirler hcg degeri varmi yokmu diye ozaman kesinlesir beklemekte ne demek test yap falan filan sacmaCnm bnde düşük yaptım sonra içimde parça kalmişmi die bile bakmadılar 21 gün sonra gebelik testi yap dediler pozitif çıkarsa parça kalmiştir negatifse kalamamıştır dediler şükür negatif çıkmıştı bnce 21 gün sonra düzeliyor
Bilmiyorum ki canim. Ama ara ara test yaptigim da pozitf cikiodu. Dusukten 15 gun filan sonra yaptin bu testleri tabi25 gebelk var demek
sen yeni dusuk yapmıştın sanirim dimi bundn onceki degrrn kacti sıfırlamamış miydi
Aynen hiç bişey yapmadılar kan alındı ama bana sonuçları sorduğum halde bişey söylenmedi yurtdışında yaşiyorum burda böyle herşeyi kafalarına göre yapıyorlar parça kaldığına bakmadılar bile. İnanmazsın şimdi 11 haftalık hamileyim iki gün önce ultrason randevum geldi gittik hamile olduğumu bilmiyorlar gebelik tedavisi için o ultrason randevusunu göndermişler kadın bana diyor düzenli adet oluyomusun bizde soktayız cvb vermedik ultrasona koyunca kendide şaşırdı hamilesin dedi busefer neden geldiniz diyotamamda kan almadilarmi kan herseyi belirler hcg degeri varmi yokmu diye ozaman kesinlesir beklemekte ne demek test yap falan filan sacma
canim senin positifler nasildi koyumu renkteydi ikinci cizgi yoksa silikmi? Oda cok önemli ayrica hcg degerin hep yükselmeli en az iki katina cikmali her iki günde bir. Cikmazsada düsük oluyor bende öyle düsük oldu hcg degeri cikmadigi icin düsük geciridmBilmiyorum ki caa
Bilmiyorum ki canim. Ama ara ara test yaptigim da pozitf cikiodu. Dusukten 15 gun filan sonra yaptin bu testleri tabi
sen nerdensin canim almanyami? Ben almanyadayim burdada kan almiyorlar! Ben 4 hafta önce düsük yaptim hamile kaldim fakat hcg degerlerim hic yükselmedi birde idrar testlerinde ikinci cizgi hep silik cikiyodu hic koyulasmiyordu. Bu benim dikkatimi cekti gittim zorla kan aldirttim 30 cikti ardindan da düsük basladi hic yükselmedi yani deger. Simdi 27.2 tarihinde adet görmem gerekiyodu hala gelmedi ve positif cikiyor testler bu sefer ikinci cizgi bayagi belli koyu. Ozamanlar kanamam basladiktan sonra hep kan aldilar her iki güne bir baktilar degerim 2 nin altina düsünce artik negatif oldu dedi. Kanamam 30.1. basladi 6 gün sürdü simdide yine hamileiym. Insallah bu sefer saglikli gebelik gecirirm. Sende nasil oldu neden oldu düsük?Aynen hiç bişey yapmadılar kan alındı ama bana sonuçları sorduğum halde bişey söylenmedi yurtdışında yaşiyorum burda böyle herşeyi kafalarına göre yapıyorlar parça kaldığına bakmadılar bile. İnanmazsın şimdi 11 haftalık hamileyim iki gün önce ultrason randevum geldi gittik hamile olduğumu bilmiyorlar gebelik tedavisi için o ultrason randevusunu göndermişler kadın bana diyor düzenli adet oluyomusun bizde soktayız cvb vermedik ultrasona koyunca kendide şaşırdı hamilesin dedi busefer neden geldiniz diyoSonra dedi yanlışlıkla göndermişiz en azından bebeğimi gördüm burda ilk ultrasonu bebek 13. Haftaya gelince yapıyorlar ne kadar saçma demi bn bugüne kadar özele gidiyordum mecbur buda düşmesin diye
o zaman dusmemis olablr cabm iki gun sonra gene ver netlesr zatenBilmiyorum ki caa
Bilmiyorum ki canim. Ama ara ara test yaptigim da pozitf cikiodu. Dusukten 15 gun filan sonra yaptin bu testleri tabi
tamamen düsmemis ozaman senin? Sen kürtajmi oldun yoksa kendinmi düsük yaptin kanamayla?o zaman dusmemis olablr cabm iki gun sonra gene ver netlesr zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?