Düsükten sonra beta hcg ne zaman sifirlanir???

Silik cikiyor canim ikinci cizgi.

kiz benim yazdgmi etiketlemissn:))

Bilmiyorum ki caa

Bilmiyorum ki canim. Ama ara ara test yaptigim da pozitf cikiodu. Dusukten 15 gun filan sonra yaptin bu testleri tabi
tamamen düsmemis ozaman senin? Sen kürtajmi oldun yoksa kendinmi düsük yaptin kanamayla?
Ben kanamayla düsük yaptim düsük baslar baslamaz her iki güne kan verdim degerim 30 daydi düstü 2nin altina. Sende tam olarak nasil oldu? Belki parca kalmis olabilir icinde...

Canim dusuk yaptim. On dk sonra dojtor kurtaj yapti. Parca kalmis olabilir mi ki

1 hafta sonra kontrole cagirmadimi doktor seni ben gittim baktiginda bisi kalmadi demisti hatta patoloji sonucunda icerde kalan hangi parcalarin alindigi yaziyordu
Cagirdi canim. Gittim. Ultrasonla baktim guzel. Parca yok temiz dedi. Hatta bi daha dusunebilirsin beklemeye gerek yok dedi. Bi kez adet gor ama demisti. Hcg degerimi filan soylemedi. Ama testlerimin pozitifi ciktigini soyledigimde. Dusukten sonra normal oyle cikmasi demisti. Ama kucuk bi ihtimal hamile olman demisti hatta cok kucuk .

Biraz daha bekle canim Rabbim.hayirli sonuclar aldirsin insallah guzel haberlerini bekliyorum bana 3 ay musade verdi doktor bakal bu ay ne zaman adet olucam olmazsam tekrar gidicem

Biraz daha bekle canim Rabbim.hayirli sonuclar aldirsin insallah guzel haberlerini bekliyorum bana 3 ay musade verdi doktor bakal bu ay ne zaman adet olucam olmazsam tekrar gidicem
Saol canim ya. Ins. Senin de olur hayirli evlatlarin. Benim biraz dengem sarsildi galiba. Ama hata benim hatam cunku korunmam gerekirdi. Daha yeni fusuk yaptim biraz dinlemem lazimdi. Oyle yapsaydim umitlenmezdim , Simdi tekrar uzulmezdim. Iyi ki bu siteyi farkettim de bi kacgundur oyaliyo beni hemde biseyler ogrenmis oldum. Ve yalniz olmadigimi da farkettim bu konuda.

Sikma canini tabiki dinlenmen gerekiyor bende senin gibiydim 9 subatta kaybettim 12 haftalikti bebegim hemen olsun diyordum ama benim kendi vucudumun bedenimin toplanmasi gerekiyor ki tekrar hamilelik surecini yasayana kadar kan seviyem yerine gelsin psiolojim duzelsin sende dusunmemeye calis ugras bul kendine olmazsa da uzulme dinlenmos olur vucudunda canim

Cnm inşanlah bu sefer bebeğini sagsaglim kucağına alırsın bn İngiltere'de yaşiyorum iki düşük yaptım neden olduğu araştırılmadı üçüncü düşükten sonra araştırma yapabiliyorlarmiş. Bn tekrar hamile kalınca gittim dedim bn gözetim altında olmak istiyorum sürekli iki düşük yaptım üçümcüde düşmesin die gayet diyolar normal düşük yapman üçüncüden Sonra anormalmiş Sonra ısrar edince tm dedi bi numara Verdi burayı arayın sizinle ilgilenirler dedi aradık ama ne ilgi var ne bişey hiç bi şekilde doğru dürüst ne ultrasona çagrıldım nede degerlerime bakmadılar. Sadece 3. Aylık da olan randevum geldi . Bnde özle gittim bana aspirin verdi kan sulandırıcı ve iğne yaptı haftada bir olmak üzere üç tane iğne vuruldum özelde bi araştırma yapmadı ama o ignede bebege daha iyi oksijen gitsin ve damarları açıyomuş bebege ulaşan çogu kişiyede yapmiş bu igneyi bebek daha iyi gelişsin diye zaten sesi vitamin dolu bi iğne.şükür şimdi bebeğim iyi inşanlah sagsaglim kucaklarımıza alırız yavrularımızı

Anladm csnm ya valls orasifa almsnya gibiymis ilgi göstermiyorlar malesef. Senin idrar testin nasildi iki ci cizgidi koyumu yoksa silikmidi benim düsükte hic koyulasmadi cizgi. Hep silikti hcg degeride hic yükselmedi ve düsük oldu

Eklentiler

• IMG_0760.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 367
Anladm csnm ya valls orasifa almsnya gibiymis ilgi göstermiyorlar malesef. Senin idrar testin nasildi iki ci cizgidi koyumu yoksa silikmidi benim düsükte hic koyulasmadi cizgi. Hep silikti hcg degeride hic yükselmedi ve düsük oldu
Valla cnm bnm ilk hamileligimde günüm geçmeden test yapmiştim silik çıkmıltı aynı gün içinde üç vere dört tane yaptım bi daha yapmadım koyulaştımı diye zaten bir hafta sonrada düşük oldu. İkinciside aynı şekilde bir gün içinde üç test yaptım iki günüm geçiyordu çizgiler çok koyu degildi ama birbirlerine çok yakındılar onunda 8. Haftada kalbi durmuştu. Yani hiç koyulaşma oldumu diye test arka arkaya yapmadım

Anladm canm ilkinfe benim agrilarim olurdu simdi yok hicbi agrim. Bilmiyorum hayirlisi ne diyelim

Anladm canm ilkinfe benim agrilarim olurdu simdi yok hicbi agrim. Bilmiyorum hayirlisi ne diyelim
Evet bnmde ilkinde bel agrım çoktu normal sanıyordum sonrada kasık agrısı oldu aynı gün içinde kanamada oldu şimdi bnmde hiç agrım sizim yok korkma inşanlah hiç bi sorun olmuycak Allah'ın izni ile

merhabalar bende 2 kere düşük yaptım son düşüğüm 13 mayıs bugün test yaptım pozitif bende şüphede kaldım simdi kan vermek icin erken diye düşünüyorum ümitlenemek istemiyorum ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…