Düsükten sonra beta hcg ne zaman sifirlanir???

Bence biraz bekle ve düşükle alakalı testler yaptır. Neden düşük olduğunu öğren. Biraz da rahmin toparlasin. Sonra tekrar hamilelik düşünürsün. Ben de genetik test sonucunu bekliyorum
Çok geçmiş olsun. bende 2 kere düsük yaptım acaba genetikten randevu Nasil aliniyor

Bence biraz bekle ve düşükle alakalı testler yaptır. Neden düşük olduğunu öğren. Biraz da rahmin toparlasin. Sonra tekrar hamilelik düşünürsün. Ben de genetik test sonucunu bekliyorum
Yani nasil bir yol izlemem lazım nereye gitmem lazım

Merhaba. Ben düşük yaptıktan sonra tıp fakültesinde profesöre gittim. Genetik testleri o yaptırdı yani yönlendirdi. Çok şükür testlerde sorun yoktu. Şimdi 14 aylık oğlum var. Darısı başına insallah

Arkadaslar kurtaj sonrasi 45. Gunde ikinci cizgi cikti bende araftayim sizin sonuclar ne oldu hamilemiydiniz yoksa onceki gebeligin degerimiydi testte cikan

Durumunuz neydi acaba otuz yedi gün oldu ben de aynı durumdayim 21 haftalık normal doğum yaptım bir hafta yaşadı ikizlerim otuz yedi gün geçti bugün çift çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…