Düşükten sonra bir daha hamile kalamayanlar... Derdimizi paylaşalım...

bende hiperprolaktemi hastasıydım gecen ay 16 ya düştü hemen hamile kalmıstım ama dün düşük yaptım 6 haftalık hamileydim
4 yıllık evliydim ve ilkkez hamile kalabilmiştim

bende hiperprolaktemi hastasıydım gecen ay 16 ya düştü hemen hamile kalmıstım ama dün düşük yaptım 6 haftalık hamileydim

canim ya cok uzuldum, Allah saglikli bir hamileligi Insallah hemen nasip eder.
uzun sure bekleyip kaybetmek ne demek iyi bilirim ama Allah beterinden korusun demek zorundayiz. bir kez hamile kaldiysak bir sekilde er ya da gec yine basaracagiz Insallah Allah saglikli bir hamileligi kismet edecek bir dahaki sefere. seninde minigin cennette...

hoşbulduk canım.drum olmamasının tek nedeninin psikolojik olduğunu söylüyor eşimdede bendede hiç sorun yok.düşükten sonra 4 ay korunduk (bebek büyük olduğu için rahim içi çok yara almış oyüzden) sonra tekrar denedik olmayınca klomene başladık.klomen yumurtanın oluşmasını hızladırıcı adetin beşinci günü başlıyosun beş gün içiyosun sonra haftada 3 günde bir dr gidip yumrta kontorlün yapılıyor yeterli büyüklüğü ulaması bekleniyor ulaşınca çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra 36 saat içinde( iğneden sonra) yumrta çatlıyo tutturabilirsen hamile kalıyosun kaba olarak klomenenin kullanımı böyle.inşallah en yakın zamanda hepimiz kavuşacağız bebişlerimize:ecrin_bebek:

Serin hoş geldin...
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin, zor çok zor ben de 6 haftalık kaybetmiştim bebeğimi...

En azından prolaktinin düşünce hamile kalabildiğini görmüşsün Serincim. Bir de çok arkadaşın söylediği gibi ilk gebelikler çoğunlukla düşükle sonuçlanıyormuş. Umudunu kaybetme.
Kürtajla mı sonlandı düşük? Benim öyle olmuştu da.
Hep böyle kürtajla mı sonlanmak zorunda ya

Nasıl oldu kaç gün kanaman oldu düşükten önce?

Serin bu arada ben de Kırklarelili'yimm haaaa :):):)
Hemşo sayılırıs...

Kızlar ne gelişmeler oldu oralarda ...
Nerdesiniz?
Son gelişmeleri verin bakalım :)
Ben prolaktin ilacımın son haftasındayım 1 hafta sonra gidicem yeniden kan testine bakalım ne diyecek...
Siz gittiniz mi doktorlara, neler yaptınız?

ben de seninle aynı durumdayım.bir kürtaj ve üzerinden15 ay geçti bişey yok.bana dr sebepsiz infertilite dedi.bir ay sonra aşılama yapılacak..

bende varım 5 yıldr olmadı aralıktada boş gebelik yaşadım hüsranla bitti ve hala bişi yokkk bekliyoruz bakalım hayrlısı benim bence tek problemim kasık ağrısı çok yaşıyorum sr bişi yok diyo bilmiyorum nolcak bide kasıklarım çok soğuk oluyo harlısı kıslar ne diyeyim duadan başka

malesef ben de ayni kaderi paylastim, sizleri cok iyi anliyorum. 8 eylulde 6 haftalikken bos gebelik nedeniyle kurtaj oldum. drum normaldir, genelde ilk hamileliklerde oluo, bi problem olacagini sanmiorum dedi. tsh biraz yuksekti bende. bugun dusuk sonrasi yapilan kan testi sonuclarimi aldim, tsh, t3, t4 hepsi normal gorunuyor. yarin aksam 7de aldigim sonuclarla beraber dra gidicem, bakalim ne dicek cok merak ediorum. eger o da sorun yok derse ilk reglimden sonra denemeye baslicam. ama surekli ya tekrar dusuk olursa korkusu yasiorum. allah bi daha hiccc birimize hic kimseye yasatmasin isalla... cok kotu bi tecrubeymis drun dediklerini yarin sizlerle paylasirim......

benimde 7 yasinda bir cucugum var ücdefa düsük yaptim.en son düsügüm 2007 deydi ve sonra bir asilama iki tüp bebek denedik ama hamile kalamadim birazda bikisel yolari denemeyi düsünüyorum esim icin keci boynuzu benim icn ise incir kürü allahtan ümüt kesilmez.rabbim hic kimseye bu aciyi yasatmasin dayanmak cok güc,sükürler olsunki benim yavrum vardI:allah isteyen herkese versin.

ya çok üzülüyo ve sürekli ağlıyorum her ay umutlanmaktan bıkıyorum
canım çok yanıyo salya sümüğüm off allahım nolur duy
çok doluyum bu konuda allahım bu zor günlerimi sabırla atlatmayı nasip etsin bu ay yine bişi yok bu gidişle artık ümidim yerini açılara bırakıyo ha bu ay oldu olacak ya napsam kafamdan çıkmıyo yeni bi işim var ama hep aklımda sonunda pskoloğa gidicem evlilikte zamn geçtikce isteğim çoğalıyo allahım yardım et

Merhaba hpt_honey
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Amin.
Dönem dönem insan gereğinden fazla üzülüyor, haklısın.or, haklısın. Ama stresini azaltmanın yolunu bulmak zorundasın. Bilirsin stres çok etkili. İşin yeterince seni rahatlatmıyorsa evet belki de psikoloğu da denesen iyi gelebilir.
Yalnız unutma, senelerceee bekledikten ve hatta umudunu kestikten sonra bebeğini kucağına alanlar da var. Umudunu kaybetme.
Gelişmeleri yaz bize...
Tekrar hoşgeldin.

ben de seninle aynı durumdayım.bir kürtaj ve üzerinden15 ay geçti bişey yok.bana dr sebepsiz infertilite dedi.bir ay sonra aşılama yapılacak..

Hoşgeldin görkemli...
Aşılamadan önce başkabirşeyler denemediniz mi merak ettim.
Ben uzun zamandır internete giremedim ama dostinex sayesinde sanırım 28. günde adet oldum.
Doktora gittim ve yumurtam ne durumda ona baktırdım. Gelişmiş dedi. İlaçsız milaçsız ilişki ile deneyin birkaç ay dedi. Gün verdi ilişki için yumurtanun çatlama tarihi için tahmini. 3 ay kadar sadece bu yumurta takibi ile deniycez.
Siz direk aşılamaya mı geçtiniz nasıl oldu?

Amin poti.
Hoşgeldin...
Evet sen bizden şanslısın Rabbim bir evlat nasip etmiş sana. Çok çok şükretmelisin.
İkinci bir bebek ne güsel olur:)
İnşallah Rabbim sana ikinci bebeğini verir.
Seninki sebepsiz mi? Neden söyleyebiliyor mu doktorlar?

mrb arkadaşlar
bende yaklaşık 10 aydır hamile kalamıyorum korunmayı bıraktıktak 2 ay sonra kistle hamile kalmıştım
2008 aralık ayında küçük bi düşük oldu, bi dahada olmadı hala bekliyorum... inş.daha fazla beklemem çünkü hiç sabrım kalmadı

Merhaba Sena
Düşükler gerçekten insanın metabolizmasını bozuyor. Herşey altüst oluyor vücudumuzda ve yeniden hamile kalmakta zorlanıyoruz.
Belki de bir doktora gidip hormonlarına baktırmalısın sen de. Belki de ilaçla çözülevilecek
Çok basit bir ilaçla hamile kalmanı zorlaştıran bir düzensizliği halledebilirsin belki.
Ben bir baktır derim hem hormonlarına hem de yumurtalarına.
Haberleri bekliyoruz....

mhb arkadaşlar.. bende 2008 temmuz ayında 1 yılın sonunda klomen tedavisiyel olan hamileliğimi kürtajla sonlandırdım çünkü boş gebelik olmuş...ozamn çok üzüldüm dünyam karardı ama sonrasında yaşadıklarım dahada beter. ben kürtaj sonrası adet göremedim..rahmimi dr çok kazımış ve yıpratmış rahim yapışması oldu.kürtajdan 6 ay sonra amaliyat oldum yapışma açıldı ve spiral takıldı 4 ay spiral kaldı bu sürede adetimi normal oldum fakat spiral çıkınca adetlerim yine anormal derecede azaldı.. bu yazı dr dr gezerek geçirdim ve şimdi tekrar amaliyat oldum.. benim rahmimim sadece sağ kısmının 1/3 açıkmış geri kalan tarafı yanlış yapılan kürtaj sebebiyle yok gibi bişeydi.. amaliyatım başarılı geçti ve şu anda adet görmeyi bekliyorumm..adet görünce 2 ay klomen tedavisi yapılacak eğer gebelik oluşmazsa tüp bebek yapılacak.. rahatsızlık hep tekrar ettği için bekliycek zamanım yok..bu arada içtiğim o hormon haplarının geçirdiğim histeroskopilerin sayısını bilmiyorumm.. gittiğim bir dr babama istersen dünyanın öbür ucuna getir bu hastalığa yapacak çok bişey yok dedi ve be o anda kurşun yemiş gibi oldum.. artık acıya daha dayanıklıyım.yaşadıklarım beni çok yıprattı ama bi yerdede çok güçlü bi insan yaptı. hala umudum var biliyorum bir gün bende anne olacağım.. yavrumun mis gibi kokusunu içime çekeceğim..ve artık asla isyan etmeyeceğimmmm..

Merhaba Çiğdem
Hoşgeldinnnn....
Senin sınavın da gerçekten zor olmuş ya... Allah sabır versin, sağlıklı, eli ayağı düzgün bir bebek nasip etsin sana da tüm isteyenlere de.
Doktor hatası oldu demek ha? Ne kadar yazık... Naapalım herşey insanlar için, her an herkesin başına neler geliyor, senin de sınavın bu olmuş, sabretmekten dua etmekten başka çare yok.
Dediğin gibi yawrunun kokusunu çekersin içine inşallah. Ne hastalar, ne çocuğu olmaz denilenler çocuk sahibi oluyor, hiç umudunu kaybetme haaa....
Habersiz bırakma bizi gelişmelerden...

cnm çok teşekür ederim.. gerçekten RABBİM e sığınnıyorum. ewet gerçekten herkesin bir sınavı var benimkide bu oldu. çok zor günler yaşadım ama geride kaldı inş. RABBİM kimselere yaşatmasın.. :Saruboceq:

bende düşük yaptım klomen kullanmıştım tututu ama o ay düşük yaptım kısmet diyelim düşügün ayagı içinde kalır dediler.bu ay aşılama yaptıracagım kısmet polistik overim ben aranızda varmı pklou olup aşılama yaptıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…