Düşükten sonra hamile kalanlar

Olsun canın sağolsun..
Bu ay olmazsa gelecek ay.o olmazsa diğer aylar.pes etmek yok.rabbim vereceği zamanı bizden iyi bilir.hayırlısıyla moralini yüksek tut,meleklerimiz gelecek.

Olsun canın sağolsun..
Bu ay olmazsa gelecek ay.o olmazsa diğer aylar.pes etmek yok.rabbim vereceği zamanı bizden iyi bilir.hayırlısıyla moralini yüksek tut,meleklerimiz gelecek.
Cok cok sagol canim
Bu hayal kirikligini yasamamak icin test yapmaktan kaciyordum.baska bir forumdan arkadaslar israr edince gidip yaptirdim simdi de neden adet olmadim diye endiseliyim (

Cok cok sagol canim
Bu hayal kirikligini yasamamak icin test yapmaktan kaciyordum.baska bir forumdan arkadaslar israr edince gidip yaptirdim simdi de neden adet olmadim diye endiseliyim (
Canım iyi yapmışsın içinde şüphe kalmamış en azından.
Ben de yarın 32.günde olacağım ama hala 2. Adet yok
Ben 1 nisanda hala kırmızıları görmemiş olursam evde idrar testi yaparım belki.

Canım iyi yapmışsın içinde şüphe kalmamış en azından.
Ben de yarın 32.günde olacağım ama hala 2. Adet yok
Ben 1 nisanda hala kırmızıları görmemiş olursam evde idrar testi yaparım belki.
Benim de yarin 32.gun 2.adet icin...bu ne ya

Benim de yarin 32.gun 2.adet icin...bu ne ya
Canım üzülme sıkma canını bende sonucu aldığımda çok kötü olmuştum nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum şimdide adet olsamda tekrar denesem diye düşünüyosun. Rabbim sonuçta bize bi emanet vericek onu bedenimiz bile bize emanet isterse alır isterse verir bizden sabırla beklememizi bol bol dua etmemizi.istiyo demekki. Sen ümidini hiç bi zaman kesme elbet rabbim hayırlısını bilendir ve hayırlı zamanda verir inşallah.

günaydın güzelim,çok sağol desteğine
Allahım ol dediğinde olacak biliyorum ama ben 39 yaşımdayım

benim hiççç gecikmediği için ve belirtilerde olduğu için kesin hamileyim diye düşünmüştüm
Hatta eşimin 10nisanda doğumgünü,kan verdikten sonra kitapçıya gidip baba olma sanatı diye bir kitap alıp paket yaptırdım.doğumgünü hediyeni erken veriyorum diyip hamileliğimi bu şekilde söyleyecektim.

Madem bebek yoksa nedir sorun diye tedirginim şimdi..benim doktorda acaip yoğun ancak haftaya perşembe gününe randevu veriyorlar almadım elbette.Başka doktora başlayacağım artık

Ayy kıyamam yaaa günaydın ablacım :) rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah en kısa zamanda. bence de değiştir abla çok bekleniyormş

canım senin ilk adetin mi 2.mi?

eğer 2.geciktiyse ilki gecikmemiş miydi?
Benim kürtajdan sonraki 2. Adetim gelmedi. İlki 32 günde geldi. Benim genelde 30 günde geliyor düzene girmiş olsaydı 24 ünde gelmesi lazımdı. Ama benim şöyle bişey de oldu. Kanamaö bittikten sonra iki gün arayla tekrar kan geldi. Doktora gittim rahim temiz yumurtlama günü değişmiş olabilir dedi. Bende büyük ihtimalle geç döllenme olmuştur olduysa diyorum yada bugün yarın adetim gelir diye tahmin ediyorum

canım Allah razı olsun hepimize hayrlar versin..

benim hamdolsun hiç şaşmazdı ilk korunmadığımız ay şaştı(aralık ayında),4gün boyunca gebelik testi yaptım 4.gün ancak silik 2.cizgi çıkmıştı.
hatta ilk 3gün acaba menopoza mı giriyorum diye korkmaya başlamıştım..

şimdi yine şaştı korkuyorum (
ama ovulasyon testi kullandım bu ay 18.güne kadar net çift çizgiyi göremeyince yapmayı beceremediğimi düşünüp sıkılıp devam etmemiştim.Sonra 22.günde daha da koyu görmüştüm ama o kadar geç yumurtlayabileceğime ihtimal vermeyip kesin ben yanlış yaptım dedim..(ama o gün ne olur ne olmaz diye ilişki oldu)
Muhtemelen yumurtlama günüm değişti benim de

Allahım ne stresli bir süreç ((

))
Kesinlikle öyle ya. Koyu olduysa bence yumrtlamşsındır benim adetm gelmeden önceki.ay koyu renkte katı bi madde geldi o zamn anladm yumrtladığımı ama ilişki yasak diye yapmadm. Bu ay öyle olmadı sanrım yumurtlamadm

lütfen acil bir cevap istiyorum
Bundan 6 ay önce 11 haftalıkken ölü doğum yaptım ama 8 haftadan itibaren bi problem olduğu belliydi ilk kan testimde bhcg 182 çıkmıştı. Şimdi ise yine hamileyim 4 hafta 6 günlükken bhcg 98 çıktı yine düşük aynı problemle tekrar mı karşılaşıcam bhcg bu haftalarda bu kadar düşük çıkan var mı son adet tarihim 23 şubat

çok geçmiş olsun..
konu hakkında maalesef bilgim yok

saolasin dua edin lütfen bana da çünkü çok kötüyüm bilgisi olan varsa olumlu olumsuz hepsi olabilir lütfen cevap yazsın

İlk betan ne çıktı canm?

İlk betan ne çıktı canm?

yaa kızlarrr

şimdi başka bir topicde okudum..okuduğumuz herşeyi uyguluyoruz ya ben ilk defa bu ay ba-çörek otu ve tarçın kürü yaptım ve bu kür adet sapmasına neden olabiliyormuş.

var mı bilginiz

yaa kızlarrr

şimdi başka bir topicde okudum..okuduğumuz herşeyi uyguluyoruz ya ben ilk defa bu ay ba-çörek otu ve tarçın kürü yaptım ve bu kür adet sapmasına neden olabiliyormuş.

var mı bilginiz
Evet bazi otlarin caylarin etkisi oluyor, bazen geciktirir bazende öne atar adeti

yaa kızlarrr

var mı bilginiz
Ablacııım ben yine test yaptırdım 4,4 çıktıı iyice düşmüş hamile değilim yani. Hayırlısı böylemiş sanırım rahimlerimiz daha toparlanmadı :) yada yumurtlamadık.. Hayırlısı diyelm. Benimde adet gelmedi hala napsak gelir ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…