bence düşük değildir canım bazen hava değişiminden bazen sıkıntıdan regl dönemin değişiyorKızlar kulubu surekli takip ediyodum ama bugun kayıt oldum. Ocak ayınin 7sinde hamile oldugumu ogrendim ancak bir ay sonra bebegim 6 haftalikken dusuk yaptim. Esimle bir ay korunduk sonra korunmayi biraktik. Bir adet gectikten sonra yani. Martin 6 sinda son adetimi oldum adetim duzenlidir her zaman. Bu ay bir hafta gecikti ve hamile oldugumu dusunuyodum buna yonelik belirtilerimde vardi. Yani emindim diyebilirim. Ancak bugun test yapmayi dusunurken kanamam oldu. Acaba adetmi oldum yoksa yine dusuk mu yasiyorum ?( lutfen fikri olan varsa soylesin. Kafayı yicem yani.
Adetim hiç bu kadar gecikmemişti o yüzden tedirgin oldum. Bide hamilelik belirtilerim vardı. Göğüslerde hassasiyet karın şişliği falan. Acaba psikolijik mibence düşük değildir canım bazen hava değişiminden bazen sıkıntıdan regl dönemin değişiyor
İnşaallah canım . O kadar çok istiyorum ki.canım benmde hamile kalmadan önceki ay regl gecikmişti karnıma ağrı giriyordu göğsüm acıyordu hepsi psikolojik inş en kısa zamanda sağlıcakla olurda bebişlerimizi kucağımıza alırız
İnşallah duyarsın canım herseyin hayırlısı bol dua etbenim 288 de gözüktü canım kese doktorda şaşırdı normalde 1000 1500 de gözükürmüş sanırım bi hafta sonra gittim 6. hafta da kalp atışını duyamadık bu hafta yine gidicem ama içimdeki sıkıntıyı bide bana sor geçmiyor vakit çarşamba bi gelse hayırlısıyla bi duysam kalp atışlarını
inşallah çok stresli günler uyuyamıyorum bile yarın inş hayırlı haberler alırım.İnşallah duyarsın canım herseyin hayırlısı bol dua et
Bnde pcoluyum hap ve çitlama iğnesiyle hamile kaldım ilk iğnemdi beş haftalıkken düşük oldu daha üzerine adet olmadım ama olursam hapimi ve iğneyi tekrar yaptıracam inşanlah tekrar iğne işe yarar allahım hepimizi görsün inşanlah hayırlısıyla nasip etsin
Sizin durum şu anda nedir? Aynı zamanda düşük yapmışızMerhabalar bende 8 şubatta 6 haftalık düşük yaptım ve kücük olduğu icin kürtaja ya da herhangı bi ilaca gerek duyulmadı kanla atabıleceğimi söyledi doktor ayrıca beklemememizi devam etmemizi söyledi ben düşükten sonra üzerine bir adet gördüm piskolojım alt üst oldu ilk bebeğimdisizlerde de bu tür şeyler yaşayan daha sonra hamıle kalan varmı ne kadar süre sonra hamile kaldınız yorumlarınızı bekliyorum
3 ay kesinlikle korunun ben 1 aylikken düşük yaptım 1 kez adet gördüm tekrar hamile kaldım ve 5 haftalikken tekrar düşük yaptım doktor ilk 6 ay daha sonra da 3 ay korunmami söyledi şu an tekrar hamile kalsan yine düşük yaparsın dedi bu yüzden korunman gerekiyo falan dedi sende öyle yap yoksa tekrar aynı şekilde düşük yaparsın canım.Sizin durum şu anda nedir? Aynı zamanda düşük yapmışız
Banada 2 aydan sonra sıkıntı yok dedi tabi başka de da gittim sakıncasının olmadığını söyledi. Haziran 8 de 4 ay olacak düşüğün üzerinden geçeli. Ozaman hamile kalmamam sıkıntılı değil gibi. Tabi tekrar kalamamaktan çok korkuyorum.3 ay kesinlikle korunun ben 1 aylikken düşük yaptım 1 kez adet gördüm tekrar hamile kaldım ve 5 haftalikken tekrar düşük yaptım doktor ilk 6 ay daha sonra da 3 ay korunmami söyledi şu an tekrar hamile kalsan yine düşük yaparsın dedi bu yüzden korunman gerekiyo falan dedi sende öyle yap yoksa tekrar aynı şekilde düşük yaparsın canım.
MerhabaBende 8 şubatta düşük yaptım 5 haftalıktı kalp atışınu duyamadı dr. Çok az kanama geldi düşük için ilaç verdi iki hafta sonra gel dedi gittik kalp atışını yine duymadık. Bir hafta içinde kendi düşerse kürtaj yapmaya gerek yok dedi. Ve düştü 2 ay rahim kendini toplasın dikkat edin dedi. 8 nisanda iki oldu ve nisan ayında adetim bir hafta gecikmeli geldi. Bu ayda olmıycak gibi adetim olacak gibiyim. Hamile kalabilmek için yapmam gereken neler olabilir. Birde yumurtlama gününü nasıl hesaplacağım. 30 günde bir adet görüyorum. Sarkmalar olduğu için emin olamıyorum
Çok sevindim darısı bende dail olmak üzere bütün bebek isteyenlerin başına inşallah.. ovulasyon testi için tavsiyeniz var mı? İnanın insan hassas olduğu konularda aptalşabiliyormuş yaşadıkça anlıuor insanMerhaba
30 ocakta 9haftalik bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum..
1adet suresi korunma verdi doktorum ve 28gun sonra adet oldum.korunmayi biraktim 2.adetim 1haftaya yakin gecikmeli geldi..2.adetten sonra hamile kaldim hamdolsun hersey cok yolunda gidiyor..
Yumurtlama zamanimi kacirmamak icin ovulasyon testi kullandim ben 14.gun yumurtladigimi zannederken 20.gun yumurtladim.
Kendi ve esimin beslenmesine cok dikkat ettim ve rabbim ol dedi..
Darisi bebek icin yol gozleyenlerin basina insalllaaaahtabiki saglikla insalllaaahhh
Çok sevindim darısı bende dail olmak üzere bütün bebek isteyenlerin başına inşallah.. ovulasyon testi için tavsiyeniz var mı? İnanın insan hassas olduğu konularda aptalşabiliyormuş yaşadıkça anlıuor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?