Düşükten sonra hamile kalanlar

Kızlar kulubu surekli takip ediyodum ama bugun kayıt oldum. Ocak ayınin 7sinde hamile oldugumu ogrendim ancak bir ay sonra bebegim 6 haftalikken dusuk yaptim. Esimle bir ay korunduk sonra korunmayi biraktik. Bir adet gectikten sonra yani. Martin 6 sinda son adetimi oldum adetim duzenlidir her zaman. Bu ay bir hafta gecikti ve hamile oldugumu dusunuyodum buna yonelik belirtilerimde vardi. Yani emindim diyebilirim. Ancak bugun test yapmayi dusunurken kanamam oldu. Acaba adetmi oldum yoksa yine dusuk mu yasiyorum ?( lutfen fikri olan varsa soylesin. Kafayı yicem yani.

bence düşük değildir canım bazen hava değişiminden bazen sıkıntıdan regl dönemin değişiyor

bence düşük değildir canım bazen hava değişiminden bazen sıkıntıdan regl dönemin değişiyor
Adetim hiç bu kadar gecikmemişti o yüzden tedirgin oldum. Bide hamilelik belirtilerim vardı. Göğüslerde hassasiyet karın şişliği falan. Acaba psikolijik mi

canım benmde hamile kalmadan önceki ay regl gecikmişti karnıma ağrı giriyordu göğsüm acıyordu hepsi psikolojik inş en kısa zamanda sağlıcakla olurda bebişlerimizi kucağımıza alırız

canım benmde hamile kalmadan önceki ay regl gecikmişti karnıma ağrı giriyordu göğsüm acıyordu hepsi psikolojik inş en kısa zamanda sağlıcakla olurda bebişlerimizi kucağımıza alırız
İnşaallah canım . O kadar çok istiyorum ki.

İnşallah duyarsın canım herseyin hayırlısı bol dua et

Amin canım inşallah

Bende 11 ocakta kürtaj oldum serophoneyle hamile kaldim bebegimin kalp atisi durdugu icin kurtajla aldilar doktorum pesine hemen hamile kalabilecegimi soyledi ama ben bekledim 3 ay kadar artık istiyorum bu ay tekrardan ilac kullancam insallah hamile kalirimda acilarim bi nebze diner allahim tüm isteyen kardeslerime en kisa surede hayirli evlatlar versin kimsenin kucagi bos kalmasın

Kızlar bende doktora gittim sabah şimdi işe geldim hemen paylaşayım dedim size benim bebişim 6haftalıkmış kalp atışlarını doktor duydu ama ben dinlemedim gayet iyi dedi normalde 7+1 im ama ultrasona göre 6 haftalık cıktı ondan geçen hafta duyulmamış rabbim isteyen herkese nasip etsin inş resmen gün daha bi güzel bugün

Bende 8 şubatta düşük yaptım 5 haftalıktı kalp atışınu duyamadı dr. Çok az kanama geldi düşük için ilaç verdi iki hafta sonra gel dedi gittik kalp atışını yine duymadık. Bir hafta içinde kendi düşerse kürtaj yapmaya gerek yok dedi. Ve düştü 2 ay rahim kendini toplasın dikkat edin dedi. 8 nisanda iki oldu ve nisan ayında adetim bir hafta gecikmeli geldi. Bu ayda olmıycak gibi adetim olacak gibiyim. Hamile kalabilmek için yapmam gereken neler olabilir. Birde yumurtlama gününü nasıl hesaplacağım. 30 günde bir adet görüyorum. Sarkmalar olduğu için emin olamıyorum

Sizin durum şu anda nedir? Aynı zamanda düşük yapmışız

Sizin durum şu anda nedir? Aynı zamanda düşük yapmışız
3 ay kesinlikle korunun ben 1 aylikken düşük yaptım 1 kez adet gördüm tekrar hamile kaldım ve 5 haftalikken tekrar düşük yaptım doktor ilk 6 ay daha sonra da 3 ay korunmami söyledi şu an tekrar hamile kalsan yine düşük yaparsın dedi bu yüzden korunman gerekiyo falan dedi sende öyle yap yoksa tekrar aynı şekilde düşük yaparsın canım.

Banada 2 aydan sonra sıkıntı yok dedi tabi başka de da gittim sakıncasının olmadığını söyledi. Haziran 8 de 4 ay olacak düşüğün üzerinden geçeli. Ozaman hamile kalmamam sıkıntılı değil gibi. Tabi tekrar kalamamaktan çok korkuyorum.

Merhaba
30 ocakta 9haftalik bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum..
1adet suresi korunma verdi doktorum ve 28gun sonra adet oldum.korunmayi biraktim 2.adetim 1haftaya yakin gecikmeli geldi..2.adetten sonra hamile kaldim hamdolsun hersey cok yolunda gidiyor..
Yumurtlama zamanimi kacirmamak icin ovulasyon testi kullandim ben 14.gun yumurtladigimi zannederken 20.gun yumurtladim.
Kendi ve esimin beslenmesine cok dikkat ettim ve rabbim ol dedi..
Darisi bebek icin yol gozleyenlerin basina insalllaaaah tabiki saglikla insalllaaahhh

Çok sevindim darısı bende dail olmak üzere bütün bebek isteyenlerin başına inşallah.. ovulasyon testi için tavsiyeniz var mı? İnanın insan hassas olduğu konularda aptalşabiliyormuş yaşadıkça anlıuor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…