Ablaa çok şükür geldi benim misafirim :) nasıl rahatladım ya. Adet olduğuma bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim uzun zamandır :) maşallahacaba doktora mı gitsen bi canım ya
bu bekleyiş çok yıpratıcı
Ablaa çok şükür geldi benim misafirim :) nasıl rahatladım ya. Adet olduğuma bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim uzun zamandır :) maşallah
İlk gün çok gelmedi ama bugün maşallah doldu taştı yahu misafirlikteydm iyiki çıkmadı :) inşallah inşallah biiznillah son olsun.. Folikasit alıyorm kürtajdan sonra başladm iki buçuk üç aydır içiyorm. Famamed kullanıyorum içinde iyot çinko b12 400 mg folikasit var. Sen kullanıyomusun abla? Beslenmeye dikkat ediyorum ama eşim etmiyor ya geçen ay diyet yaptı sadece et sebze yumurta yedi kuru bakliyat yemedi abur cubur yemedi o etlilemiş midir sence? yapılmaması gerek iki tarafında diyorm ama dinlemiyo beni bişey olmaz diyo
Çok şükür bizim ikimizde de sigara yok nargile hiç yok içki yok(Allah korusun) eşimde geçen ay diyeti bıraktı ve hiç yemek ayırmıyo ben önüne ne koyarsam yiyo maşallah. O konuda sıkıntı yok çok şükür. Ama mesela doktorum eşine söyle oda folikasit içsin dedi bikaç gün içti sonra ben içmicem benim vitaminlerim var dedi bıraktı. Şmdi içtiremiyorm. Doğruda diyo vitaminleri iyi ama sonuçta benimde iyi ama içmem gerekiyo içiyorm. Bilmiyorum nasıl ikna edicem. Ben kürtajtan sonra çok kilo aldım bide abla ya. Psikolojik olarak kendimi yemeğe verdm çok. Nasıl durdurcam kendimi bilmiyorum.canımm benim de 2.gün acaip yoğundu(ama ben sürekli kimyon yedim) normalinde çok çok az olur benim kanamalarım..
bugün bitti gibi artık
Valla benim eşim de beni az ağlatmadı sinirden üzüntüden..Sigara içmez ama nargile içiyor,hamdolsun azalttık güç bela,verdiğim her yiyeceğe burun kıvırıyor en son dellendim ve dedim ki sağlık bebek dünyaya getirmek yalnızca kadına ait bişey değil çünkü ben tek başıma yapamıyorum,keşke yapabilsem de seninle mücadele etmesem..Ha ben bu alışkanlıklarımdan vazgeçemem diyorsan bebek fikrini unutalım çünkü ben bir kez daha kayıp yaşayacak güçte değilim,toparlanamam..Biz elimizden geleni yapalım takdir-i ilahi yine olur ona boynumuz kıldan ince...şimdi gıkını çıkaramıyor vallaaa
dualarımdasın canım benimmmm
arkadaşlar yarın kalp atışını duyacağım inşallah bol bol dualarınızı bekliyorum ilk bebeğim de çok zor dönemler geçirdiğim için bundada hep olumsuz düşünüyorum İnşallah yarın kalp atışlarını görebiliriz.
Amin inşallah Ağustos 2015 ölü doğum olmuştu 11. haftada aAllahhh bu sefer muradını versin korktuklarına uğratmasın inşallaahhhhh
ne zaman düşük yapmıştın?
Amin inşallah Ağustos 2015 ölü doğum olmuştu 11. haftada a
yok atandım ben o yüzden eşimden ayrı kaldım zor olur diye yapmadık bide rahim dinlensin istedim. şimdi bebeğim 6+2 fakat dün kalp atışı alınmadı yolk sac varmış ama bebekle ilgili bir şey göremedim dedi d oktor bu normal mi herkes başka bir şey söylüyor kafam çok karışıksonrasında ara mı vermek istedin yoksa olmadı mı?
ben 30ocakta 9 haftalık bebeğimi kaybettim
canım geçmiş olsun doktorlar isterseniz hemen yapın korunmayı demişti bana ben birden fazla doktora gittimyok atandım ben o yüzden eşimden ayrı kaldım zor olur diye yapmadık bide rahim dinlensin istedim. şimdi bebeğim 6+2 fakat dün kalp atışı alınmadı yolk sac varmış ama bebekle ilgili bir şey göremedim dedi d oktor bu normal mi herkes başka bir şey söylüyor kafam çok karışık
ayrıcı 9 haftada neden kaybettin kese mi küçük tücanım geçmiş olsun doktorlar isterseniz hemen yapın korunmayı demişti bana ben birden fazla doktora gittim
amin canım çok erken öğrenmişssin keseyi gördünüz mü bthcg kaç2 ay önce düşük yaptım sonraki ay adet gördüm bu ayda hamileyim daha çok yeni 3 haftalik ama rabbimbisteyen herkese nasıl etsin
amin sen bayasını atlatmışssın inş bende kalp atışını duyup rahatlarım ikili testini 3 lü testini herşeyini yaptır dın demiBende kürtajımdan 1 yıl sonra hamile kaldım şimdi 5 buçuk aylık hamileyim oğlumu bekliyorum rabbim isteyen herkese versin
500 lerdeydi yok görmedik daha 2 hafta sonra gidicem doktoraamin canım çok erken öğrenmişssin keseyi gördünüz mü bthcg kaç
Bnde pcoluyum hap ve çitlama iğnesiyle hamile kaldım ilk iğnemdi beş haftalıkken düşük oldu daha üzerine adet olmadım ama olursam hapimi ve iğneyi tekrar yaptıracam inşanlah tekrar iğne işe yarar allahım hepimizi görsün inşanlah hayırlısıyla nasip etsinCanım bende 29 subatta dusuk yaptim.7 haftalikti bebeğim ve ilkti benimde.cok zor oldu.Polikistik over var bende de klomen ve catlatma ignesiyle ilk aydan hamile kalmistim ben.Bebeğim gelismedi o yuzden aldilar onu benden Allah boylesini nasip etti ne diyelim hayirlisi boyleymis demekki.Benim doktorum İki adetten sonra korunmayi birakabilirsin dedi beklemedeyim bende rahim toparlansin yine gitcem.Allah hayirlisiyla evlat sahibi olmamizi nasip etsin...
Bende dusuk yaptim benimkide kucuktu ve kurtaj gerekmedi dış gebelikti heralde benimki cok uzuldum tabi ama gecti ve 2 yil sonra beklmedigimiz bi anda hamile kaldim 9 aylik oglum var suan olur seninde hic uzulme aklina takdikca olmuyo gibi gelir rahat ol.Merhabalar bende 8 şubatta 6 haftalık düşük yaptım ve kücük olduğu icin kürtaja ya da herhangı bi ilaca gerek duyulmadı kanla atabıleceğimi söyledi doktor ayrıca beklemememizi devam etmemizi söyledi ben düşükten sonra üzerine bir adet gördüm piskolojım alt üst oldu ilk bebeğimdisizlerde de bu tür şeyler yaşayan daha sonra hamıle kalan varmı ne kadar süre sonra hamile kaldınız yorumlarınızı bekliyorum
benim 288 de gözüktü canım kese doktorda şaşırdı normalde 1000 1500 de gözükürmüş sanırım bi hafta sonra gittim 6. hafta da kalp atışını duyamadık bu hafta yine gidicem ama içimdeki sıkıntıyı bide bana sor geçmiyor vakit çarşamba bi gelse hayırlısıyla bi duysam kalp atışlarını500 lerdeydi yok görmedik daha 2 hafta sonra gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?