Ablacııım ben yine test yaptırdım 4,4 çıktıı iyice düşmüş hamile değilim yani. Hayırlısı böylemiş sanırım rahimlerimiz daha toparlanmadı :) yada yumurtlamadık.. Hayırlısı diyelm. Benimde adet gelmedi hala napsak gelir ki..
Adetten bi gün önce 5,2 idi. 5 gün sonra 4,4 düşmüş. Ben en son geçen adetten sonra baktırdım rahim temiz dedi doktor. Bence biz çok stres yaptık ondan gelmiyor. Kimyasal gebelikte değer yükseliyor diye biliyorum sonra düşmeye başlıyor. Bizde öyle değil sonuçta çıkmıyor. Hayırlısı ablam yaa gelse de bizde yolumuza koyulsak dmi ama :)Hayrlisi olsun elbette canim..kimyasal gebelik dedikleri seyi mi yasiyoruz bilmiyorumki..ben kist olmasindan korkuyorum acikcasi.cumartesi gunune doktordan randevu aldim.
Kactan 4.4 e dustu beta?ilk ne zaman yaptirmistin?
Bi adet olsak da rahatlasak yahu
Adetten bi gün önce 5,2 idi. 5 gün sonra 4,4 düşmüş. Ben en son geçen adetten sonra baktırdım rahim temiz dedi doktor. Bence biz çok stres yaptık ondan gelmiyor. Kimyasal gebelikte değer yükseliyor diye biliyorum sonra düşmeye başlıyor. Bizde öyle değil sonuçta çıkmıyor. Hayırlısı ablam yaa gelse de bizde yolumuza koyulsak dmi ama :)
amin amin aminBi müslümanın baska bı müslümana ettiği dua kabul olurmuş Rabbim sana bana ve isteyen tüm herkese nasip etsin bende alışmaya çalışıyorum dediğin gibi moralimi yüksek tutmaya calısıyorum Allah o guzel hazınesınden bızlerede nasip etsn inşallah
ilk bthcg 28 martta 98 çıktı ve 30 martta 288 çıktı 288 de doktorum keseyi gördü haftaya kalp atışlarını duyarız dedi ama ben daha önce bu kadar düşük bthcgye keseyi gören duymamıştım doktorumda şaşırdı ama olabilir dedi. yarın tekrar vericem içimde bir kuruntu var acaba bişey olur mu diye
canim hic uzulme benimde bos gebelik olmustu ve ilk hamileligimdi kurtaj istemedim ilac ile dusuk yaptim dusukten 5 ay sonra hamile kaldim 8 haftalik suan hersey yolunda akisina birak ve Allaha sığın Rabbim dogru zamani bilir hic uzulmeMerhabalar bende 8 şubatta 6 haftalık düşük yaptım ve kücük olduğu icin kürtaja ya da herhangı bi ilaca gerek duyulmadı kanla atabıleceğimi söyledi doktor ayrıca beklemememizi devam etmemizi söyledi ben düşükten sonra üzerine bir adet gördüm piskolojım alt üst oldu ilk bebeğimdisizlerde de bu tür şeyler yaşayan daha sonra hamıle kalan varmı ne kadar süre sonra hamile kaldınız yorumlarınızı bekliyorum
Ablaaaaa regl oldun muu??? Ben hala olmadımm ve çok gergin ve sinirliyimmmMerhaba,
geç döllenmedir :)
gayet iyi yükseliş göstermiş..ne olur rahat olun inanın bana olumsuz düşündükçe olumsuzluk yaşıyoruz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
Ablaaaaa regl oldun muu??? Ben hala olmadımm ve çok gergin ve sinirliyimmm( gelmedikçe daha da sinirim bozuluyor
Sorma yaaa bi gelse o kadar sevincem ki. İnşallah benimde gelir tez zamanda tabi bişi varsa gelmesinde :) ama yokmş işte hala gelmedi ağrısı sivilcesi var kendi yok yaa iyice düzensizleştiCanimmmm lekelenmelerim basladi bugun nihayet..adet oldugumuza sevinir olduk(
Sorma yaaa bi gelse o kadar sevincem ki. İnşallah benimde gelir tez zamanda tabi bişi varsa gelmesinde :) ama yokmş işte hala gelmedi ağrısı sivilcesi var kendi yok yaa iyice düzensizleşti
Ocak ayında kürtaj oldum bebeğim 6 haftalıktı doktor 6 haftalık olduğu için İki düzenli adet geçmesini beklemeniz yeterli dedi.bebek büyük olunca daha çok beklemek gerekiyormus. Bazı doktorlar erken kayiplarda bile 6 ay bekleyin diyor zaman kaybı. Kontrollerinizi yaptırın herşey yolundaysa adetleriniz düzenli geldiyse beklemeyin boşuna
Günaydın ablacım. Yaptırmıştım en son iki gün önce 4,4 çıktı 5,2 den düşmüş bebek yok yani zaten belirtiler de yok göğüslerin acısı bile gitti ama adetm gelmedi daha bugün 37. GünGunaydin guzelim
Kan testi yaptirdin mi sen
Günaydın ablacım. Yaptırmıştım en son iki gün önce 4,4 çıktı 5,2 den düşmüş bebek yok yani zaten belirtiler de yok göğüslerin acısı bile gitti ama adetm gelmedi daha bugün 37. Gün
Farklı laboratuvarlarda yapıldıysa sonuç farklı cikabiliyorGünaydın ablacım. Yaptırmıştım en son iki gün önce 4,4 çıktı 5,2 den düşmüş bebek yok yani zaten belirtiler de yok göğüslerin acısı bile gitti ama adetm gelmedi daha bugün 37. Gün
Pazartesi gidicem ablam gelmezse çok hemde sorma uyku tutmuyoacaba doktora mı gitsen bi canım ya
bu bekleyiş çok yıpratıcı
Aynı labaratuarda bakıldıFarklı laboratuvarlarda yapıldıysa sonuç farklı cikabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?