Düşükten sonra hamile kalanlar

Hayrlisi olsun elbette canim..kimyasal gebelik dedikleri seyi mi yasiyoruz bilmiyorumki..ben kist olmasindan korkuyorum acikcasi.cumartesi gunune doktordan randevu aldim.
Kactan 4.4 e dustu beta?ilk ne zaman yaptirmistin?
Bi adet olsak da rahatlasak yahu

Adetten bi gün önce 5,2 idi. 5 gün sonra 4,4 düşmüş. Ben en son geçen adetten sonra baktırdım rahim temiz dedi doktor. Bence biz çok stres yaptık ondan gelmiyor. Kimyasal gebelikte değer yükseliyor diye biliyorum sonra düşmeye başlıyor. Bizde öyle değil sonuçta çıkmıyor. Hayırlısı ablam yaa gelse de bizde yolumuza koyulsak dmi ama :)

ççok stres yaptım ben yaaa..39yıllık hayatımda hamilelik haricinde ilk defa bu kadar gecikmem oldu..şaşmazdı hiç

ilk bthcg 28 martta 98 çıktı ve 30 martta 288 çıktı 288 de doktorum keseyi gördü haftaya kalp atışlarını duyarız dedi ama ben daha önce bu kadar düşük bthcgye keseyi gören duymamıştım doktorumda şaşırdı ama olabilir dedi. yarın tekrar vericem içimde bir kuruntu var acaba bişey olur mu diye

Merhaba,

geç döllenmedir :)
gayet iyi yükseliş göstermiş..ne olur rahat olun inanın bana olumsuz düşündükçe olumsuzluk yaşıyoruz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin

ya elimde değil ilk gebeliğim ölü doğum olduğu için herşeyden şüpheleniyorum bişey mi olacak hasta bir bebek mi olacak yoksa şöyle mi böyle mi diye kurup duruyorum yarın rahatlamak için kan vericem yine 2 kat artmış mı diye bakıcam vermezsem daha da kuracağım Allahım isteyen herkese nasip etsin

canim hic uzulme benimde bos gebelik olmustu ve ilk hamileligimdi kurtaj istemedim ilac ile dusuk yaptim dusukten 5 ay sonra hamile kaldim 8 haftalik suan hersey yolunda akisina birak ve Allaha sığın Rabbim dogru zamani bilir hic uzulme

Merhaba,

geç döllenmedir :)
gayet iyi yükseliş göstermiş..ne olur rahat olun inanın bana olumsuz düşündükçe olumsuzluk yaşıyoruz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
Ablaaaaa regl oldun muu??? Ben hala olmadımm ve çok gergin ve sinirliyimmm ( gelmedikçe daha da sinirim bozuluyor

Canimmmm lekelenmelerim basladi bugun nihayet..adet oldugumuza sevinir olduk (
Sorma yaaa bi gelse o kadar sevincem ki. İnşallah benimde gelir tez zamanda tabi bişi varsa gelmesinde :) ama yokmş işte hala gelmedi ağrısı sivilcesi var kendi yok yaa iyice düzensizleşti

Sorma yaaa bi gelse o kadar sevincem ki. İnşallah benimde gelir tez zamanda tabi bişi varsa gelmesinde :) ama yokmş işte hala gelmedi ağrısı sivilcesi var kendi yok yaa iyice düzensizleşti

Gunaydin guzelim
Kan testi yaptirdin mi sen

Ocak ayında kürtaj oldum bebeğim 6 haftalıktı doktor 6 haftalık olduğu için İki düzenli adet geçmesini beklemeniz yeterli dedi.bebek büyük olunca daha çok beklemek gerekiyormus. Bazı doktorlar erken kayiplarda bile 6 ay bekleyin diyor zaman kaybı. Kontrollerinizi yaptırın herşey yolundaysa adetleriniz düzenli geldiyse beklemeyin boşuna

Günaydın

geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
Kürtaj sonrası szin adetleriniz nasıl oldu?

Benim ilki 28.gün oldu 2.beni çok tedirgin etti,bugün 36.günde ancak sökülmeye çalışıyor

Günaydın benim ikisi de düzenli oldu ama herkes de öyle olmayabiliyor doktorum birkaç ay muhtemelen düzensiz olacak demişti ama öyle olmadı bugün 3. Adetimin gelmesi gerekiyor stresle bekliyorum şuan bu ay denedik çünkü

Gunaydin guzelim
Kan testi yaptirdin mi sen
Günaydın ablacım. Yaptırmıştım en son iki gün önce 4,4 çıktı 5,2 den düşmüş bebek yok yani zaten belirtiler de yok göğüslerin acısı bile gitti ama adetm gelmedi daha bugün 37. Gün

Günaydın ablacım. Yaptırmıştım en son iki gün önce 4,4 çıktı 5,2 den düşmüş bebek yok yani zaten belirtiler de yok göğüslerin acısı bile gitti ama adetm gelmedi daha bugün 37. Gün

acaba doktora mı gitsen bi canım ya

bu bekleyiş çok yıpratıcı

Farklı laboratuvarlarda yapıldıysa sonuç farklı cikabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…