Düşükten sonra kanama...

muayene etti mi dr dış gebelik var mı diye
eğer muayene etmediyse mutlaka başka bir dra git
inş dış gebelik değildir çünkü ALLAH korusun çok tehlikeli

her söylenene bence kulak verme moral bozukluğundan başka bişey olmuyo cnm...
doktorum bana demişti 9 ay kanaması yani adet olupta sağlıklı doğum yapan var diye
bence tekrar doktoruna git ve sakın moralini bozma,ağır iş yapma...işllh bişey yoktur cnm..

baştan beri iiki günde ikiye katlaması gerekirken üç günde katladı. sonra 4 günde 26 arttı ve 410 oldu.zaten kese falan görünmedi.şimdi de kırmızı şeklinde gelmeye başladı. sanki adet oluyorum gibi.arada hafif sancı

kesinlikle doktora gitmelisin.

Çünkü 3 gün önce yani ayın onunda benim lekelenme olmuştu . bende 7 haftalık hamileydim ve hcg 1145 çıkmıştı dr çok düşük dedi. sağlıksız bu gebelik hemen kürtaj yapalım dedi ama ben olmadım. eve geldim yarım saat sonra kanamam başladı... dün tekrar dr gittim ve düşmüş:) şimdi kanamam devam ediyor bakalım ne zaman bitecek..... hepimize geçmiş olsun

beta hcg oranları zaten normal seyrinde gitmiyorsa durum olumsuz gibi..aynı şeyi bende yaşadım ve sonunda düşük gerçekleşti,düşük yapıyorum diye moral bozmayın herkezin başına gelebilecek bir durum sağlıksız bi yawru tutunamaz ve düşermiş...pozitif olmaya çalışın ve kürtaj olmadan atlatabiliyorsanız bunuda yanınıza kar sayın..Allah yardımcınız olsun kızlar...

Canım sağlıksız bi gebelik seninkide ve muhtemelen kendi düşer...Benim 2 günde 3e 4 e katlamasına rağmen ilk değerim çok düşük olduğundan dr.um sağlıksız olabilir demişti ve neticede de öyle oldu, düştü...Ama bizler dr. değiliz dr.unla görüş dış gebelik olabilir bu da çok tehlikeli bişey...Çok geçmiş olsun canım...

Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın inş...Dr.lar genelde hemen kürtaja almıyo böyle küçük gebelikler de ama seninki neden öyle demiş...iikide olmamışsın kendi düşmüş...Benim düşük yapalı bugün 40 gün oldu...Hafta da b-hcg takibi yaptı dr.um ama şu son 3 seferde değer hiç düşmedi...Bebekten doku var dedi...Dün muayene etti, çok şükür rahim iç tabakası normalmiş kürtaja gerek yok dedi iğne verdi...Dün yaptırdım bakalım inş en kısa zamanda düşer...

lifos bnde seni mrk ediyodum kanaman halaa warmı bnmde bgn 28 gün olduu halaa kanamam war çook değil ama bitmedi we 2 3 gündür de adt sasncısı gibi ağrı oluyoo karnımda anlayamadım?

lifos bnde seni mrk ediyodum kanaman halaa warmı bnmde bgn 28 gün olduu halaa kanamam war çook değil ama bitmedi we 2 3 gündür de adt sasncısı gibi ağrı oluyoo karnımda anlayamadım?

Sağol canım ilgin için...Evet devam ediyo, bugün 40.gün ve adet yoğunluğunda...3 haftadır b-hcg m düşmüyodu...43,42,50...Dr.um muhtemelen parça var demişti...Dün dr.a gittim muayene etti çok şükür rahim iç tabakası normal kürtaja gerek yok dedi, iğne verdi ismi methotrexate...Dün acilde onu yaptırdım bekliyorum şimdi düşmesini...C.tesi yeniden kanda bakılacak inş bu sefer sıfırlar...Sana b-hcg takibi yapıyo mu dr.un canım...

arkadaşlar kanamam devam etti ve dün düşürdüm parçaları malesef hayırlısı artık.doktor üç ay korun dedi ama ben sadece bir adet dönemi beklemek istiyorum

arkadaşlar kanamam devam etti ve dün düşürdüm parçaları malesef hayırlısı artık.doktor üç ay korun dedi ama ben sadece bir adet dönemi beklemek istiyorum

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın dış gebelik olmadığına sevindim...Dr.un 3 ay dediyse 3 ay bekle bence yoksa yeniden aynı durumla karşılaşabilirsin...Çünki rahim 3 ayda ancak toparlıyo kendini...

Kızlar özellikle nazcımbugün dr.a gittim kandeğerim 28 e düşmüş kanamam da azaldı çok şükür...Haftaya c.tesi yeniden kan vericem...Dr.um muhtemelen sıfırlar dedi...İnş son kan verişim olur da biter artık...

Benimde bebegim 10 haftalikken kalbi durmustu. 22 martta kurtajla alindi ve yarin 28 gun olacak.ilk 2 hafta kanamam oldu hafif ve kendini sari renkte akintiya birakti.Hala regl olmadim. akintim devam ediyor maalesefBenim doktorum kurtajdan 5 hafta sonraya randevu verdi bu sureci beklemek cok zor ve uzun.

ya cnmm bnm bgn 31 gn oldu we bnm kanamam artk bnm psikolojimi bozduubnm ilk 1 hafta çok yoğun geldi snr hep azar azar geldi hala son 1 haftadır kahwerengi akıntı geliyodu snr 2 gn kesilir gibi oldu dün karın ağrısıyla gene geldi hmde kırmızı bn adet oldum galiba dedim ama şimdi gene kesildi kafayı yicem yaa dr arıyrm için temzleniyodur çok gelmedkçe korkma diyo
ne içmiş temizlenemedi acaba bndedemi parça kaldıki senin 40 gn çokmu yoğun geldi karın ağrısıda oluyomuydu?
bide parça kaldığını usgdenmi gördü alttan muayene oldunmu
yoksa bhcgdenmi anladı
ay çok soru sordum ama kusura bakma
bana bhcg yapılmadı hiç
hadi gözün aydın cnmm işlhh sıfırlanır da biter gider...

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın...Kanaman kesilmiş temiz demekki rahmin bu çok güzel...Adetini aksar tabii canım benim bugün 45 gün oldu hala devam ediyo kanamam...7 aylık adetimi oldum resmen ve bende bikaç ay adet olmam sanırım

Soracaksın tabii canım bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz canım arkadaşım Kanamamın miktarını sordu ve karından ultrasonla baktı rahim iç tabakası ince ama parça var dedi...Onu da b-hcg takibiyle anladı canım...3 hafta hiç düşmedi değerim öyle olunca iğne verdi...2 hafta önce adet sancısı gibi sancılarım oldu annem adetin karıştı dedi...Onu da dr.uma sordum yeniden ulrtasonla baktı rahim ve yumurtalıklar temiz olabilir dedi...YAni belki seninde adetin karışmış olabilir canım...Bence bi dr.unla konuş b-hcg takibi yapsın ya da başka bi dr.a git canım...Uzun süren kanamalar parça kaldığını gösteriyomuş...Ben c.tesi yeniden kan vericem sıfırlar dedi dr.um inş son kan verişim olur kanamamda biterse kurtulurum artık...

işlhh sfırlanır cnm değerin
bnde pzt kontrole gidicem artk ozmna kdr beklicem dra gitmekten we aramaktan usandım kendi haline bıraktım allah şifa wersin hepimize sende ikiz bebeklerini kaybetmiştin dimi yanlışmı hatırlıyorumm

Amin canım bende çok yoruldum, hastanedekiler beni ben onları ezberledik artık...Her gidişimde bu sizi son görüşüm olacak diyorum ama olmuyo...Evet canım 25 haftalıkken erken doğumla dünyaya geldi ikizlerim...3 kimyasal bi de 6 haftalık düşüğüm var işte...Rabbim hepimize şifa ve bol sabır versin inş...

amiin cnmmm bidaha aynı şyleri yaşatmasın işlhhh bnmde 22 hftalık ikizlerim erken doğdu çok zor yaa allahııım sen bze sabır wer...

amiin cnmmm bidaha aynı şyleri yaşatmasın işlhhh bnmde 22 hftalık ikizlerim erken doğdu çok zor yaa allahııım sen bze sabır wer...

Evet canım hiç kolay değil yaşadıklarımız...Ama olsun biz onların sayesinde cennete kabul edilicez inş canımm...Şimdi zor geliyo ama sonra sevinen biz olucaz inş...Cinsiyetleri neydi canım seninkilerin...Benim biri kız biri erkekti :85:

bnmkiler kızdı cnm tek yumurtaydıar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…